GÜNDEM 6.03.2025 14:10:27 0

Gazze için "Hayır Müzayedesi" düzenlenecek

Gazze için
Haberi Sesli Oku

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON), Gazze'ye bağışlanmak üzere 2'inci Hayır Müzayedesi'ni düzenliyor.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Malatya Şube Başkanı Mustafa Şarlak, Gazze'de yaşanan insanlık dramına dikkat çekerek, zulme karşı direnç gösteren Gazzeli kardeşlerimizle dayanışma içinde olmak istediklerini vurguladı.

Geçen yıl gerçekleştirilen ilk müzayedenin olumlu sonuçlar verdiğini belirten Şarlak, bu yıl da Ramazan ayının bereketiyle etkinliğin tekrarlanacağını ifade etti.

Şarlak, müzayedenin 7 Mart 2025 Cuma günü 22.00 ila 02.00 saatleri arasında gerçekleştirileceğini belirterek, tüm hayırseverleri etkinliğe katılmaya davet etti.

"Onları yalnız bırakmadığımızı göstermek elimizde"

Şarlak, "Ne yazık ki tarihin en büyük zulümlerinden birine şahitlik ediyoruz. İçimiz kan ağlasa da çoğu zaman elimizden bir şey gelmiyor. Ancak Gazzeli kardeşlerimize destek olmak için bir araya gelmek, onları yalnız bırakmadığımızı göstermek elimizde. Bu müzayede vesilesiyle dayanışmamızı güçlendirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Hayırseverlerin, ünlü şef ve sanat koleksiyoneri Ömür Akkor'un yönetiminde düzenlenecek müzayedeye ASKON Genel Merkezi'nden fiziki olarak katılabilecekleri gibi, online olarak da yer alabileceklerini aktaran Şarlak, açık artırmanın Bidsee uygulaması üzerinden takip edilebileceğini duyurdu.

"Gazzeli kardeşlerimiz için yapılacak her yardım direnişe güç katacaktır"

Tüm hayırseverleri Gazze için destek olmaya çağıran Şarlak, "Gazzeli kardeşlerimiz için yapılacak her yardım, oradaki direnişe güç katacaktır. Tüm hayırseverleri bu anlamlı etkinliğe davet ediyor, Ramazan ayının huzur ve bereket getirmesini diliyorum." dedi. (İLKHA)

Pakistan ordusundan gerçek mühimmatla tatbikat

Rusya ve Kuzey Kore arasında Tumen Nehri üzerinde köprü inşasına başlandı

Trump ulusal güvenlik danışmanını kovdu

Gazze'den dünyaya "çocukların açlıktan ölmemesi" için çağrı

Filipinler'de otobüs kazası: 12 ölü

Kütahya'da 3.8 büyüklüğünde deprem

Antalya'da zincirleme trafik kazası: 1 yaralı

ABD’yi fırtına vurdu: 6 ölü

Mardin’de fırtına etkisini sürdürüyor: Ağaçlar devrildi, camlar kırıldı

Ankara için kuvvetli yağış uyarısı

Bingöl’de Valilikten fırtına uyarısı

Yalova'da uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama

Bingöl’de fırtına: çatılar uçtu, maddi zarar büyük

BM: Gazze'de bebeklerin yüzde 92'si açlık tehlikesi altında

Diyarbakır'da sanayi sitesindeki patlama anı kameralara yansıdı

Meteorolojiden 16 il için sarı kodlu alarm!

Bakan Kurum: Muhalefete rağmen 81 ilimizi afetlere hazırlayacağız

Diyarbakır'da sanayi sitesinde patlama

Yapıcıoğlu: Şiddetin ve gözyaşının durması için elimizden gelen bütün çabayı ortaya koyacağız

Antalya'da 3.9 büyüklüğünde deprem

HÜDA PAR Bağlar İlçe Başkanı Zeren'den Nevroz Parkı'na mescit çağrısı

Rus gazının Türk Akımı üzerinden Avrupa'ya ihracatı yüzde 13 arttı

Diyarbakır'da çatının uçma anı kameraya yansıdı

ABD-İran görüşmeleri ertelendi

Selden etkilenen Somali için acil yardım çağrısı

1 Mayıs olaylarında 384 kişi gözaltına alındı

Fırtına Diyarbakır’da maddi hasara yol açtı

Muğla açıklarında 12 düzensiz göçmen yakalandı

Çin'den BRICS ülkelerine işbirliğini güçlendirme çağrısı

Batman’da şiddetli fırtınada ağaç devrildi, park halindeki araç hasar gördü

Yükleniyor