• BIST 100

    9167,58%0,98
  • DOLAR

    38,57% 0,33
  • EURO

    43,89% 0,80
  • GRAM ALTIN

    4035,43% 0,80
  • Ç. ALTIN

    6526,84% 0,67

Gazzeli çocuklar bayramda Yetimler Vakfı'nın yardımlarıyla sevindi

GÜNDEM 3.04.2025 11:24:24 0
Gazzeli çocuklar bayramda Yetimler Vakfı

Yetimler Vakfı Gazzeli çocukların bayramda sevinmeleri için harçlık, giysi, tatlı ve çikolata göndererek yaşadıkları travmayı atlatmaları için oyun alanında onları eğlendirdi.

siyonist işgal rejiminin 7 Ekim 2023 tarihinden itibaren sürdürdüğü saldırılarda çoğu kadın ve çocuk 50 bini aşkın Gazzeli katledildi.

15 binden fazla çocuğun katledildiği, 34 binden fazla çocuğun yaralandığı ve binlercesinin ise kayıp olduğu Gazze’de hayatta kalan çocuklar korku ve endişe içinde yaşamını sürdürmeye çalışıyor.

Kimisinin annesi, kimisinin babası, kimisinin ise tüm ailesi katledilen Gazzeli çocuklar, bombaların altında 3’üncü bayramlarını yaşadı.

Ölüm, açlık, susuzluk, hastalık gibi olumsuzluklar ile hayatlarını sürdürmeye çalışan Gazzeli çocuklara Yetimler Vakfı tarafından bayram hediyesi dağıtıldı.

Yetimler Vakfı’nın gönüllüleri tarafından Gazze’de yaşamını sürdürmeye çalışan çocuklara harçlık, giysi, tatlı, çikolata dağıtıldı. Bu hediyelerle yüzü gülen çocuklar, yine Yetimler Vakfı’nın gönüllüleri tarafından organize edilen eğlence ve oyun programıyla bayramlarını mutlu bir şekilde geçirdi.

"Gazzeli çocuklar 2 yıldır bayram kıyafeti giyemiyor"

2 yıldır bayramlarda Gazzeli çocukların bayram kıyafetlerini giymeden geçirdiğine dikkat çeken Yetimler Vakfı'nın Gazze'deki Gönüllü Temsilcisi, "Bugün, Yetimler Vakfı'nın cömert desteğiyle, Gazze Şeridi'nin güneyindeki yaslı çocuklara dağıtmak üzere bayram kıyafetleri hazırlıyoruz. Allah Yetimler Vakfı'nın yaptığı bu bağışları bereketli kılsın ve mükafatlarını kat kat versin." ifadelerini kullandı.

Gazzeli çocukların sevincine vesile oldukları için Yetimler Vakfı'na teşekkürlerini ileten Temsilci, "Bugün Yetimler Vakfı ile birlikte Gazze'nin yaralı ve yaslı çocuklarına tatlı dağıtarak onları sevindirmeye geldik. Yaşadıkları üzüntü ve ıstıraplarına karşı bir nebze de olsa neşe ve mutluluk serpmeye geldik. Allah Yetimler Vakfı'ndan razı olsun ve Gazzeli çocukları sevindirdikleri için en güzel mükâfatla mükafatlandırsın." temennisinde bulundu.

"Allah Gazze'nin yaralı çocuklarını gülümsettikleri için Yetimler Vakfı'nı en güzel mükâfatla mükafatlandırsın"

Aylardır gözlerinden eksilmeyen gözyaşlarını bir nebze de olsa durduran ve yaşanan acıları unutturan Yetimler Vakfı’na ve hayırseverlere Gazzeli çocuklar adına teşekkürlerini ileten Temsilci, Gazzeli çocukların bu bayramda doyasıya eğlendiğini kaydetti.

Ramazan Bayramının ikinci günü gerçekleşen yardım ve eğlence programına dair bilgilendirmede bulunan Yetimler Vakfı Gazze Gönüllü Temsilcisi, "Gazze Şeridi'nde yürütülen barbar siyonist savaş sonucunda yaralanan ve yas tutan, mutluluklarını bastıran ve Ramazan Bayramı sevinçlerini yaşayamayan Gazzeli çocuklara selam olsun. Bugün, Yetimler Vakfı'nın cömert ve alicenap desteğiyle, Gazzeli çocukların yüzlerini ve kalplerini güldürmek için bayram tatlılarımızı hazırlıyoruz. Allah Yetimler Vakfı'nın bağışlarını bereketli kılsın ve onları Gazze'nin yaralı çocuklarını gülümsettikleri için en güzel mükâfatla mükafatlandırsın." dedi. (İLKHA)

Venezuela'dan Kolombiya'ya tepki

Tayland’da şarbon kaynaklı ilk ölüm

ABD’de trafik kazası: 7 ölü

Singapur erken genel seçim için yarın sandık başına gidecek

Nijerya'da kolera salgınında 34 can kaybı

Gündüz kuşağı yayınlarına son verilmesi çağrısı yapıldı

Bakan Memişoğlu: 2 bin 239 hekim ataması yapılacak

HÜDA PAR İl Başkanı Gülsever’den Sanayi Sitesinde işyeri yanan esnafa ziyaret

Şırnak'ta Kur'an-ı Kerim ziyafeti programı düzenlendi

Bolivya uçağı havada kayboldu

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Demir'den gündem değerlendirmesi

Adana'da 10 kilogram metamfetamin ele geçirildi: 6 tutuklama

Kırmızı bültenle aranan 4 suçlu bulundukları ülkelerden Türkiye'ye getirildi

BM: Gazze'de gıda stokları çoğunlukla tükendi, suya erişim imkansız hale geliyor

Şantiye alanında işçilerin kaldığı konteynerde yangın

Tünelde kaza yapan tır ikiye bölündü: 1 yaralı

HÜDA PAR Medya Başkan Yardımcısı Tanrıkulu, Van'da medya temsilcilerini ziyaret etti

Dışişleri Bakanlığı, Özgürlük Filosu gemisine saldırıyı kınadı

Yapıcıoğlu, Mersin’de STK temsilcileri ve hal esnafıyla buluştu

Ensarullah, milyonluk mitingde Hayfa'yı balistik füzeyle hedef aldıklarını duyurdu

Malatya'da otomobil bahçeye yuvarlandı: 2 yaralı

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın KKTC’yi ziyaret edecek

Özyaramış: Gazze’deki soykırım uluslararası hukukun açık bir ihlalidir

Hür Gençlik Gazze için basın açıklaması yaptı

Tsunaminin önümüzdeki iki saat içinde Şili'nin Antarktika üslerine ulaşması bekleniyor

Malatya'da sağanak yağış nedeniyle caddeler su birikintileri ile doldu

Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı için tercihler başladı

Batman’da süne ile mücadele devam ediyor

Arjantin açıklarında  7,4 büyüklüğünde deprem: Tsunami uyarısı yapıldı

MTB Başkanı Özcan: Zirai don felaketi nedeniyle kayısı üretimi büyük zarar gördü

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ