GKV’de Ertan Almacıoğlu rüzgarı

Tarih: 02.06.2024 13:00 Güncelleme: 02.06.2024 13:00
GKV’de Ertan Almacıoğlu rüzgarı
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

GKV’de Ertan Almacıoğlu rüzgarı

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları 60.Yıl Festivali, Bilim ve Sanat Etkinlikleri Bahar Şöleni ve Dansın Renkleri Gösterileri Gaziantep ve Türkiye genelinde büyük yankı bulurken etkinliklerin finali Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları mezunlarından sanayici sanatçı Ertan Almacıoğlu konseriyle son buldu.
Büyük ilgi gören konserde izleyiciler zaman zaman sahneye çıkarak sanatçıya eşlik ederken gecenin finalinde GKV Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel sanatçı Ertan Almacıoğlu’na günün anısına bir plaket takdim etti.
Anadolu’nun en köklü eğitim kurumları arasında yerini alan ve kuruluşunun 60.yılını çeşitli etkinliklerle kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları, düzenlenen 60. yıl etkinlikleriyle kent ve ülke gündemine damgasını vurdu. Birbirinden farklı etkinliğin yanı sıra 60.yıl festivali etkinlikleri çerçevesinde mezun öğrencilerinin sahneye çıkarak konser verdiği Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında etkinliklerin finali Ertan Almacıoğlu konseriyle gerçekleştirildi. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları mezunlarından sanayici iş insanı ve sanatçı Ertan Almacıoğlu gecenin final konserinde bir birinden güzel parçaları seslendirirken zaman zaman konukların sanatçıya sahneye çıkarak eşlik etmesi de dikkat çekti.
GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy’un yanı sıra GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı gecede konsere ilgi büyüktü. Parçalara eşlik eden konuklar sanatçıyı ayakta alkışlarken Ertan Almacıoğlu’da Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları ailesinin bir parçası olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Anadolu’nun en köklü eğitim kurumlarından birisi olan GKV Özel Okullarından mezun olmanın onurunu yaşadığını ifade etti. Gecenin geç saatlerine kadar süren konserin sonunda Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel sanatçı Ertan Almacıoğlu’nu kutlayarak günün anısına bir çiçek ve teşekkür plaketi takdim etti.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Emiroğlu: Bingöl’ün hak ettiği yer bu değil

Asgari ücret için ikinci tur toplantı bugün yapılacak

M23 isyancıları, Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nin doğusundaki Uvira'dan çekilmeye başladı

Tekirdağ’da narkotik operasyonlarında 178 kişi hakkında işlem yapıldı

Gazze'deki çadırların yüzde 90'ı son yağışlarla birlikte sular altında kaldı

İzmir’de su ürünlerine yönelik denetimlerde 516 kilogram balığa el konuldu

Malatya'da tır ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Antalya’da 24 papağan ele geçirildi

Ordu’da 164 yatırımcıya kırsal kalkınma desteği

Direniş liderlerinin sürgündeki zaferi Mercu'z Zuhur 33'üncü yılında

Tayland-Kamboçya çatışmalarında 19 Tayland askeri öldü

MKE tüfeğin kalifikasyon süreçleri başarıyla tamamlandı

IHO EBRAR, Etiyopya'da ihtiyaç sahiplerine umut oldu

Karabük’te çöplerle dolu evden 10 kamyon atık çıkarıldı

Malatya'da uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama

Hz. Mevlâna’nın 752'nci Vuslat Yıl Dönümünde Gülbang Duası okundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan "Mevlana’nın 752. Vuslat Yıl Dönümü” mesajı

Kırıkkale’de 3 servis aracı çarpıştı: 10 yaralı

HÜDA PAR Milletvekili Demir: Yerli üretimi destekleyen ve adil bir ekonomik yapıyı önceleyen her çalışmanın yanındayız

Lavrov: İran'la askeri-teknik işbirliği geliştiriyoruz

Konya’da peçeteye emdirilmiş sentetik bonzai ele geçirildi

Macron, yapay zeka tarafından üretilen darbe videosunu kaldırtamadı

Konya AKOM’dan çiftçilere zirai don uyarısı

AB, Rusya'dan doğalgaz ithalatını aşamalı olarak sonlandıracak

Bingöl’de trafik kazası: 2 yaralı

Soykırım, kıtlık ve kaybettirilme: 2025 yılı Filistinli çocuklar için felaket yılı oldu

Türkiye Taşkömürü 263 yeni personel alacak

Gaziantep'te hırsızlık suçundan aranan hükümlü yakalandı

Çevre, Şehircilik Bakanlığının, 2026 bütçesi TBMM’de kabul edildi

İsra Holding’den HAKSİAD’a iade-i ziyaret

Yükleniyor