GSO Başkanı Adnan Ünverdi, üniversite öğrencileri ile bir araya geldi
GÜNDEM
Yayın: 14 Kasım 2023 - Salı 11:10
Güncelleme: 01 Ocak 0001 12:00
GSO Başkanı Adnan Ünverdi, üniversite öğrencileri ile bir araya geldi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

GSO Başkanı Adnan Ünverdi, üniversite öğrencileri ile bir araya geldi

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ) Elektrik Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği ve Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri, Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi (GSO-MEM) ve Gaziantep Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezi Model Fabrika’ya ziyarette bulundu.
Ziyaret sonrasında Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ile bir araya gelen öğrenciler yapılan faaliyetler, yürütülen çalışmalar ve düzenlenecek eğitimler hakkında bilgi aldı.
Gençler ile buluştuğu ve böyle bir söyleşi fırsatı bulduğu için çok mutlu olduğunu dile getiren GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, ‘’Bizim bütün derdimiz sizlersiniz, sizler ne kadar mutlu olursanız gelecek o kadar güvenli hale gelir” dedi. ’Yapay zeka ve bilgisayar teknolojilerinin hızla geliştiği bir dünyada çok daha fazla başarılı mühendise ihtiyacımız var’ diyen Ünverdi, “Bugün Endüstri 4.0 devrimini yaşıyoruz ve ülke olarak Endüstri 5.0’a hazır olmalıyız. Bunu da ancak araştıran, icat yapan, bilim üreten, teknoloji geliştiren mühendislerle başarabiliriz” diye konuştu.

Günümüz şartlarında rekabetin her geçen gün daha da arttığına dikkati çeken Ünverdi, “Bu nedenle kendinizi nitelikli bir mühendis olarak yetiştirmek zorundasınız. Bu nokta da Gaziantep Sanayi Odası olarak bizler de elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Model Fabrikamıza ve GSO-MEM’e gelerek teoride öğrenmiş olduğunuz bilgileri pratik ile pekiştirerek kendinizi geliştirebilirsiniz' şeklinde konuştu.

Programa katılan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Danışmanı Zehra Ünal ise, “Gençlerin gelecek vizyonlarını çizme noktasında sizlerle buluşmalarının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu noktada bizi burada ağırlayan ve değerli vaktini ayıran Başkanımız Adnan Ünverdi ve Yönetim kuruluna, değerli bilgiler veren ekibine şahsım ve tüm öğrenci arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.
Söyleşi soru-cevap bölümü ve görüşlerin dile getirilmesinin ardından sona erdi.

İran'dan siyonist rejime 400 balistik füze: En az 24 ölü, 840 yaralı

Siyonist rejim Batı Şeria'da 60 Filistinliyi esir aldı

Gaziantep'te yağma suçundan aranan 2 kişi yakalandı

Vali Şıldak: Uyuşturucu ile mücadelede din adamlarına büyük görevler düşüyor

Gökhan: İslami düğünler kadın ve erkeğin mahremiyetini koruyor

Sanayi sitesindeki iş yerinde patlama: 3 işçi yaralandı

Adana'da zincirleme trafik kazası

Endonezya'da yanardağ patladı

Gaziantep'te 22 yıl hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

İran'dan nükleer tesislerin durumuna ilişkin açıklama

Yarım asırdan fazladır marangozluk mesleğini devam ettiriyor

Rusya'dan Kiev'e saldırı: 24 ölü

İçme suyu sıkıntısı yaşayan mahallenin sorunu çözüldü

Almanya'da 2024'te 3 binden fazla İslam düşmanlığı vakası yaşandı

İTTİHADUL ULEMA Başkan Yardımcısı Yalçın: Bu direniş burada durmayacak

Malatya'da uyuşturucu operasyonu: 9 gözaltı

Mısır Dışişleri Bakanı İranlı Mevkidaşı ve ABD temsilcisi ile görüştü

Adana’da sokak kavgası kanlı bitti: 1 ölü

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Siyonist rejim Batı Şeria'yı 6. günde de ablukada tuttu: 40 Filistinli esir alındı

Hanzala hacker grubundan siyonist rejime uyarı: Bu bir tehdit değil, bu bir vaat

Trump yönetimi "TikTok" için üçüncü kez uzatma kararı aldı

HAMAS: İran'a askerî müdahale bölgeyi patlama noktasına sürükler

YKS’ye giden yolda ‘kaygı’ tuzağına düşmeyin!

İran 5 Mossad casusunu yakaladı

HAMAS ve Rusya, Moskova'da Gazze'deki soykırımı ve İran'a yönelik saldırıları görüştü

Don vurdu, fiyatlar uçtu: Malatya'nın kayısısı kırmızı etle yarışıyor

İran'dan vatandaşlarına WhatsApp uyarısı: Telefonlarınızdan silin

İran hava savunması işgalin F-35 savaş uçağını ve casus İHA'sını düşürdü

Brent petrol 74,63 dolara geriledi

Yükleniyor