GÜNDEM 20.07.2024 10:27:27 0

Güneydoğulu Hububatçılar Tahmazoğlu’nu ziyaret etti

Güneydoğulu Hububatçılar Tahmazoğlu’nu ziyaret etti
Haberi Sesli Oku

Güneydoğulu Hububatçılar Tahmazoğlu’nu ziyaret etti

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamuleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Celal Kadooğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu ziyaret ederek gündemi değerlendirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tahmazoğlu Güneydoğulu ihracatçıları ülke ekonomisine sağladıkları katkılardan dolayı kutladı.
31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından Şahinbey Belediye Başkanlık görevine yeniden seçilen Mehmet Tahmazoğlu’nu ziyaret eden Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamuleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Celal Kadooğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Tahmazoğlu’na yeni dönemde başarılar dilediler. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile kent ve ülke gündemini değerlendiren Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Celal Kadooğlu hububat ihracatçıları olarak ülkenin yaşadığı sıkıntıların çözüme kavuşması yönünde ellerinden gelen bütün gayreti sarf ederek ihracatın arttırılması için birçok global projeye imza attıklarını, Ticaret Bakanlığı’nın “Uzak Ülkeler Projesi” kapsamında bir çok ülkeyi ziyaret ederek Anadolu’nun bereketli topraklarında yetişen tarımsal ürünlerin global pazarlarda hak ettiği rakamlarla satılabilmesi için var güçleriyle çalıştıklarını ifade etti. Diğer taraftan son dönemlerde Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun fırsat enflasyonunu düşürmeye yönelik gerçekleştirdiği çalışmaların olumlu sonuçlarını gördüklerini de dile getiren Kadooğlu elde edilen başarılardan dolayı Başkan Tahmazoğlu’nu kutladı.
Fırsat enflasyoncularıyla mücadelemiz sürecek
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu belediye olarak yürüttükleri önemli projeleri de anlatarak toplumun bütün kesimlerine birçok alanda hizmet verecek projeleri üretmeye ve öz kaynakları kullanarak bunları inşa etmeye devam edeceklerini dile getirirken önceki dönemde olduğu gibi bu dönemde de fırsat enflasyonuna karşı gerekli müdahaleleri yapacaklarını dile getirerek ziyaretten dolayı hububat ihracatçılarına teşekkür etti. Ziyaretin ardından günün anısına bir hatıra fotoğrafı çekildi.

Filipinler'de bir sürücü aracıyla kalabalığın arasına daldı: 2 ölü

Ensarullah'ın isabetli füzesinin ardından bazı ülkeler Tel Aviv'e uçuşlarını durdurdu

Kocaeli'de trafik kazası: 5 yaralı

Batman’da yapay zekâ ve değer temelli yaklaşım paneli düzenlendi

Batman'da avcılar bilinçli avlanma için bir araya geldi

Batman'da yol çalışması sırasında ana su hattı zarar gördü

İşgal ordusu, 2 siyonistin Gazze'de öldüğünü duyurdu

Çin Devlet Başkanı Şi, Rusya'yı ziyaret edecek

Zafer Partisi İstanbul Gençlik Kolları hakkında soruşturma

Adana'da cayrokopter sert iniş yaptı: 2 jandarma yaralandı

Gazze Sağlık Bakanlığı: Hastanelerde sadece 3 günlük yakıt kaldı

Avrupa Yetim Eli 2025 kurban organizasyonu için start verdi

Gazze Şeridi'nde şehit sayısı 52 bin 535'e yükseldi

HAMAS: Ben Gurion operasyonu Yemen'in asil kararlılığını ortaya koymaktadır

Ebu Ubeyde'den Yemen direnişine: Allah atışınızı isabetli kılsın; siz bizdensiniz, biz de sizden

İşgalciler Gazze'de çadırları bombaladı: 10 şehit

Yumurta fiyatları düştü talepler arttı

Ensarullah'tan dünyaya uyarı: Ben Gurion'a uçuşlarınızı durdurun, burası artık güvenli değil!

Kurumlar Vergisi Beyannamesi için son gün 5 Mayıs

Gazze'de "Yürütme Gücü" yeniden oluşturuluyor

Batman'da borç nedeniyle camilerin elektriğinin kesilmesine vatandaşlardan tepki

Bakan Tunç: Bilirkişilik eğitimleri 15 Mayıs'ta yeniden başlıyor

Nükleer Enerji Tedarikçi Bilgi Sistemi kullanıma açıldı

Afganistan'ın kuzeyinde sel can kaybı ve maddi hasara yol açtı

Rumenler tekrarlanan cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başında

Nisan ayında EİB’den 1 milyar 468 milyon dolarlık ihracat

Kassam Tugayları, işgal saldırısında yaralanan siyonist esirin görüntülerini yayımladı

Ankara'da "Büyük Gazze Konferansı" gerçekleştirildi

Ensarullah Hareketi, işgal altındaki Ben Gurion Havalimanı'nı vurdu

İşgal çetesi 12 savaş uçağıyla Suriye’ye hava saldırısını gerçekleştirdi

Yükleniyor