-
BIST 100
17406,06%1,00
-
DOLAR
46,10% 0,13
-
EURO
53,23% 0,31
-
GRAM ALTIN
6418,84% 0,17
-
Ç. ALTIN
10336,05% -0,34
HAKSİAD, gerçekleştireceği uluslararası buluşma ile yüzlerce iş adamını bir araya getirecek
-
A+Buyut
-
A-Kucult
Türkiye ve dünyanın farklı ülkelerinden iş adamlarını aynı çatı altında buluşturan HAKSİAD, geleneksel hale gelen "İş Dünyası Buluşmaları"nın altıncısını Ankara'da gerçekleştirecek.
25-28 Haziran tarihleri arasından Kızılcahamam'da gerçekleştirilecek olan 3 günlük program kapsamında, Asya, Avrupa, Afrika, Ortadoğu ve Körfez ülkelerinden 300'ü aşkın iş adamı bir araya gelecek.
Tanışma ve açılış konuşmaları ile başlayacak olan buluşma kapsamında; ekonomiden ticarete, dijital dönüşümden kurumsallaşmaya, iş ahlakından girişimciliğe kadar birçok alanda yapılacak oturumlarla devam edecek. Ayrıca gerçekleştirilecek olan B2B (işletmeden işletmeye) görüşmeleri neticesinde firmaların uluslararası alanda yeni işbirliklerine imza atmaları bekleniyor.
300'ü aşkın iş insanı ve alanında uzman konuşmacılar yer alacak
"Ahlaklı Ticaret, Güçlü Türkiye" sloganıyla gerçekleştirilecek buluşma ile ilgili İLKHA muhabirine konuşan HAKSİAD Genel Başkanı Vedat Turgut, "HAKSİAD olarak her yıl farklı illerde düzenlediğimiz üye buluşmalarının 6'ncısını bu sene Ankara Kızılcahamam'da gerçekleştireceğiz. 300'ü aşkın iş adamının katılacağı program, tanışma faslı ile başlayacak. Ardından özel misafirlerimizin, sürpriz misafirlerimizin yapacağı selamlama konuşmaları yapacak. Alanında uzman hocalarımızın iş dünyası ile ilgili sunumları, bilgilendirmeleri olacak. Gerçekleşecek olan B2B görüşmeleri ile birçok firma birbirini tanıma, birbirlerinden istifade etme imkânı bulacak. Aileleriyle gelen misafirlerimizin eşlerine yönelik de programlar olacak." dedi.
Kıtalararası buluşma ile yeni iş birlikleri hedefleniyor
HAKSİAD'ın amacının iş adamlarını tanıtma, önlerini açma, rehberlik etmek olduğunu belirten Turgut, "Bu anlamda şu anda gerek Türkiye'de gerekse yurt dışında, ithalat-ihracat ile büyük işler yapan firmalarımız, HAKSİAD'ın bu tür buluşmalarıyla bulundukları seviyeye ulaştıklarını ifade ediyorlar. Programda, hem Türkiye'den hem dünyanın değişik coğrafyalarından, Avrupa'dan, Asya'dan, Afrika'dan, Ortadoğu'dan, Körfez ülkelerinden misafirlerimiz olacak. Bu sayede ufukları açılacak, birlikte çalışma kültürü oluşacak. Bu anlamda büyük bir rehberlik oluşturacağımızı düşünüyoruz." diye konuştu.
Programa katılmak isteyenler ne yapmalı?
Programda yer almak isteyenlerin yapmaları gerekenlere dair de bilgi veren Turgut, son olarak şu ifadeleri kullandı:
"Şube il başkanlıklarımız, temsilciliklerimiz, web sitelerimiz üzerinden başvuru yapabilirler. Bu başvurular neticesinde il başkanlarımızın gözetiminde katılım sağlayabilecekler. Elbette belli bir kontenjan da var. Yapılacak başvuru ve oluşturulacak talepler neticesinde kota dolması halinde başvuru yapmakta gecikenlere olumlu cevap veremeyebiliriz." (İLKHA)
Kömür fiyatları son 2,5 yılın en yüksek seviyesinde seyrediyor
E3 ülkelerinden Rusya ile diyalog çağrısı
Malatya'da mevsimlik tarım işçileri için barınma tesisi hizmete açıldı
Nisan ayında küresel çip satışları neredeyse iki katına çıktı.
Çin Devlet Başkanı Şi Jinping, Kore lideri Kim Jong Un’la görüştü
Şanlıurfa'da fıstık bahçesinde hastalık ve zararlı incelemesi
Hint mürettebatlı bir gemi Umman kıyıları açıklarında saldırıya uğradı
Şanlıurfa’da beton krizi çözüldü: Boykot sona erdi
Mardin'de yaklaşık 80 dönüm buğday ekili alan kül oldu
İşgal rejimi, İran'a saldırılarının durduğunu iddia etti
Psikolojik Danışman Öner'den LGS ve YKS adaylarına önemli tavsiyeler
Takla atan araçta sıkışan çocuk itfaiye ekiplerince kurtarıldı
İmam Hatip Keskin: Çocukların sadece yaz kurslarında değil, yıl boyunca camiye gelmelerini istiyoruz
Safra kanalı tıkanıklığı ciddi sonuçlar doğurabiliyor
Şanlıurfa’da imam hatip öğrencisinden örnek davranış: İlk bursunu Gazze’deki yetimlere bağışlayacak
Bakan Gürlek: Mayıs ayında 706 operasyon düzenlendi, 4 bin 606 kişi tutuklandı
Eruh'ta dev mantarla karşılaşan vatandaşın şaşkınlığı gündem oldu
Adıyaman'da hayvan pazarı hizmete açılıyor
İzmir'de trafik kazalarına ilişkin son veriler paylaşıldı: Kazaların çoğu gündüz saaterinde meydana geldi
Bölgenin en büyük kongre merkezi Gaziantep'te yapılacak
Şanlıurfa’da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı
Denizli'de trafik kazası: 1 yaralı
Şanlıurfa yangın çemberinde: TEMA’dan acil tedbir çağrısı
Bilim insanlarından dikkat çeken bulgu: Öfke bağışıklığı zayıflatabiliyor
İLKHA'nın yeni mobil uygulaması yayında
İran merkezi komutanlığı, işgalci rejimi karşı yürüttüğü operasyonların sona erdiğini duyurdu.
İnsan Hakları Merkezi: Gazze geçişlerinin kapatılması iki milyon Filistinliyi cezalandırıyor
HAKSİAD, gerçekleştireceği uluslararası buluşma ile yüzlerce iş adamını bir araya getirecek
Muhtarlık seçiminde kavga çıktı: 3 kişi yaralandı
DMM'den "Türk uçakları Yunan bakanın uçağını taciz etti" iddiasına yanıt
Yükleniyor







