• BIST 100

    9078,43%-1,59
  • DOLAR

    38,44% -0,10
  • EURO

    43,53% -0,41
  • GRAM ALTIN

    3973,14% -2,37
  • Ç. ALTIN

    6483,07% -2,19

Haliliye Belediyesi kurban bayramında 635 personeliyle sahada

GÜNDEM 26.06.2023 15:30:02 0
Haliliye Belediyesi kurban bayramında 635 personeliyle sahada

Haliliye Belediyesi kurban bayramında 635 personeliyle sahada

Haliliye Belediyesi’nde Kurban Bayramı öncesi hazırlıklar kurban kesim yerlerinde eksiksiz bir şekilde tamamlanırken, kurban satış yerlerinde ise denetimler sürüyor. Bayram boyunca hiçbir olumsuzluk yaşanmaması için 635 personel sahada görev alacak.
Haliliye Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi hiçbir olumsuzluk yaşanmaması için tüm hazırlıklarını tamamlıyor. Kurban Bayramı boyunca 635 personelle sahada olacak olan temizlik işleri müdürlüğü, çevre koruma ve kontrol müdürlüğü ile zabıta müdürlüğüne bağlı ekipler, hazırlıklarını sürdürüyor. Kurban kesim yerlerini bayrama hazırlayan ekipler, vatandaşların hiçbir olumsuzluk yaşamaması için temizlik çalışmalarını yürütüyor. Yapılan temizlik çalışmalarının ardından belediye tarafından belirlenen kesim yerleri temizlik işleri müdürlüğü tarafından dezenfekte ediliyor. Temizlik çalışmalarının ardından başta sıvı sabun, kurban poşeti, el arabası ve el yıkama için su tankeri olmak üzere gerekli malzemeler kurban kesim yerlerine yerleştiriliyor. Kurban kesimi sonrası istenmeyen görüntülerin önüne geçilmesi adına ise alanlarda çamaşır suyu ve gül suyu ile temizlik çalışmalarının yürütülmesi için tüm önlemler alınıyor.
Bayram öncesi başta şeker ve tatlı satışı yapan işletmeler olmak üzere market ve bakkallarda denetimlerini sürdüren zabıta müdürlüğü ekipleri ise bir yandan da kurban satış yerlerindeki denetimlerine devam ediyor. Kurban satış yerlerinde satıcıları bilgilendiren ekipler, vatandaşların huzurlu bir şekilde alışveriş yapması adına çalışmalarını titizlikle devam ettiriyor. Temizlik işleri, zabıta müdürlüğü ile park ve bahçeler müdürlüğüne bağlı toplam 635 personeliyle özverili bir şekilde sahada olan Haliliye Belediyesi, iletişim merkeziyle de bayram boyunca mesaide olacak. Vatandaşlar, bayram boyunca yaşayabilecekleri olumsuzlukları iletişim merkezi aracılığıyla aktarabilecek.

Kütahya'da 3.8 büyüklüğünde deprem

Antalya'da zincirleme trafik kazası: 1 yaralı

ABD’yi fırtına vurdu: 6 ölü

Mardin’de fırtına etkisini sürdürüyor: Ağaçlar devrildi, camlar kırıldı

Ankara için kuvvetli yağış uyarısı

Bingöl’de Valilikten fırtına uyarısı

Yalova'da uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama

Bingöl’de fırtına: çatılar uçtu, maddi zarar büyük

BM: Gazze'de bebeklerin yüzde 92'si açlık tehlikesi altında

Diyarbakır'da sanayi sitesindeki patlama anı kameralara yansıdı

Meteorolojiden 16 il için sarı kodlu alarm!

Bakan Kurum: Muhalefete rağmen 81 ilimizi afetlere hazırlayacağız

Diyarbakır'da sanayi sitesinde patlama

Yapıcıoğlu: Şiddetin ve gözyaşının durması için elimizden gelen bütün çabayı ortaya koyacağız

Antalya'da 3.9 büyüklüğünde deprem

HÜDA PAR Bağlar İlçe Başkanı Zeren'den Nevroz Parkı'na mescit çağrısı

Rus gazının Türk Akımı üzerinden Avrupa'ya ihracatı yüzde 13 arttı

Diyarbakır'da çatının uçma anı kameraya yansıdı

ABD-İran görüşmeleri ertelendi

Selden etkilenen Somali için acil yardım çağrısı

1 Mayıs olaylarında 384 kişi gözaltına alındı

Fırtına Diyarbakır’da maddi hasara yol açtı

Muğla açıklarında 12 düzensiz göçmen yakalandı

Çin'den BRICS ülkelerine işbirliğini güçlendirme çağrısı

Batman’da şiddetli fırtınada ağaç devrildi, park halindeki araç hasar gördü

BM: Esad rejiminin çöküşünden bu yana 1,4 milyondan fazla Suriyeli evlerine döndü

Çocuklar tatil gününde hayvanat bahçesine akın etti

Yeni Zelanda'da şiddetli yağış ve rüzgarlar nedeniyle OHAL ilan edildi

Diyarbakır'da fırtınada çatılar uçtu tabelalar devrildi

Diyarbakır'da şiddetli rüzgâr çatının uçmasına yol açtı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ