• BIST 100

    16257,33%1,85
  • DOLAR

    43,39% 0,01
  • EURO

    51,87% -0,70
  • GRAM ALTIN

    7468,71% 3,39
  • Ç. ALTIN

    12150,23% 3,99

Haliliye’ye 200 milyon TL değerinde 183 araç kazandırıldı

28 Kasım 2022, Pazartesi 14:35
28 Kasım 2022, Pazartesi 14:35
Haliliye’ye 200 milyon TL değerinde 183 araç kazandırıldı
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Haliliye’ye 200 milyon TL değerinde 183 araç kazandırıldı

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın girişimleriyle yaklaşık 200 milyon TL değerindeki 183 araç ve iş makinası belediye envanterine kazandırıldı. Düzenlenen program ile araçların tanıtımı yapılırken Canpolat, “Yeni 183 aracımız ve geçmişteki araçlarla birlikte 294 araç sayısıyla Haliliye’ye yakışır bir şekilde vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız” dedi.
Haliliye Belediyesi’nin envanterine kazandırdığı araç ve iş makinalarının lansmanı gerçekleşti. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın yaptığı görüşmelerin ardından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı destekli yatırım ile 183 araç, iş makinesi ve temizlik araçları Haliliye Belediyesine kazandırıldı. Belediye meclisinde geçen bu karar ile 191 milyon 789 bin 157 TL değerindeki köklü yatırım ile belediye envanterinde kiralık araç kalmadı. Canpolat’ın, ilçenin geleceğine yönelik yaptığı bu yatırım ile 183 araç ve iş makinası düzenlenen lansman ile tanıtıldı. Haliliye Belediyesi Makine İkmal Şefliğinde düzenlenen lansman, yoğun katılım ile gerçekleşti.
Lansmanın açılış konuşmasını yapan Canpolat, araç ve iş makinalarının Haliliye halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Canpolat, “183 araçlık, yaklaşık 200 milyon TL değerindeki iş makinası yatırım programımızın lansman törenine hoş geldiniz, şeref verdiniz. Şanlıurfa’nın en büyük merkez ilçesiyiz. 2014 yılındaki Büyükşehir yasası sonrası merkez ilçe olarak oluşmuş, 8 yıllık yeni bir belediyeyiz. Bizler, 2019 yılında göreve geldikten sonra hep birlikte hummalı bir çalışmanın içerisine girdik. Canla başla dedik, canı gönülden devam ediyoruz. Bizler Haliliye’yi geleceğe taşımak, emin adımlarla yürümek adına 2022Ocak ayı içerisinde dünyada da yaşanan ekonomik gelişmeler sonucu Haliliye belediyemizi geleceğe kendi mülk araçlarımızla taşımak gayreti içerisine düştük. Buradan meclis üyelerimize, belediye personellerimize, teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Ve köklü bir yatırım yapalım, Haliliye Belediyesinde artık kiralık araç kalmasın dedik. Sayın Cumhurbaşkanımızın belediyecilik şiarını kendimize şiar ve vizyon ederek, üreten belediye sloganıyla, sahada kendi iş makinamız, kendi araçlarımız olsun gayretinin içerisine düştük. Sayın Cumhurbaşkanımızın 3 Aralık’taki büyük mitingi sonrası 183 olan aracımız, geçmişteki araçlarla birlikte 294 sayısıyla Haliliye’ye yakışır bir halde vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır. Bizler geleceğe umutla bakıyoruz, güvenle yürüyoruz. İlklerin ve yeniliğin belediyesi sloganımız olan hep iyisi, en iyisi sloganıyla yolumuza devam ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Bakanlarımıza, Valimize, Milletvekillerimize buradan Haliliye adına şükranlarımı arz ediyorum, inşallah hep birlikte nice güzel hizmetlere diyorum, saygılar sunuyorum” dedi.
Belediye mülkündeki araçların önemine değinen Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Başkan Mehmet Canpolat’ı tebrik etti Vali Ayhan, “Bereketli bir haftanın başlangıcındayız. Vatandaşa hizmetin ilk adımı olan karargahdayız. Öncelikle Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Haliliye Belediyemizin, merkez ilçe belediyelerimizin 8 yıllık bir geçmişleri var. Sahada hareketli, dinamik, güçlü, genç araçlarla, filoyla yola çıkmak vatandaşa hizmet etmek açısından keyifli bir iştir. Yaklaşık 200 milyon TL, bu zamanda bu kadar aracı bünyeye kazandırmak güçlü belediyecilik anlayışının akış açısıdır. Baktığımız zaman Haliliye Belediyemizin Büyükşehir Belediyesi kadar güçlü bir filosu var. Bu her belediyede olmaz. Bu vizyonel bir bakıştır, vatandaşa hizmet etmenin bilincinin en güzel yansımasıdır. Ben Belediye Başkanımızı, ekibimizi tebrik ediyorum, hayırlı ve uğurlu olsun diyorum” şeklinde konuştu.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ahmet Kaytan ise “Mehmet Canpolat Başkanımız canla başla yola çıkmıştı. Bu muhabbet ortamından bereket doğuyor. Hep birlikte Şanlıurfa’yı biraz daha güzelleştirmeye devam edeceğiz. Bugün de araç yatırım programı toplantısındayız. Buna katkı sunan, belediyemiz çalışanları, Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’ı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından tören, personellere temsili anahtarların takdim edilmesiyle sona erdi.
Tanıtım toplantısına Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, İl Jandarma Komutanı Mücahit Avkıran, Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin, Önceki Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, AK Parti Haliliye İlçe Yönetimi, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, basın mensupları ve çok sayıda personel katıldı.
[gallery ids=',63892,63893,63894,63895,63896,63897']

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Adana'da inşaatın bodrumunda biriken suya düşen kişi hayatını kaybetti

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama

ABD'yi etkisi altına alan büyük kış fırtınasında onlarca kişi hayatını kaybetti

Sudan'da altın madeni çöktü: 13 ölü

Mardin’de ölümle sonuçlanan kavgaya ait görüntüler ortaya çıktı: 6 tutuklama

Umut Kervanı'ndan Afrin Belediye Başkanına ziyaret

İran Dışişleri Bakanı, ülkenin her türlü saldırıya karşılık vermeye hazır olduğunu söyledi

Mersin merkezli 9 ilde dolandırıcılık operasyonu: 28 şüpheli yakalandı

HAMAS'tan batı ülkelerinin "UNRWA" açıklamalarına destek

Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev Türkiye’ye resmi ziyarette bulunacak

Rusya'daki Şiveluç Yanardağı bir günde iki kez patladı

Macron: Grönland'daki gerilimler Avrupa için "stratejik bir uyarı" niteliğinde

Malatya'da konteyner kentte yangın

Umut Kervanı, Afrin'de çatışmanın mağdurlarına sıcak aş dağıttı

Pakistan'da bombalı saldırı: Bir ölü

Batman'da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Belarus: NATO'nun askeri yığılması karşısında stratejik caydırıcılığı güçlendireceğiz

Bakan Göktaş, Nijeryalı mevkidaşıyla aile politikalarını görüştü

İşgal zindanlarındaki 5 Gazzeli özgürlüğüne kavuştu

Amazon yaklaşık 16 bin kişiyi işten çıkaracak

Endonezya'daki heyelanda ölü sayısı 53'e yükseldi

Iğdır’da 3.9 milyonluk külçe altın vurgunu: 4 gözaltı

Su kıtlığı yüzde 90'a ulaştı: Gazze Belediyesi, yaklaşan su krizi konusunda uyarıda bulundu

MGK bildirisi yayımlandı: İran'ın istikrarı bölgemizin güvenliği bakımından büyük önem arz ediyor

Batı Şeria'da bir Filistinli şehit edildi

Malatya'da torbacılara operasyon: 13 tutuklama

Küçük ölçekli balıkçılığın desteklenmesine yönelik başvurular başladı

Şara ve Putin, Kremlin’de geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdi

İran: Diyaloğa da kendimizi savunmaya da hazırız

Bakan Bayraktar Dünya Bsı Türkiye Ülke Direktörü Lopez’i kabul etti

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Adana'da inşaatın bodrumunda biriken suya düşen kişi hayatını kaybetti

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama

ABD'yi etkisi altına alan büyük kış fırtınasında onlarca kişi hayatını kaybetti

Sudan'da altın madeni çöktü: 13 ölü

Mardin’de ölümle sonuçlanan kavgaya ait görüntüler ortaya çıktı: 6 tutuklama

Umut Kervanı'ndan Afrin Belediye Başkanına ziyaret

İran Dışişleri Bakanı, ülkenin her türlü saldırıya karşılık vermeye hazır olduğunu söyledi