• BIST 100

    16649,43%-0,01
  • DOLAR

    43,48% 0,00
  • EURO

    51,58% -0,01
  • GRAM ALTIN

    6677,59% -1,62
  • Ç. ALTIN

    11383,46% -2,09

Haliliye’ye yeni yatırımlar kazandırıldı

05 Aralık 2023, Salı 12:00
05 Aralık 2023, Salı 12:00
Haliliye’ye yeni yatırımlar kazandırıldı
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Haliliye’ye yeni yatırımlar kazandırıldı

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın mahallelerin ihtiyaçlarına yönelik hayata geçirdiği yatırımlarla ilçede değişim yaşandı. Eser ve hizmet belediyeciliği anlayışıyla ilçeye kazandırılan yatırımlardan dolayı Haliliyeliler, Canpolat’a teşekkür etti.
Karşıyaka’nın beklediği hizmet hayata geçirildi
Karşıyaka Mahallesinde vatandaşların yıllardır beklediği kapalı semt pazarı, Canpolat’ın hayata geçirdiği kompleks projesiyle geliştirilerek hayata geçirildi. Kapalı semt pazarı, otopark, cami, halı saha ve zabıta müdürlüğünden oluşan proje, bölgedeki birçok ihtiyacın karşılanmasını sağladı.
Ahmet Yesevi’de beklenen proje hizmette
“Gönül Belediyeciliği” anlayışıyla Haliliye’de yükselen projelerden biri olan Ahmet Yesevi Sosyal Yardım Kompleksi ve Kapalı Semt Pazarı, bölgenin ihtiyaçlarına yanıt oldu. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 10 bin metrekare alan üzerine inşa edilen ve içerisinde aşevi, glutensiz ekmek fırını, sosyal market, idari birim, kapalı semt pazarı otopark yer alan Ahmet Yesevi Sosyal Yardım Kompleksinin bölgeye hayırlı olmasını diledi.
Sancaktar’ın yıllardır beklediği proje
Haliliye Belediyesi tarafından mahallenin ihtiyaçlarına göre inşa edilen ve kısa süre içerisinde hizmete açılan Sancaktar Kompleksi adeta bölgeye nefes aldırdı. Başkan Canpolat’ın seçim vaatlerinden biri olan ve mahallede yapılan tespitlerin ardından bölgenin eksikliklerine göre yükselen projelerden biri olan Sancaktar Kompleksi, içerisinde bulunan Kapalı Semt Pazarı, Otopark, Çok Amaçlı Sosyal Tesis, Zabıta Amirliği, Muhtar Evi ve Park alanı ile hizmete sunuldu. Yıllardır mahallenin ihtiyaç duyduğu ve 5 bin 600 metrekare alan üzerine inşa edilen proje, mahalle sakinlerinden tam not aldı.
Haliliye Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi
Mülkiyeti Haliliye Belediyesine ait bina, Canpolat’ın girişimleriyle bölgeye Haliliye Semt Polikliniği olarak kazandırıldı. Belediye bünyesindeki 9 katlı bina, ağız ve diş sağlığı hastanesi ile çocuk acil poliklinik olarak hizmet vermesi için Sağlık Bakanlığına devredildi.
Devteyşti Mahallesi’ndeki 15 bin metrekarelik kapalı alana sahip binanın hastaneye dönüştürülmesine ilişkin projelendirme çalışmalarının ardından, iç tefrişatı belediye tarafından hızla tamamlandı. Nüfus yoğunluğunun olduğu bölgeye kazandırılan hastane, 50 ünite ve 5 yatak kapasiteli diş poliklinikleri, 2 adet dahiliye servisi, çocuk acil ve çocuk polikliniği ile hizmete sunuldu. Hem mahallenin hem de bölgenin sağlık noktasında yaşadığı soruna çözüm olan Haliliye Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, bölgedeki vatandaşlara büyük kolaylık sağladı.

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Çorum'da tır ile cip çarpıştı: 4 yaralı

Madagaskar'da kasırga: 7 ölü

Şanlıurfa’da kuyumcuya silahlı soygun girişimi: 1 polis yaralandı

İngiltere Rus diplomatı sınır dışı etti

Diyarbakır'da zincirleme trafik kazası

Gaziantep'te hastalara refakatçi desteği verilecek

İtfaiyenin zamanında müdahalesi olası facianın önüne geçti

Şanlıurfa’da mısır silosunda iş kazası: 1 ölü

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı

Adana halkından madde bağımlılığına karşı ortak mücadele çağrısı

Suriye iç güvenlik güçleri Haseke’de konuşlanmaya başladı

Türkiye ile Mısır arasında tarım ve gıda sanayinde ekonomik iş birliği

GAİB 2026 yılının ilk ihracat verilerini açıkladı

Refah Sınır Kapısı faaliyete başladı

"Afganistan'da kadınların eğitiminden bahsedenler Gazze'de katledilen on binlerden söz etmiyor"

Onkoloji Uzmanları: Kanserin erken teşhisle tedavisi mümkün

Gaziantep'te aranan 524 şahıs yakalandı

Mersin merkezli kaçakçılık operasyonunda: 4 tutuklama

Memiş: Bazı insanlar İslam dinindeki kandillerle ilgili ifrat ve tefrite çok kaçmaktadır

Özkut Özdemir’den çok sert tepki: Şov yapmayın işinizi yapın

İran medyası: Pezeşkiyan, ABD ile nükleer mesele görüşmelerinin başlatılmasını istedi

Malatya Valisi Yavuz: Ocak ayında uyuşturucudan 67 kişi tutuklandı

Türkiye’nin yastık altı altın haritası açıklandı

Kayıp anne Nimet Kılıç için arama çalışmaları aralıksız sürüyor

Malatya'da sosyal yaşam merkezi yoğun ilgi görmeye devam ediyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Er: Malatya'mızın arıtmayla ilgili bütün sorunlarını çözüyoruz

Belediye Başkanı Geçit: Berat Kandili birlik, beraberlik ve arınma gecesidir

Adana’da uyuşturucu hükümlüsü yakalandı

Rusya-ABD-Ukrayna görüşmelerinin ikinci turu belli oldu

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde devir teslim töreni

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Çorum'da tır ile cip çarpıştı: 4 yaralı

Madagaskar'da kasırga: 7 ölü

Şanlıurfa’da kuyumcuya silahlı soygun girişimi: 1 polis yaralandı

İngiltere Rus diplomatı sınır dışı etti

Diyarbakır'da zincirleme trafik kazası

Gaziantep'te hastalara refakatçi desteği verilecek

İtfaiyenin zamanında müdahalesi olası facianın önüne geçti