• BIST 100

    9078,43%-1,59
  • DOLAR

    38,47% -0,04
  • EURO

    43,61% -0,24
  • GRAM ALTIN

    4005,10% -1,59
  • Ç. ALTIN

    6629,81% 0,00

HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Durmaz, Gazipaşa ilçesinde temaslarda bulundu

GÜNDEM 7.01.2025 11:17:12 0
HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Durmaz, Gazipaşa ilçesinde temaslarda bulundu

İlçelerin sorunlarını tespit etmeye yönelik programlarına devam eden HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, Antalya'nın en doğusunda bulunan ve merkeze 180 kilometre uzaklıkta olan Gazipaşa ilçesini ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu.

Erken saatlerde başlayan programda, ilk olarak Gazipaşa Kaymakamı Selami Korkutata'yı makamında ziyaret eden HÜDA PAR heyeti, ilçede var olan tapu ve imar sorunu hakkında görüşme gerçekleştirdi.

Durmaz'ın ilçedeki ikinci ziyaret durağı, Gazipaşa İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü oldu. Tarımsal faaliyetler hakkında bilgi almak üzere İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ramazan Bat'ı ziyaret eden heyet, ardından İlçe Müftüsü Fahri Başar'ı ziyaret ederek Kur'an Kurslarıyla ilgili bilgi aldı.

Gazipaşa Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Geylani Topaloğlu ve Genel Yayın Yönetmeni Selçuk Öztürk'ü de ziyaret eden heyet, burada HÜDA PAR ile ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

Gazipaşa Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Hasan Tuncel ve yönetimini de ziyaret eden heyet, ardından Çınar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (Çınar Der) Başkanı ve Gazipaşa İHH Temsilcisi Yunus Koç'u ziyaret ederek sivil toplum çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyaretler sonrasında çalışmaları hakkında bilgiler aktaran HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, çeşitli vesilelerle vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini söyledi.

"Sağlık kompleksi projesinin askıya alınması halkın hizmete erişimini geciktirecek"

İmar planı nedeniyle askıya alınan sağlık kompleksi projesinin halkın hizmete erişimini geciktireceğini dile getiren Durmaz, değerlendirmesini şu şekilde sürdürdü:

"Gazipaşa ilçemizde; İlçe Sağlık Müdürlüğü, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nu barındıracak olan sağlık kompleksi projesinin imar planı iptali nedeniyle askıya alınması şu anda önemli sorunların başında gelmektedir. Gazipaşa'da halk yıllardır modern bir sağlık hizmetine erişmek istiyordu ancak projenin imar planının iptali nedeniyle askıya alınmış olması halkın hizmete erişimini geciktirecek. Şu anda Gazipaşa'da konuşulan en önemli sorun imar planı kapsamında yaşanan sorundur. Bu sorunla ilgili ne belediye ne de bürokrasi bir çözüm üretmemiştir. Bizler bu konuyu Ankara'ya taşıdık, milletvekillerimize ilettik. Milletvekillerimiz üzerinden meselenin takipçisi olacağız." (İLKHA)

Bakan Tekin: Erken tatil gündemimizde yok, zorunlu eğitim süresi değişmiyor​

Molla Altun: İşveren de işçi de birbirinin hakkına sahip çıkmalı

Onlarca suçtan araması bulunan şahıs yakalandı

Şanlıurfa merkezli sağlık raporu soruşturmasında 11 kişi tutuklandı

İran Uzay Ajansı Başkanı Salariye: 20 İran uydusu yapım aşamasında

1 Mayıs’ta altın fiyatlarında sert düşüş

Kentsel dönüşüm desteğinde artış! Yeni tutarlar Resmi Gazete'de

Dünya genelinde askeri harcamalar 40 yılın zirvesinde

Meteoroloji'den 28 il için 'sarı' kodlu uyarı

İstanbul'da bazı metro ve metrobüs durakları kapatıldı

Van'da yolcu otobüsü devrildi: 28 yaralı

Kuvvetli yağış, fırtına ve toz taşınımına dikkat!

Muğla'da 4,1 büyüklüğünde deprem

Kayseri'de maden ocağında yaşanan göçük

Dışişleri Bakanlığı: israil, Suriye'ye yönelik saldırılara son vermeli

Rize'de feci kaza: 3 ölü, 2 yaralı

ABD, Patriot satışını resmen onayladı

Hindistan'dan tansiyonu yükseltecek Pakistan adımı

Usulsüz çakar kullanımına 155 bin ceza

HÜDA PAR Milletvekili Dinç: Alkole yönelik ciddi tedbirler alınmalı

Tiflis'te büyük yangın

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı

ABD, Ukrayna barış müzakerelerindeki yeni gelişmeyi duyurdu

Hindistan ve Pakistan savaş uçakları karşı karşıya geldi

Nijerya'da yola döşenen mayın patladı: 26 ölü

Ukrayna: ABD ile nadir toprak elementleri anlaşması 24 saat içinde imzalanabilir

Vali Kızılkaya’dan toplu taşımaya saha denetimi

Cizre'de üreticilere 21 bin fide dağıtıldı

Siirt’te su kesintisine neden olan arıza giderildi

Parmağına sıkışan yüzük itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çıkarıldı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ