• BIST 100

    9350,01%0,41
  • DOLAR

    39,35% 0,00
  • EURO

    45,61% 0,20
  • GRAM ALTIN

    4288,99% 0,11
  • Ç. ALTIN

    6934,05% 0,00
HÜDA PAR Antalya İl Başkanlığı: Mücahitlerin sarsılmaz direnişi zaferle sonuçlanmıştır
GÜNDEM
Tarih: 21.01.2025 10:20
Güncelleme: 21.01.2025 10:20
Kaynak: ILKHA
HÜDA PAR Antalya İl Başkanlığı: Mücahitlerin sarsılmaz direnişi zaferle sonuçlanmıştır
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

HÜDA PAR Antalya İl Başkanlığı, Gazze'de 15 aydır süren soykırım savaşında ateşkes anlaşmasının imzalanması sebebiyle bir basın açıklaması yaptı.

İl Başkanlığı binasında yapılan basın açıklamasına İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, Muratpaşa İlçe Başkanı Abdullah Demirtaş, Kepez İlçe Başkanı İsmail Kaya, Aksu İlçe Başkanı Kemal Güler ve Döşemealtı İlçe Başkanı Yahya Yıldız katıldı.

Basın açıklamasını okuyan İl Başkanı Durmaz sözlerine, Gazze'de kutlu zaferin elde edilmesinde bedel ödeyen mücahitlere, azim ve kararlılıkla direnen Gazze halkına ve Selahaddin-i Eyyubi ile Abdülhamid Han'ın torunlarına selam göndererek başladı.

"Gazze halkı büyük bedeller ödeyerek bu ateşkesin sonucunu elde etmiştir"

15 aydır bugünü beklediklerini söyleyen Durmaz, "HAMAS ile siyonist işgal rejimi arasındaki ateşkes anlaşması, büyük bir zafer ile sonuçlanmıştır. Ateşkese gelinen aşama kolay elde edilmedi. Gazze halkı büyük bedeller ödeyerek bu ateşkesin sonucunu elde etmiştir. Tam 15 ay boyunca, kahramanca ve izzetlice direniş sergilediler. Büyük davaları için büyük bedeller ödediler. Zorla yerlerinden edildiler, katliamlardan geçtiler, açlık ve susuzluk çektiler. Hiroşima ve Nagazaki'ye atılan atom bombalarının birkaç katı daha şiddetli bombardımanlara maruz kaldılar. Çadırlarda yaşamaya mecbur bırakıldılar. İşkence gördüler, kan, gözyaşı ve talana maruz kaldılar. Ama hiçbir zaman pes etmediler. Çelikten iradeleri sarsılmadı. Dağ gibi imanlarıyla Allah'a sığındılar. Tüm dünya onlara sırtını döndü, onlar tüm dünyanın onları yalnız bırakmasına aldırış etmedi. Âlemlerin Rabbi olan Allah'a sığındılar. Modern çağın Firavun ve Nemrutlarına karşı direndiler. Zalimlere karşı dik durdular." ifadelerini kullandı.

"Bu zafer imanın zaferidir, inancın zaferidir, kararlılık ve azmin zaferidir"

Bir avuç kahraman mücahit ve Gazze halkının sarsılmaz direnişinin zaferle sonuçlandığını vurgulayan Durmaz, "Bu zafer imanın zaferidir, inancın zaferidir, kararlılık ve azmin zaferidir. Direniş sadece siyonist işgal rejimine karşı sergilenmedi. Direniş, siyonist işgal rejiminin arkasında duran ABD, Avrupa ülkeleri ve emperyalist şer ittifakına karşı da sergilenmiştir. Gazze direnişi ile ABD ve Avrupa ülkelerinin yenilmezlik algısı kırılmıştır. Bir avuç kahraman mücahidin direnişi, bizlere kutlu zaferin müjdesini vermiştir. Ateşkes anlaşmasında elde edilen kazanımlar, siyonist işgal rejiminin ve arkasında duran siyonist şer ittifakının sonunun yaklaştığına işaret etmektedir. İstikbal ve istiklalin zafer muştusunu yakan kahraman Gazze halkı ve HAMAS bir dönemin kapanmasına, başka bir dönemin açılmasına kapı aralamıştır." dedi.

"Allah'ın izni ile kutlu şafak doğmak üzeredir"

Mutlak üstün gelecek olanların insanlık haysiyetini yüklenenler olduğunu dile getiren Durmaz, "Üstün gelecek olanlar, inananlar olacaktır. Bu zafer Kudüs ve Mescid-i Aksa'nın da özgürlüğüne kavuşacağının müjdesidir. 15 aydır ölümü her gün yüzlerce kez yaşayan çocukların haykırışı, kadınların feryadı ve mazlumların ahı yerde kalmayacaktır. Gazze'de yaşananlar, zulümle abat olunmayacağını bize göstermiştir. Gazze'de ateşkes metninde geçen şartlar, kan ve gözyaşının durmasına yönelik umutlarımızı yeşertmiştir. Bu ateşkes ile Netanyahu gibi zalimlerin nasıl zelil ve rezil olduklarını tüm dünya görmüştür. Bu anlaşma, siyonist rejimle olan mücadelede önemli bir dönüm noktası olmuştur. Özgür bir Filistin ümidimizi yeniden yeşertmiştir. Kudüs ve Mescid-i Aksa'nın özgürlüğüne kavuşmasına büyük bir zemin hazırlamıştır. Bu, Allah'ın ve Resulü'nün bize vaat ettiği kutlu bir zaferin yaklaştığının işaretidir. O vaadini yerine getirecek, kulunu muzaffer kılacak, ordusunu yüceltecek ve düşman birliklerini tek başına mağlup edecektir. Kassam Tugaylarının aziz sözcüsü Ebu Ubeyde'nin yaptığı son açıklamada dile getirdiği gibi, "Bu soykırım savaşı, düşmana cehennemin kapısını aralayacaktır." ifadelerine yer verdi.

"Aksa Tufanı'nın ilk günlerinden itibaren Gazze halkını ve mücahitleri yalnız bırakmadık"

HÜDA PAR Antalya İl Teşkilatı olarak Gazze halkını yalnız bırakmadıklarını ve bundan sonra da yalnız bırakmayacaklarının altını çizen Durmaz, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Aksa Tufanı'nın ilk günlerinden itibaren; dünyada eşi ve benzeri görülmemiş tarihi bir destan yazan Gazze halkını ve savaşın son saatine kadar büyük bir yiğitlik ve cesaretle savaşan dünyanın en onurlu insanları mücahitleri yalnız bırakmadık. Yaptığımız muhtelif çalışmalarla safımızı Gazze'den yana belirledik. Bundan sonra da bu duruşumuz devam edecektir. Böylesi büyük bir zaferi nasip eden Rabbimize hamd olsun. Mücahitlerin zaferiyle mümin gönüllere inşirah veren Allah'a şükürler olsun. Gazze ile dayanışma içinde olanlara selam olsun. Gazze'nin kahraman halkına, izzeti kuşanan kıymetli liderlerine, Şehid Yahya Sinvar'a, Şehid İsmail Heniyye'ye, Şehid Salih Aruri'ye ve daha nice yiğit erlere selam olsun. siyonist işgale direnen ve düşmana unutamayacağı sarsıcı darbeler indiren mücahitlere selam olsun. Büyük zaferin elde edilmesinde bedel ödeyenlere selam olsun. Allah'ın selamı ve rahmeti ve bereket ve mağfireti üzerinize olsun." (İLKHA)

Sudan Hızlı Destek Kuvvetleri'nin İHA saldırısında 13 sivil hayatını kaybetti

Siirt’in Kurtalan ilçesinde çıkan yangında kafe kullanılamaz hale geldi

Adana’da motosiklet kazası: 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Siyonist rejim derinlere saldırıyor ama boşuna: İran'ın yeraltı kaleleri sarsılmadı

Gazze için açlık grevi: Sessizliğe karşı vicdan nöbeti

İstanbul'da yarın 12 saatlik su kesintisi

Trump: ABD doğrudan müdahil olmayacak

Coffee Novella 2. Şubesini açtı

Aile hekiminden alınan raporlar artık ücretli

Minik yürekler, biriktirdikleri harçlıklarını Gazze'ye bağışladılar  

Şanlıurfa'dan direniş mesajı: Bir lokma değil, bir ömür feda!

İslami Cihad: Yardım kuyruğu katliamı siyonist rejimin soykırım savaşının yeni halkasıdır

Batman Havalimanı 5 ayda 272 bin yolcuyu ağırladı

Şanlıurfa’da silah kaçakçılarına operasyon: 18 Kalaşnikof ele geçirildi

HÜDA PAR Heyeti Eskişehir'de temaslarda bulundu

Bursa Tarım ve Orman İl Müdürü Acar: Türkiye çölleşme açısından yüksek risk taşıyor

Gaziantep'te silah kaçakçılığı operasyonu: 2 gözaltı

İran'dan yeni misilleme açıklaması: İHA saldırıları yoğunlaşıyor

İran, Tel Aviv'in kuzeyindeki askerî karargâhı ve MOSSAD merkezini vurdu

Molla Mehmet Ali Altun: Evlilik külfet değil rahmet olmalı

Brent petrol 72,60 dolardan işlem görüyor

Tarım-ÜFE yıllık ve aylık arttı

HÜDA PAR Milletvekili Ramanlı, ailelerin acısını paylaştı

Hizmet üretim endeksi yıllık yüzde 4,5 arttı

Firari torbacılara şafak operasyonu: 12 hükümlü yakalandı

İnşaat üretimi yıllık yüzde 9,5 arttı

6 ilde FETÖ operasyonu: 40 şüpheli yakalandı

Kahvehanede horoz dövüşüne polis baskını

Yine yardım noktasında katliam: En az 50 şehit, yüzlerce yaralı

Siyonistler işgal topraklarından kaçıyor: Deniz yoluyla Rum Kesimi’ne akın

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Sudan Hızlı Destek Kuvvetleri'nin İHA saldırısında 13 sivil hayatını kaybetti

Siirt’in Kurtalan ilçesinde çıkan yangında kafe kullanılamaz hale geldi

Adana’da motosiklet kazası: 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Siyonist rejim derinlere saldırıyor ama boşuna: İran'ın yeraltı kaleleri sarsılmadı

Gazze için açlık grevi: Sessizliğe karşı vicdan nöbeti

İstanbul'da yarın 12 saatlik su kesintisi

Trump: ABD doğrudan müdahil olmayacak