• BIST 100

    14153,58%-0,33
  • DOLAR

    42,72% 0,07
  • EURO

    50,12% -0,16
  • GRAM ALTIN

    5928,74% 0,34
  • Ç. ALTIN

    9560,88% 0,43

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Emiroğlu: Bingöl’ün hak ettiği yer bu değil

18 Aralık 2025, Perşembe 01:44
18 Aralık 2025, Perşembe 01:44
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Emiroğlu: Bingöl’ün hak ettiği yer bu değil
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emiroğlu, Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya ve beraberindeki partili heyet, Bingöl’de Tüm Muhtarlar Derneği ile Bingöl Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

 Ziyaretlerde il ve ilçe merkezlerindeki mahalle muhtarları ile köy muhtarlarıyla bir araya gelen Emiroğlu, muhtarların sorun ve taleplerini dinledi.

Gerçekleştirilen buluşmalarda muhtarların aktardığı altyapı, ulaşım, su, çöp toplama ve belediye hizmetlerine ilişkin sorunlar ele alındı.

Emiroğlu, HÜDA PAR olarak sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman vatandaşla iç içe olduklarını vurgulayarak, sorunların ilgili kurumlara iletilmesi ve takibinin yapılması noktasında gayret gösterdiklerini söyledi.

“Seçimden seçime değil, sürekli vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz”

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Emiroğlu, “Seçimden seçime değil, sürekli vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz, onları dinliyoruz, sorunlara birlikte çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bazen basınla paylaşıyoruz, bazen de basına yansıtmadan yapıyoruz. Sayın Valimiz başta olmak üzere belediye başkanımız, İl Özel İdaremiz ve diğer kurumlarla vatandaş adına sürekli görüşmeler yapıyoruz. Vatandaşın şöyle bir sıkıntısı var, buna bir çare bulun ya da bununla ilgili durum nedir, diye soruyoruz.  Oradan bir netice elde ettiğimizde vatandaşı da bilgilendiriyoruz.” dedi.

“Bingöl’ün hak ettiği yer burası değil”

Temel hizmetlerdeki sorunların artık bu şehrin gündeminde yer almaması gerektiğini belirten Emiroğlu, “Bingöl ile ilgili üzüldüğüm nokta şu: Bingöl’ün hak ettiği yer burası değil. Yerel hizmetlerle ilgili sorunlar var. Temel hizmetlerdeki sorunların artık bu şehrin gündeminden çıkması lazım. Bu memlekette en temel hizmetlerle ilgili sorun varsa, bizim işimiz de bu sorunları gündeme getirmek ve çözüme kavuşturulmasına katkı sunmaktır. Keşke hiçbir vatandaşımız bir talepte bulunmadan idarecilerimiz, bu şehrin altyapısını, üstyapısını veya vatandaşın temel ihtiyaçlarını zaten bir hak olarak görüp verseydi. Bizim şahıslarla sorunumuz yok; anlayışlarla, yönetim tarzlarıyla ve yönetim biçimiyle sorunumuz var.” ifadelerini kullandı.

“Memleketin iyi olması için hep birlikte çalışmamız lazım”

Muhtarlara mahallelerindeki sorunlar için el ele verip çözümlendirilmesi gerektiğini aktaran Emiroğlu, “Memleketin ihtiyaçları var. Gelin, bunlara hep birlikte el atalım. Birbirimize karşı samimi olursak, inşallah çok daha iyi bir noktaya geliriz. Yerel seçimlerin üzerinden neredeyse iki yıl geçti. Birçok vaat verildi. Kaçı yapıldı, kaçı yapılmadı? Bunları takip edelim. Siz de mahallelerinizle ilgili mücadelenizi verin, biz de bu mücadelede yanınızda olalım. Gerekirse birlikte gidelim. Çünkü şehir hepimizin. Partimiz, siyasi görüşümüz farklı olabilir ama bu memleketin iyi olması için hep birlikte çalışmamız lazım.” ifadelerine yer verdi. (İLKHA)

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Emiroğlu: Bingöl’ün hak ettiği yer bu değil

Asgari ücret için ikinci tur toplantı bugün yapılacak

M23 isyancıları, Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nin doğusundaki Uvira'dan çekilmeye başladı

Tekirdağ’da narkotik operasyonlarında 178 kişi hakkında işlem yapıldı

Gazze'deki çadırların yüzde 90'ı son yağışlarla birlikte sular altında kaldı

İzmir’de su ürünlerine yönelik denetimlerde 516 kilogram balığa el konuldu

Malatya'da tır ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Antalya’da 24 papağan ele geçirildi

Ordu’da 164 yatırımcıya kırsal kalkınma desteği

Direniş liderlerinin sürgündeki zaferi Mercu'z Zuhur 33'üncü yılında

Tayland-Kamboçya çatışmalarında 19 Tayland askeri öldü

MKE tüfeğin kalifikasyon süreçleri başarıyla tamamlandı

IHO EBRAR, Etiyopya'da ihtiyaç sahiplerine umut oldu

Karabük’te çöplerle dolu evden 10 kamyon atık çıkarıldı

Malatya'da uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama

Hz. Mevlâna’nın 752'nci Vuslat Yıl Dönümünde Gülbang Duası okundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan "Mevlana’nın 752. Vuslat Yıl Dönümü” mesajı

Kırıkkale’de 3 servis aracı çarpıştı: 10 yaralı

HÜDA PAR Milletvekili Demir: Yerli üretimi destekleyen ve adil bir ekonomik yapıyı önceleyen her çalışmanın yanındayız

Lavrov: İran'la askeri-teknik işbirliği geliştiriyoruz

Konya’da peçeteye emdirilmiş sentetik bonzai ele geçirildi

Macron, yapay zeka tarafından üretilen darbe videosunu kaldırtamadı

Konya AKOM’dan çiftçilere zirai don uyarısı

AB, Rusya'dan doğalgaz ithalatını aşamalı olarak sonlandıracak

Bingöl’de trafik kazası: 2 yaralı

Soykırım, kıtlık ve kaybettirilme: 2025 yılı Filistinli çocuklar için felaket yılı oldu

Türkiye Taşkömürü 263 yeni personel alacak

Gaziantep'te hırsızlık suçundan aranan hükümlü yakalandı

Çevre, Şehircilik Bakanlığının, 2026 bütçesi TBMM’de kabul edildi

İsra Holding’den HAKSİAD’a iade-i ziyaret

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Emiroğlu: Bingöl’ün hak ettiği yer bu değil

Asgari ücret için ikinci tur toplantı bugün yapılacak

M23 isyancıları, Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nin doğusundaki Uvira'dan çekilmeye başladı

Tekirdağ’da narkotik operasyonlarında 178 kişi hakkında işlem yapıldı

Gazze'deki çadırların yüzde 90'ı son yağışlarla birlikte sular altında kaldı

İzmir’de su ürünlerine yönelik denetimlerde 516 kilogram balığa el konuldu

Malatya'da tır ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı