• BIST 100

    9078,43%-1,59
  • DOLAR

    38,44% -0,10
  • EURO

    43,53% -0,41
  • GRAM ALTIN

    3973,14% -2,37
  • Ç. ALTIN

    6483,07% -2,19

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu Konya’da İş adamlarıyla buluştu

GÜNDEM 25.11.2024 11:17:30 0
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu Konya’da İş adamlarıyla buluştu

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Konya ziyaretleri kapsamında şehrin önde gelen iş adamlarıyla bir araya geldi. Bir düğün salonunda düzenlenen toplantıda, Gazze’deki gelişmeler ve ekonomik meseleler ele alındı.

Buluşmada, uluslararası gündemin önemli başlıklarından biri olan Gazze konusu detaylı şekilde değerlendirildi.

Yapıcıoğlu, Gazze’deki insani krizin çözülmesi için uluslararası kamuoyunun daha etkin bir tutum sergilemesi gerektiğini ifade ederek, Türkiye’nin bu süreçteki rolüne dikkat çekti.

Ekonomik konuların da geniş bir şekilde ele alındığı toplantıda, Konya’nın sanayi ve ticaret potansiyeli, iş dünyasının sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu.

Yapıcıoğlu, HÜDA PAR’ın ekonomi politikalarına dair bilgi verirken, üretim ve istihdam odaklı projelerin önemine vurgu yaptı. Ayrıca, yerel girişimcilerle iş birliği içerisinde hareket ederek bölgesel kalkınmayı destekleme niyetinde olduklarını dile getirdi.

Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği programda, iş insanları hem ulusal hem de uluslararası meseleler hakkındaki görüşlerini paylaşarak, geleceğe dair iş birliği fırsatlarını değerlendirdi.

Ziyaretin, Konya iş dünyası ile HÜDA PAR arasındaki diyaloğu güçlendirdiği ve bölgesel kalkınmaya katkı sağladığı ifade edildi.

Yapıcıoğlu, "İstikbal nasıl görünüyor?" sorusuna şöyle cevap verdi:

“Akıbet müttakilerindir, bizim buna şüphemiz yoktur. Ve zalimlerden başkasına da düşmanlık yoktur. Bizim itikadımız tamdır. Allah nurunu tamamlayacaktır. Ne zaman olacak, nasıl olacak ben onu bilemiyorum ama hiçbirimiz sonucun şu veya bu zamanda gerçekleştirilmesi gibi bir yükümlülüğü yoktur ama o sonucun gerçekleşmesi için elinden gelen bütün çabayı sarf etme yükümlülüğümüz var.

Dünyanın zulümden arınabilmesi için, zalimin elinin kolunun bağlanabilmesi için, kimse kimseye haksızlık etmeyi aklından bile geçiremeyeceği bir düzenin sistemin kurulabilmesi için hepimiz elimizden gelen çabayı ortaya koymak zorundayız. Ve bu çaba sadece siyasi bir çabayla sınırlı değil." (İLKHA)

Döviz kurlarında son durum

Altın fiyatları güne yükselişle başladı

Doğu ve Güneydoğu için toz taşınımı ve fırtına uyarısı

Meteorolojiden sel ve su baskını uyarısı

Abdulmelik el-Husi: ABD uçak gemileri Yemen direnişinden kaçıyor

UNRWA: 3 bin yardım tırı Gazze sınırında bekletiliyor

HAMAS'tan ABD'ye tepki: UNRWA'nın yasaklanmasına verilen destek, siyonist soykırıma ortaklıktır

Kassam Tugayları'ndan Refah'ta siyonistlere pusu

Siyonist rejim Şam'da başkanlık sarayı yakınına hava saldırısı düzenledi

Pakistan ordusundan gerçek mühimmatla tatbikat

Rusya ve Kuzey Kore arasında Tumen Nehri üzerinde köprü inşasına başlandı

Trump ulusal güvenlik danışmanını kovdu

Gazze'den dünyaya "çocukların açlıktan ölmemesi" için çağrı

Filipinler'de otobüs kazası: 12 ölü

Kütahya'da 3.8 büyüklüğünde deprem

Antalya'da zincirleme trafik kazası: 1 yaralı

ABD’yi fırtına vurdu: 6 ölü

Mardin’de fırtına etkisini sürdürüyor: Ağaçlar devrildi, camlar kırıldı

Ankara için kuvvetli yağış uyarısı

Bingöl’de Valilikten fırtına uyarısı

Yalova'da uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama

Bingöl’de fırtına: çatılar uçtu, maddi zarar büyük

BM: Gazze'de bebeklerin yüzde 92'si açlık tehlikesi altında

Diyarbakır'da sanayi sitesindeki patlama anı kameralara yansıdı

Meteorolojiden 16 il için sarı kodlu alarm!

Bakan Kurum: Muhalefete rağmen 81 ilimizi afetlere hazırlayacağız

Diyarbakır'da sanayi sitesinde patlama

Yapıcıoğlu: Şiddetin ve gözyaşının durması için elimizden gelen bütün çabayı ortaya koyacağız

Antalya'da 3.9 büyüklüğünde deprem

HÜDA PAR Bağlar İlçe Başkanı Zeren'den Nevroz Parkı'na mescit çağrısı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ