• BIST 100

    9311,88%-2,19
  • DOLAR

    38,85% -0,32
  • EURO

    44,87% -0,99
  • GRAM ALTIN

    4344,50% 1,44
  • Ç. ALTIN

    6989,75% 1,74

HÜDA PAR Milletvekili Dinç: CHP'nin şaibeleri saymakla bitmez onlar Ben-i Şaibe Oğulları'dır!

GÜNDEM 17.03.2025 18:10:31 0
HÜDA PAR Milletvekili Dinç: CHP

HÜDA PAR Milletvekili Faruk Dinç, Diyarbakır'da yaptığı konuşmada CHP'yi sert sözlerle eleştirerek, partinin geçmişinden bugüne kadar birçok şaibenin içinde olduğunu, gerçekleri söylediği için de HÜDA PAR'ın saldırıya uğradığını söyledi.

CHP'nin kendi yolsuzluklarını örtbas etmek için HÜDA PAR'a iftira attığını söyleyen Mersin Milletvekili Faruk Dinç, "Onlar öyle bir hareket ki, her şeyleri şaibeli! Bugün memleketimiz ilerleyememişse bu şaibe oğullarının önümüzdeki engelleridir." dedi.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde teravih namazı sonrası vatandaşlarla buluşan Dinç, burada kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Dinç'e HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Zeynul Abidin Gülsever, Silvan İlçe Başkanı Adnan Balyen ve beraberindeki heyet eşlik etti.

Dinç, "CHP öyle bir harekettir ki, yaptıkları kurultay şaibeli, delegeleri şaibeli, dövizle ilgili yaptıkları işler var şaibeli, bir tane başkan seçtiler başkanın kendisi de şaibelidir. Kendilerine bir fenomen (İmamoğlu) buldular onun arkasına sığındılar, arkasına sığındıkları kişinin de diploması şaibeli çıktı. Ben onlara 'Ben-i Şaibe Oğulları' diyorum. Ben-i Şaibe Oğulları gibi bir parti." dedi.

"Bursa'da kendi şaibelerini gizlemek için bize iftira atıyorlar"

Bursa'da partisinin Ekim ayında kongre yapmadığını ve yemek vermediğini söyleyen Dinç, "Geçenlerde yine güya bir ihale yapmışlar. İhaleleri de şaibeli, kendi şaibesini gizlemek için bu kez bize iftira atıyor. Biz Ekim ayında Bursa'da bir program yapmışız. Ama bu şaibeli parti diyor ki 'HÜDA PAR bir kongre yapmış ve kongrede yemek yemiş!' Biz Ekim ayında ne kongre yapmışız ne de yemek yemişiz. O iftirayı atarlarken 'Bakalım altından ne çıkacak?' dedik, bir de baktık ki altında milyonlarca parayı almışlar, yemeklerinde o şaibeli başkanları için harcamışlar. Onu gizlemek için bize bu şekilde iftirada ve karalamada bulundular." ifadelerini kullandı.

"Beykoz Belediyesi'nin yakıt tankerinde ne vardı?"

CHP'nin bir siyasi parti mi yoksa bir şaibe kabilesi mi olduğunu sorgulayan Dinç, şu sözlerle konuşmasını bitirdi:

"Onlar öyle şaibeli bir hareket ki, düşünün yakıt tankerinde ne taşımışlardı? Beykoz Belediyesi yakıt tankerinde biber, patlıcan, havuç aklınıza ne geliyorsa hepsini koymuşlar. Ondan sonra yakıt tankeri içerisinde güya sebze falan bir şeyler taşıyorlar. Orada da ne şaibe var bilmiyoruz? Allah bu memleketi onlardan korusun. Gerçekten bu memleket onlardan çok zarar gördü. Bugün memleketimiz ilerleyememişse bu şaibe oğullarının önümüzdeki engelleridir, her şeyleri şaibelidir." (İLKHA)

Mescid-i Aksa Endişesi: “Yaşanabilecek En Büyük Felaket”

Taziye Evi İçin Yeşil Alan Yok Edilmesin!”

Batman'da balkon çöktü 3 ölü 6 yaralı

Tekstil Sektöründe Büyük Gelişme: Keçioğlu Makina’dan Batman’a Dev Yatırım

İran'ın füze harekatında Bat Yam'da 10 siyonist öldü

Şırnak’tan Gazze’deki soykırıma tepki direnişe destek çağrısı

Traktörü tamir ederken altında kalan işçi hayatını kaybetti

Van'da sulama kanalında erkek cesedi bulundu

İnşaat işçilerinin kaldığı şantiyede korkutan yangın

İran'dan ABD'ye: Nükleer müzakereler anlamsız hale geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan ile görüştü

Rusya ile Ukrayna arasında ağır hasta asker takası yapıldı

Van’da şap hastalığı nedeniyle hayvan ticareti durduruldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman ile görüştü

Bakan Işıkhan Mardin’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Gazze'de can kaybı 55 bin 297'ye yükseldi

İran'dan 3 ülkeye uyarı: israile yardım ederseniz üslerinizi vururuz

Güney Afrika'da sel felaketi: 78 ölü

Yaz aylarının serinletici lezzeti Cizre limonatası coğrafi işaret ile tescillendi

Adana'da kontrolden çıkan otomobil iş yerine daldı

Siyonist işgalcilerden Han Yunus'ta yeni katliam hazırlığı

Hindistan'da meydana gelen uçak kazasında ölü sayısı 270'e yükseldi

Şanlıurfa'da halk sağlığını tehdit eden ürünlere ceza

Şanlıurfa'da 170 dönümlük buğday tarlasında yangın

Rusya 1200 Ukraynalı asker ve sivilin cenazesini teslim etti

Mardin Peygamber Sevdalıları’ndan yaz tatilinde manevi eğitim seferberliği

Motosikletin çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti

HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Doğru: Başıboş köpek sorununa çözüm bulunmalı

Diyetisyen Korkmaz: Kolestrolü yüksek bireylerde beslenme önemlidir

HÜDA PAR Solhan İlçe Başkanı Uyar, çürümeye terk edilen parklara dikkat çekti

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ