14297,41%1,00
42,69% 0,00
50,18% 0,08
5921,49% 0,34
9539,73% 0,61
Ziyaret, samimi bir atmosferde gerçekleşirken; HÜDA PAR heyeti köyün çay ocağında toplanan halkla birebir sohbet etti, taleplerini not aldı. Özellikle köy ile ilgili sorunlar köy sakinleri tarafından dile getirildi.
HÜDA PAR Milletvekili Faruk Dinç, konuşmasında “Her köyümüz, her mahallemiz bizim için kıymetlidir. Bugün Karasalkım’daki kardeşlerimizi dinlemek, sorunlarını yerinde görmek ve çözüm yolları aramak için buradayız. Bu milletin sesine kulak vermek, onların temsilcisi olarak görevimizdir.” ifadelerini kullandı.
HÜDA PAR heyeti, vatandaşlardan gelen talepleri rapor haline getirerek ilgili mercilere iletmek ve takibini yapmak üzere not aldı.mZiyaret, HÜDA PAR’ın halkla iç içe siyaset anlayışının bir örneği olarak takdir topladı. (İLKHA)