GÜNDEM 9.01.2025 12:50:58 0

HÜDA PAR Milletvekili Ramanlı Adıyaman'da depremzedeleri ziyaret etti

HÜDA PAR Milletvekili Ramanlı Adıyaman
Haberi Sesli Oku

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı ve HÜDA PAR Deprem Komisyonu'ndan bir heyet Adıyaman'da depremzedeleri ziyaret ederek vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı ve HÜDA PAR Deprem Komisyonu'ndan bir heyet, deprem bölgesi ziyaretleri kapsamında Adıyaman'da bir dizi temaslarda bulundu.

Adıyaman'ın Kaşköy köyünün Bakraç mezrasını ziyaret eden Ramanlı ve beraberindeki heyet, burada vatandaşların yıllardır çözüme kavuşturulmayan sorun ve sıkıntılarını dinleyerek yetkililere iletmek üzere not aldı.

Vatandaşların halen konteynerlerde kaldığı Bakraç mezrası sakinleri, HÜDA PAR heyetine; sorunlarının çözüme kavuşturulması için taleplerini iletti.

Belediyeler ve yetkililer arasındaki anlaşmazlıkların yol açtığı bir takım mağduriyeti dile getiren Bakraç mezrası sakinleri, kendilerini dinleyen HÜDA PAR heyetine teşekkürlerini sundu.

Ramanlı ve beraberindeki heyet ardından sırasıyla; İnşaat Müteahhitleri Derneği, Ticaret ve Sanayi Odası ve Muhtarlar Federasyonu'nu ziyaret etti.

HÜDA PAR heyeti, gerçekleştirdiği bu ziyaretlerde 6 Şubat depreminden günümüze yaşanan sıkıntılar ve çözüme kavuşturulmayan sorunları dinleyerek notlarını aldı.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, vatandaşların kendilerine ilettiği sorunlar ile ilgili, "Afettir, Allah kimsenin başına vermesin ama verdi de mi el birliğiyle onun sonuçlarını ortadan kaldırmamız lazım. Mağduriyetleri bitirmemiz lazım. Siyaset, millete hizmet etmek için var. Böbürlenmek için, kibirlenmek için, menfaat elde etmek için değil… Kim ki bu vazifeyi layıkıyla yerine getirirse ne mutlu ona. Biz de kendi çapımızda bu vazifeyi yerine getirmeye çalışıyoruz. Gücümüzün yettiği, elimizin uzandığı yerlere yine gücümüz nispetinde ulaşmaya çalışıyoruz. Biz de bize iletilen sorun ve sıkıntıları gerek Adıyaman'da gerek Ankara'da yetkililerle görüşerek elimizden geldiğince çözmeye çalışacağız." dedi.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı ve HÜDA PAR Deprem Komisyonu'nun Adıyaman'da yarın da bir dizi ziyaretler gerçekleştireceği öğrenildi. (İLKHA)

Bebekle kurulan bağ, bebeğin dünyasını şekillendiriyor!

Mersin’de “Narkokapan” operasyonu: 112 kişi gözaltına alındı

HÜDA PAR’dan “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” mesajı

Van’da Mevlid-i Nebi’ye katılan gençler ve çocuklardan ortak mesaj: Gazze’deki zulüm bitsin artık

Mısır, işgal rejimine çimento sevkiyatını sürdürüyor

Cizreli çocuktan anlamlı bağış: Kumbarasındaki harçlığını Gazze’ye bağışladı

Ramanlı'dan İl Sağlık Müdürü Solmaz'a ziyaret

Diyarbakır'da film gibi kovalamaca

HÜDA PAR Bingöl Gençlik Kolları'ndan boykot yapan esnaflara plaket

ABD ve Ukrayna doğal kaynaklar anlaşmasını imzaladı

2025 Yılı Kurban Hizmetleri Tebliği Resmi Gazete’de yayımlandı

Bursa'da kaçak avcılık operasyonunda 30 kişi gözaltına alındı

HÜDA PAR Milletvekili Demir: Bazı firmaların eksikleri TOKİ'nin çalışmalarına gölge düşürebiliyor

Şanlıurfa’da ihtiyaç sahibi yüzlerce aileye gıda ve hijyen yardımı

BESO Başkanı Çiftçi: Kır düğün salonu sahiplerinin mağduriyeti giderilsin

Mahmud Abbas yönetiminin orman yangınlarına karşı işgale yardım teklifi tepki çekti: "Gazze’de halk işgalci ateşiyle yanarken..."

Şanlıurfa’da polis aracının karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

HÜDA PAR Milletvekili Dinç: Meclis'te boykot ürünleri satılıyorsa derhal kaldırılmalı

İşgal rejimi, orman yangınlarını kontrol altına alamıyor

Optisyenler Gözlükçüler Odası Başkanı Erdoğan: Yetkisiz ve denetimsiz ortamlardan gözlük almayın

Pakistan, istihbarat şefini ulusal güvenlik danışmanı olarak atadı

Çiftçiler: Toprak bereketli ama üretim maliyetleri çok yüksek

Çocuklarda primer immün yetersizlik nedir?

İşgal çetesinin Gazze’deki saldırılarında 8 Filistinli şehid oldu

Hafızlık Yarışmasında bölgenin en iyileri belli oldu

Çukobirlik Batman Şube Başkanı Kağba: Pamuk üreticiliğini artırmak zorundayız

İşgalciler Mescid-i Aksa avlularını kirletiyor

HÜDA PAR Bingöl il teşkilatından STK’lara ziyaret

Güney Kore'nin geçici cumhurbaşkanı istifa etti

Mısır ithalatında 1 milyon tonluk tarife kontenjanı açıldı​

Yükleniyor