GÜNDEM 14.06.2025 16:33:20 0

HÜDA PAR Solhan İlçe Başkanı Uyar, çürümeye terk edilen parklara dikkat çekti

HÜDA PAR Solhan İlçe Başkanı Uyar, çürümeye terk edilen parklara dikkat çekti
Haberi Sesli Oku

Bingöl’ün Solhan ilçe girişinde yer alan ve uzun yıllardır halkın dinlenme ve vakit geçirme alanı olan Atatürk Parkı, bakımsızlık ve ilgisizlik nedeniyle harabeye dönmüş durumda.

Ahşap yapılar ile çocuk oyun gruplarının çürümeye başladığı parkı gündeme taşıyan HÜDA PAR Solhan İlçe Başkanı Selahattin Uyar, yetkililere çağrıda bulundu.

Parkın bakımsızlıktan ve sahipsizlikten çürümeye terk edilmesine tepki gösteren Uyar, İlçe halkımızın nefes alabileceği ve vakit geçirebileceği önemli parklarımızdan biri olan Atatürk Parkı'nın halkımızın hizmetine açılması için gerekli onarım çalışmalarının bir an önce yapılması gerektiğini söyledi.

Uyar konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

"Solhan’ımızda bulunan Atatürk Parkı'nın sahipsiz ve bakımsız olması nedeniyle aile ve çocuklarımız hiçbir şekilde parkımızdan faydalanmıyor. İlçemizde birçok vatandaşın ve çocukların çoğunlukla vakit geçirebileceği alanlardan birisi olan parkta bulunan dinlenme yerlerinin, ahşap kulübelerin, evlerin ve çocukların oyun oynayacağı oyun gruplarının çürümeye terk edilmesi nedeniyle Solhanlı vatandaşlarımız mağduriyet yaşıyor. Solhan halkının sık sık sitemde bulunduğu parkta çeşitli oyun gruplarının, çürümeye terk edilmesi ya da kırılmasından dolayı parklara eğlence için gelen çocuklar büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. Çocuklar için büyük bir neşe kaynağı olan oyun parkındaki oyun gruplarının çürümeye terk edilmesi nedeniyle çocukların oyun oynamalarına engel olunurken, bakımsızlıktan kullanılamayacak durumda olan parkın üzerinden yıllar geçmesine rağmen hiçbir çalışmanın yapılmaması da tepki çekiyor."

Son olarak Uyar, Yetkililere seslenerek, "İlçemizde halkımızın rahat nefes alabileceği en önemli parkından biri olan Atatürk Parkının bir an önce bakımdan geçirilerek onarılmasını, yapılmasını ve halkımızın hizmetine açılmasını istiyoruz." dedi. (İLKHA)

İran'ın füze harekatında Bat Yam'da 10 siyonist öldü

Şırnak’tan Gazze’deki soykırıma tepki direnişe destek çağrısı

Traktörü tamir ederken altında kalan işçi hayatını kaybetti

Van'da sulama kanalında erkek cesedi bulundu

İnşaat işçilerinin kaldığı şantiyede korkutan yangın

İran'dan ABD'ye: Nükleer müzakereler anlamsız hale geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan ile görüştü

Rusya ile Ukrayna arasında ağır hasta asker takası yapıldı

Van’da şap hastalığı nedeniyle hayvan ticareti durduruldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman ile görüştü

Bakan Işıkhan Mardin’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Gazze'de can kaybı 55 bin 297'ye yükseldi

İran'dan 3 ülkeye uyarı: israile yardım ederseniz üslerinizi vururuz

Güney Afrika'da sel felaketi: 78 ölü

Yaz aylarının serinletici lezzeti Cizre limonatası coğrafi işaret ile tescillendi

Adana'da kontrolden çıkan otomobil iş yerine daldı

Siyonist işgalcilerden Han Yunus'ta yeni katliam hazırlığı

Hindistan'da meydana gelen uçak kazasında ölü sayısı 270'e yükseldi

Şanlıurfa'da halk sağlığını tehdit eden ürünlere ceza

Şanlıurfa'da 170 dönümlük buğday tarlasında yangın

Rusya 1200 Ukraynalı asker ve sivilin cenazesini teslim etti

Mardin Peygamber Sevdalıları’ndan yaz tatilinde manevi eğitim seferberliği

Motosikletin çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti

HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Doğru: Başıboş köpek sorununa çözüm bulunmalı

Diyetisyen Korkmaz: Kolestrolü yüksek bireylerde beslenme önemlidir

HÜDA PAR Solhan İlçe Başkanı Uyar, çürümeye terk edilen parklara dikkat çekti

Kış sofraların vazgeçilmezlerinden kurutmalık mevsimi başladı

Siirt'te LGS için ücretsiz ulaşım ve sessizlik çağrısı

Pazar günü nüfus müdürlükleri açık olacak

Siyonist rejimin İran'a saldırılarında 3 nükleer bilim insanı daha şehit oldu

Yükleniyor