• BIST 100

    16628,97%-0,21
  • DOLAR

    43,50% 0,22
  • EURO

    51,84% -0,43
  • GRAM ALTIN

    7090,72% -5,83
  • Ç. ALTIN

    11923,69% -6,97

HÜDA PAR'dan Adana'daki medya kuruluşlarına ziyaret

28 Ekim 2024, Pazartesi 18:27
28 Ekim 2024, Pazartesi 18:27
HÜDA PAR
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

HÜDA PAR Medya Birim Başkan Yardımcısı Şeyhmus Tanrıkulu, Adana'da medya kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirdi.

HÜDA PAR Medya Birim Başkan Yardımcısı ve Genel İdarel Kurulu Üyesi Şeyhmus Tanrıkulu, Adana'da medya kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirdi.

Bu temaslarda, Tanrıkulu'ya HÜDA PAR Adana İl Başkanı Fethullah Beyazçiçek ve il teşkilatı eşlik etti. Görüşmelerde HÜDA PAR'ın gündeme dair bakış açısı, yerel sorunlar ve medya ile toplum ilişkileri ele alındı.

İlk olarak, Tanrıkulu ve heyeti Adana'nın yerel basın temsilcilerinden İlkhaber Gazetesi'ni ziyaret etti. Gazetenin imtiyaz sahibi Veysel Aslan ile yapılan görüşmede, medyanın halkı bilgilendirmedeki rolü üzerinde duruldu. Tanrıkulu, toplumun doğru bilgilendirilmesinde medyanın önemini vurgulayarak, "Toplumun bilgiye ulaşma hakkı bizim için değerlidir." dedi.

Ardından, heyet Demirören Haber Ajansı (DHA) Bölge Müdürü Bekir Karakoca ile buluştu. Karakoca, DHA'nın bölgedeki çalışmalarını ve gazeteciliğe dair görüşlerini paylaştı. Tanrıkulu, yerel basın ile iletişimde olmanın halkın gündemini anlamada önemli olduğunu belirtti ve "Adana halkının sesi olmak için buradayız." diye konuştu.

HÜDA PAR heyetinin bir sonraki durağı Radyo Hayat oldu. Radyo Hayat yetkililerinden Abdulvahab Bilge ile yapılan görüşmede, yerel radyo yayınlarının bölge halkı üzerindeki etkisi konuşuldu. Bilge, Adana halkının yerel yayınlara olan ilgisinden bahsederek, "Radyo, bu bölgenin sesi olmaya devam ediyor." dedi.

Heyet, Çukurova Barış Gazetesi'nin imtiyaz sahibi Özcan Aladağ ile de bir araya geldi. Görüşmede, yerel medyanın toplumdaki rolü ve karşılaştığı zorluklar ele alındı. Tanrıkulu, halkın yaşadığı sorunların çözüm arayışına destek vermenin kendileri için önemli olduğunu dile getirerek, "Medya ile kurduğumuz temas, halkın taleplerini anlamak ve buna yönelik adımlar atmak adına değerlidir." ifadesini kullandı.

Son olarak, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ile yapılan görüşmede, Adana'daki basın çalışanlarının sorunları gündeme taşındı. Esendemir, yerel basının karşılaştığı zorluklardan bahsederken, siyasi destek beklentilerini ifade etti. Tanrıkulu, "Medya çalışanlarının haklarının savunulması, herkesin doğru bilgiye ulaşması adına önemlidir." açıklamalarına yer verdi.

Ziyaretlerin ardından HÜDA PAR heyeti, medya temaslarını değerlendirerek toplumun sesine kulak vermeye ve halkın sorunlarını gündeme taşımaya devam edeceklerini belirtti. (İLKHA)

Haber Editörü

Ömer Faruk SEYHAN

info@dogununnabzi.com

Kütahya'da 10,5 kilogram esrar ele geçirildi

DSÖ: Nipah virüsü yüzde 75 ölüm oranına sahip ve bu oran Covid-19'un 5 katı

Hazine ve Maliye Bakanlığından dolandırıcılık uyarısı

Çin'den İngiltere'ye tek taraflı vize muafiyeti

Kastamonu’da tefecilik operasyonu: 12 tutuklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karayolu ulaşımında destan yazdık

Yapıcıoğlu 33 yıl işgal zindanlarında kalan Mahmud İsa'nın düğününe katıldı

Şanlıurfa’da ruhsatsız silah operasyonu: 2 şüpheli yakalandı

Şanlıurfa’da 25 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Japonya'da aşırı soğuklarda 14 kişi öldü

HÜDA PAR Sözcüsü Ramanlı: Zor günler yaşayan Kürt kardeşlerimizin yanındayız

Pazarda sebze ve meyve fiyatları ne kadar? Diyarbakırlılar fiyatları nasıl karşılıyor?

Güney Afrika, siyonist diplomatı sınır dışı etti

Gaziantepli umreciler havaalanının işleyişinden dert yandı

Adıyaman İl İstihdam Toplantısı düzenlendi

Danimarka Şam Büyükelçiliğini yeniden açacak

HÜDA PAR Mersin İl Başkanı Salih Demir’den STK’lara ziyaret

Refah Sınır Kapısı, Pazar günü yaya geçişlerine açılacak

HÜDA PAR Adana'da "Madde Bağımlılığı" paneli düzenleyecek

Müftü Yardımcısı Aslan: Manevi çöküş toplumsal çöküşü beraberinde getirir

Hakkâri için kuvvetli yağış ve kar uyarısı

HÜDA PAR Şırnak'ta "Ana Dilimi Seçiyorum" paneli düzenleyecek

Diyarbakır’da kayıp Nimet Kılıç’ı arama çalışmaları 9’uncu gününde

Bakan Güler, Gana’nın Ankara Büyükelçisi Nasiru-Deen’i kabul etti

Bursa’da hırsızlıktan 19 yıl cezası bulunan şahıs yakalandı

Şırnak'ta 10 yıldır kentsel dönüşüm bekleyen mahalle sakinleri yetkililerden yardım bekliyor

Konya’da Ramazan öncesi market denetimleri sıkılaştı

Konya’da ilçelerin yatırımları ve kamu hizmetleri masaya yatırıldı

Konya’daki kamu yatırımları il koordinasyon kurulu toplantısında değerlendirildi

Uzmanlar uyarıyor: Sıcak su torbalarının yanlış kullanımı ciddi yanıklara yol açabiliyor

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Kütahya'da 10,5 kilogram esrar ele geçirildi

DSÖ: Nipah virüsü yüzde 75 ölüm oranına sahip ve bu oran Covid-19'un 5 katı

Hazine ve Maliye Bakanlığından dolandırıcılık uyarısı

Çin'den İngiltere'ye tek taraflı vize muafiyeti

Kastamonu’da tefecilik operasyonu: 12 tutuklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karayolu ulaşımında destan yazdık

Yapıcıoğlu 33 yıl işgal zindanlarında kalan Mahmud İsa'nın düğününe katıldı