• BIST 100

    11178,89%-0,04
  • DOLAR

    41,28% 0,11
  • EURO

    48,98% 0,00
  • GRAM ALTIN

    4889,83% -0,05
  • Ç. ALTIN

    7995,93% -0,37

HÜDA PAR'dan Bingöl'deki yerel medyaya ziyaret

13 Kasım 2024, Çarşamba 19:32
13 Kasım 2024, Çarşamba 19:32
HÜDA PAR
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

HÜDA PAR Medya Birim Başkan Yardımcısı Şeyhmus Tanrıkulu, Bingöl'deki yerel medya kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirdi.

HÜDA PAR Medya Birim Başkan Yardımcısı Şeyhmus Tanrıkulu, İl Başkanı Alpaya ve İl Teşkilat üyeleri Bingöl’de bulunan yerel basını ziyaret etti.

Ziyaretler kapsamında HÜDA PAR Medya Birim Başkan Yardımcısı Şeyhmus Tanrıkulu, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye’den Filistin'deki soykırıma katılan çifte vatandaşlar için yaptırımlar içeren kanun teklifini TBMM'ye sunduklarını belirten Tanrıkulu, gerekli somut adımların atılması için konunun takipçisi olacaklarını söyledi.

İLKHA mikrofonuna konuşan Tanrıkulu, "HÜDA PAR Medya Başkanlığı olarak, son bir ay içerisinde yerel medyayı ziyaret ederek, medyamızın sorun ve sıkıntılarını dile getirmek amacıyla birçok ziyaret gerçekleştirdik. Bugün de Bingöl’de önemli medya basın kuruluşlarını ziyaret ettik ve onların sorunlarını dinleyerek, gündemle ilgili düşüncelerimizi ve partimizin açıklamalarını paylaştık.” dedi.

“Yerel medyanın desteklenmesi gerektiğini vurguluyoruz”

Tanrıkulu, “Genel olarak yerel medyanın en büyük sorunlarından biri, her ilde bulunan ilanların maalesef tasarruf tedbirleri kapsamında verilmemesidir. Bu durum, medya kuruluşlarımızın maddi sıkıntı içerisinde kalmalarına yol açmaktadır. Ayrıca, her ilde bulunan icra müdürlükleri ile diğer icra ile alakalı reklam ve ilanların verilmesi gerekirken, özellikle İstanbul gibi büyük şehirlerdeki ulusal ve yerel medyaya gelen ilanlar, yerel medya için ciddi bir sıkıntı oluşturmaktadır. Bu konuda şikayetler aldık ve bu sorunun çözülmesi gerektiğini düşünüyoruz. İcra formlarının her ilde, yerel medyaya ilanlar verilerek desteklenmesi gerektiğini vurguluyoruz. En azından reklam yoluyla yerel medyanın desteklenmesi, hem yerel sorunların çözümüne katkı sağlayacak hem de yerel medyanın ayakta kalmasını sağlayacaktır. Bu konuda da gerekli açıklamaları yaptık ve yerel medyaya bu desteğin verilmesi gerektiğini ifade ettik.” İfadelerini kullandı.

“Hazırladığımız yasa teklifi doğrultusunda gittiğimiz her yerden destek istiyoruz”

HÜDA PAR'ın Meclis'e sunmuş olduğ yasa teklifi hakkında konuşan Tanrıkulu, “Bir yıldan fazladır, siyonistlerin işlediği katliamlar ve soykırımlar hala devam etmektedir. Ülkemizde de bu soykırımlara katılan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları bulunmaktadır. Bu konuda, geçen yıldan beri hazırladığımız bir yasa tasarısı mevcuttur. Bu yasa, soykırım suçuna katılan çifte vatandaşların, suçlarının tespit edilmesi halinde cezalandırılmalarını öngörmektedir. Şu anda mecliste bulunan bu tasarı ile ilgili olarak, milletvekillerinden, siyasi partilerden ve bu konuda etkisi olan kanaat önderlerinden, akademisyenlerden ve vicdan sahibi herkesten destek bekliyoruz. Kamuoyu oluşturarak, bu yasa teklifinin Meclis'te kabul edilmesi için çalışacağız. Önümüzdeki süreçte, bu katliamları yapanların ve suçlarına katılanların cezalandırılması için elimizden geleni yapacağız. Türkiye’de yargılanan ve suçları sabit olanlar için vatandaşlıktan çıkarılma ve mallarına el konulması gibi adımlar atılmasını öneriyoruz. Bu malların, özellikle aile ve gençlik hizmetleri gibi alanlara aktarılmasını sağlamak istiyoruz. Bu konuda da hazırladığımız yasa teklifi doğrultusunda gittiğimiz her yerden destek istiyoruz.” şeklinde konuştu. (İLKHA)

Yahudi çeteler Ramallah'ta Bedevi ailelere saldırdı: Yaralılar var

Soykırımcı rejim 99 Filistinliyi daha şehit etti

Sivas’ta park halindeki otomobil patladı: 1 ölü, 2 yaralı

Gaziantep’te 3 kilo metamfetamin ele geçirildi

Çanakkale açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı'na Prof. Dr. Safi Arpaguş atandı

Meteorolojiden 11 il için sarı kodlu uyarı

Kocaeli’de uyuşturucu suçundan aranan şahıs yakalandı

Rusya ve Çin arasında nükleer iş birliği anlaşması

Tunceli'de orman yangını

2 ilde denize girişler 3 gün yasaklandı

Pakistan ve Suudi Arabistan arasında stratejik savunma anlaşması

BM: Gazze'de iki günde 40 binden fazla kişi zorla yerinden edildi

Siyonist rejimden Lübnan'a hava saldırısı

ABD’de uzun namlulu tüfekle araca saldırı: 3 ölü

Iğdır'da balya makinesine kapılan genç hayatını kaybetti

Fed faiz kararını açıkladı

Orta Asya’da geniş kapsamlı askeri tatbikat

Yunanistan'da Batı Nil virüsü alarmı

Göçmen teknesinde yangın: 50 ölü

Kolombiya'da hapishanede isyan: 5 ölü, 7 yaralı

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu görevden uzaklaştırıldı

Gazze'de açlıktan ölenlerin sayısı 432'ye yükseldi

MİT Başkanı İbrahim Kalın, Ahmed Şara ile görüştü

HÜDA PAR Antalya İl Teşkilatından kırtasiyeci esnafına ziyaret

Hindistan'da beyin yiyen amipten 19 kişi öldü

HÜDA PAR Tarsus İlçe Başkanlığı heyeti muhtarlar ve esnafla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Kudüs'e namahrem ellerin kirletmesine izin vermeyiz”

Durmaz: Antalya'da öğrenci sağlığı için kantinlerde denetimler sıklaştırılmalı

Adana’nın önemli ticaret merkezi su baskınlarıyla boğuşuyor

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Yahudi çeteler Ramallah'ta Bedevi ailelere saldırdı: Yaralılar var

Soykırımcı rejim 99 Filistinliyi daha şehit etti

Sivas’ta park halindeki otomobil patladı: 1 ölü, 2 yaralı

Gaziantep’te 3 kilo metamfetamin ele geçirildi

Çanakkale açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı'na Prof. Dr. Safi Arpaguş atandı

Meteorolojiden 11 il için sarı kodlu uyarı