• BIST 100

    10746,98%0,04
  • DOLAR

    40,59% 0,02
  • EURO

    47,10% 1,43
  • GRAM ALTIN

    4394,42% 2,22
  • Ç. ALTIN

    7018,29% 1,30

HÜDA PAR’ın Siyonistlerle İlgili Kanun Tasarısına Destek Çağrısı

28 Haziran 2024, Cuma 02:28
28 Haziran 2024, Cuma 02:28
HÜDA PAR’ın Siyonistlerle İlgili Kanun Tasarısına Destek Çağrısı
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

HÜDA PAR’ın Siyonistlerle İlgili Kanun Tasarısına Destek Çağrısı

 

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin, Filistinlilere karşı savaşan Türkiye vatandaşı siyonist katillerin vatandaşlıktan çıkarılıp cezalandırılmaları için partisinin vekillerince verilen kanun teklifine tüm kesimlerin destek vermesini istedi.

Basın ziyaretleri gerçekleştiren HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Filistin’e gidip siyonist rejimin saflarında savaşarak Gazze’ye soykırım işleyen ve sayıları binlerle ifade edilen Türkiye vatandaşı siyonist katillerin vatandaşlıklarının iptal edilmesi için meclise kanun tasarısı veren HÜDA PAR vekillerinin girişimine destek istedi.

Partilerine mensup milletvekillerinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne verdikleri kanun teklifi hakkında bilgi veren Şahin, “Malumunuz HÜDA PAR'ın 4 milletvekili birkaç ay önce TBMM’ye bir kanun teklifi sunmuşlardı. Bu kanun teklifi, Türkiye'de yaşayıp hem Türk vatandaşı hem israil vatandaşı olan siyonistlerin, Türkiye'den gidip Gazze’de sivilleri katleden ve soykırım işledikten sonra Türkiye'ye dönüp normal hayatlarını devam ettirmeleri üzerine kimi öneriler barındırıyor.” dedi.

“Vatandaşlıktan çıkarılmalarını öneriyoruz”

Çifte vatandaşlık sahibi olup Filistinlilere karşı uygulanan katliamlara müdahil olan siyonistlerin Türk vatandaşlığından çıkarılmasını talep ettiklerini belirten Şahin, “Bu bize göre bir insanlık suçudur. Vekillerimiz, bu suça karışmış olan ve Türk vatandaşlığı taşıyan Siyonistlerin Türk vatandaşlığından çıkarılıp vatandaşlıkları iptal edilerek bu suçu işlediklerinden dolayı mal varlıklarına el konulmalıdır. Bu varlıklar, aile yapısını güçlendirmek için çalışacak bir fona ya da gençlerle ilgili; hayatlarını devam ettirmekte zorlanan gençlere destek olacak ya da maddi durumu yetersiz gençleri evlendirmek gibi elzem durumlar için çalışacak fonlara yatırılıp o suçlara karşılık ayrıca bir de cezai müeyyide uygulamasına yönelik bir kanun teklifi sunmuşlardır.” ifadelerini kullandı.

“Kanun teklifimize destek istiyoruz”

Partilerine mensup milletvekillerinin meclise verdiği kanun teklifi için kamuoyu oluşturmaya çalıştıklarını ve tekliflerinin yasalaşması için çalıştıklarını belirten Şahin, sözlerine şöyle devam etti: “Bu kanun teklifinin önümüzdeki hafta TBMM Genel Kuruluna gelmesi bekleniyor. Hem genel kurula getirilmesi hem de yasalaşmasına destek için basınımızı ziyaret ediyoruz. Milletvekillerimize destek verilmesi noktasında bir kamuoyu oluşturmaya çalışıyoruz ve diyoruz ki herkesin bir yerlere ulaşma imkânı var. Kimisi bürokraside etkili olabiliyor, kimisi siyasette. Basınımız da bu konuda güçlü bir sese sahip ve diyoruz ki bu insanı bir tavrıdır, bir duruştur. Basınımızdan bu konuda destek istiyoruz. Bu teklifin yasalaşması durumunda dünyada bir ilk gerçekleşecektir. Bu da Türkiye'nin ve halkımızın onur vesilesi olacaktır. Ayrıca birçok ülke vatandaşı için de bir yol açmış olacaktır.”

Ukrayna: İstanbul görüşmelerinin devamı için hazırlık yapıyoruz

BM: Gazze'de açlık çeken kadın ve çocukların durumu kabul edilemez

Malatya'da aracın çarptığı yaya yaralandı

Brezilya: ABD'ye yanıt vermek için çalışma yürütüyoruz

Dr. Cansever Dokuz: Tarihte dinin olmadığı toplumlar vardır ama ailenin olmadığı toplum yoktur

Balıkesir'de 5 kilogram esrar ele geçirildi: 1 gözaltı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısırlı mevkidaşı ile görüştü

Temmuzda Mescid-i Aksa’ya 27 baskın düzenlendi: Harem-i İbrahim’de 51 kez ezan engellendi

Gaziantep'te ormanlık alanlara girişler yasaklandı

Gazze'de can kaybı 60 bin 839’a yükseldi

ABD'de devam eden orman yangınlarında 12 bin hektardan fazla alan yandı

Pakistan'da muson yağmurları sele yol açtı: 299 ölü

Van’da farklı suçlardan gözaltına alınan 11 kişi tutuklandı

Van’da bir haftada kaçakçılıktan 60 şüpheli gözaltına alındı

Şırnak’ta orman yangını: Havadan ve karadan müdahale ediliyor

Kastamonu’da havai fişek ve meşale kullanımı 15 Ekim'e kadar yasaklandı

Avustralya’da on binlerce kişi Gazze’ye destek için yürüdü

Almanya'da siyonist saldırılarına karşı kitlesel yürüyüş

Tekirdağ’da fabrika kazanında patlama: 2 işçi öldü

Denizli’de yıldırım çarpan kişi hayatını kaybetti

Hindistan’da araç su kanalına düştü: 11 ölü

Trump'ın Gazze'ye yardım yalanı ifşa oldu

Bakan Uraloğlu: İstanbul ve Antalya havalimanları rekor kırdı

Bakan Yerlikaya: 2,8 milyondan fazla araç denetlendi

Diyarbakır'da sıcaklıklar döner ustalarının işini zorlaştırıyor

Batman'da hobi bahçeleri mağdurları süreci basınla paylaştı

LGS yerleştirme sonuçları yarın erişime açılacak

Gazze’de açlık felaketi büyüyor: 6 kişi daha şehit oldu

Kanada'dan işgal rejimine silah ihracatı açıklaması

Malatya'da "Parkistan Park Buluşmaları" gerçekleştiriliyor

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Ukrayna: İstanbul görüşmelerinin devamı için hazırlık yapıyoruz

BM: Gazze'de açlık çeken kadın ve çocukların durumu kabul edilemez

Malatya'da aracın çarptığı yaya yaralandı

Brezilya: ABD'ye yanıt vermek için çalışma yürütüyoruz

Dr. Cansever Dokuz: Tarihte dinin olmadığı toplumlar vardır ama ailenin olmadığı toplum yoktur

Balıkesir'de 5 kilogram esrar ele geçirildi: 1 gözaltı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısırlı mevkidaşı ile görüştü