• BIST 100

    14182,78%0,27
  • DOLAR

    42,80% 0,19
  • EURO

    50,20% 0,04
  • GRAM ALTIN

    5953,52% -0,02
  • Ç. ALTIN

    9607,06% 0,00

İpekyolu Kariyer Fuarına HKÜ ev sahipliği yapacak

08 Aralık 2022, Perşembe 14:45
08 Aralık 2022, Perşembe 14:45
İpekyolu Kariyer Fuarına HKÜ ev sahipliği yapacak
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

İpekyolu Kariyer Fuarına HKÜ ev sahipliği yapacak

“Yetenek Her Yerde” mottosu ile Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinasyonunda düzenlenen İpekyolu Kariyer Fuarı, 8-9 Mart 2023 tarihlerinde Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.
İstihdam ve staj konularında fırsat eşitliği sunmak üzere, nitelikli insan kaynağına ihtiyaç duyan firma, kurum ve kuruluşların, kariyerlerine yön vermek isteyen gençlerle doğrudan buluşmasını sağlayacak İpekyolu Kariyer Fuarı’nda, mülakat ortamlarının yanı sıra çeşitli kişisel ve mesleki gelişim etkinlikleri, paneller, atölye çalışmaları, simülasyon programları ve firmaların insan kaynakları yöneticileri ile söyleşiler de yer alacak.
'Tüm gençleri bekliyoruz'
HKÜ Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, CBİKO ve paydaş üniversitelerin iş birliği ile yerel yönetimlerin, kamu kurumlarının, sivil toplum kuruluşlarının ve iş dünyasının destekleri ile düzenlenen ve öğrencilerin kariyer planlamalarını bilinçli yapmalarını sağlayacak İpekyolu Kariyer Fuarı’na ev sahipliği yapacak olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, 'İpekyolu Kariyer Fuarı’nda kurumlar ve firmalar stantlarında markalarını, projelerini ve kariyer fırsatlarını tanıtacak. Gençlerimiz stantları ziyaret ederek kurum yetkilileri ile tanışma ve kariyer fırsatları hakkında doğrudan görüşme, özgün ve yenilikçi projelerini üst düzey yöneticilere sunma imkanı yakalayacak. Bu fuara katılacak öğrenciler iş dünyasının güncel gündeminden ve ajandasından haberdar olacak. İpekyolu Kariyer Fuarı gençlerin iş dünyası ile birebir temas kurmasını sağlayacak. Fuar çerçevesinde yapılacak mülakat ve benzeri etkinlikler ile öğrenciler, iş hayatına dair önemli deneyimler elde edebilecek ve Yetenek Kapısı’nı kullanarak ilgilendiği iş ve staj ilanlarına başvurabilecek. Bu fuara ev sahipliği yapma fırsatı veren CBİKO Başkanı Doç. Dr. Salim Atay ve ekibine minnettarız. Organizasyon için verdikleri ve verecekleri emek ve destekler için tüm paydaşlarımıza, sponsorlarımıza, iş dünyasına, yerel yöneticilerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza akademik ve idari personelimize, öğrencilerimize ve ‘Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezimize’ teşekkür ediyoruz. Kariyerine ve geleceğine yön vermek isteyen tüm gençleri İpekyolu Kariyer Fuarı’na katılmaya davet ediyoruz” dedi.
8-9 Mart 2023 tarihlerinde Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek İpekyolu Kariyer Fuarı’na 40 bine yakın gencin katılması bekleniyor. İpekyolu Kariyer Fuarı’na katılmak isteyen gençlerin https://ipekyolukaf.hku.edu.tr/ veya yetenekkapisi.org ya da fuarın sosyal medya hesapları üzerinden kayıt yaptırması gerekiyor.
[gallery ids=',67190']

Malatya'da trenin çarptığı öğrenci hayatını kaybetti

Aksa Şanlıurfa Doğalgaz’dan İLKHA’ya ziyaret

İngiliz fırıncının Meksika ekmeğine hakareti sosyal medyada ulusal krize yol açtı

Yetimler Vakfı'ndan Kenya'da katarakt ameliyatı çalışması

Asgari ücret açıklanmadan gelen zamlara vatandaşlar tepki gösterdi

Siyonist rejimden yeni gasp: Tubas'ta onlarca dönüm araziye el konuluyor

Batman’da araç hoparlörüne gizlenmiş metamfetamin madde ele geçirildi

20 yaş sonrasında miyopi yönetiminde Ortho-K tedavisi

Brown Üniversitesi saldırısının şüphelisi ölü bulundu

Yapay zekâ yeni bir tehdit çağının fitilini ateşliyor

Milletlerarası anlaşmalar Resmi Gazete'de yayımlandı

1 Ocak’ta toplu ulaşım ücretsiz olacak

Şırnak'ta pizza yedikten sonra ölüm iddiası: İş yerinin gıda maddeleri temiz çıktı

ABD, Green Card programını askıya aldı

Gaziantep’te izinsiz kazı yapan 4 kişi suçüstü yakalandı

Siyonist Yahudiler Kudüs'ü adım adım kuşatıyor: 3 bin 380 konutluk yeni yerleşim hamlesi

Adıyaman'da kasten adam öldürme suçundan aranan şahıs yakalandı

Diyarbakır'da farklı suçlardan aranan 6 firari yakalandı

Bakan Göktaş, "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bilim Kurulu Toplantısı"nda konuştu

Gazze sessizce boşaltılıyor: "Yumuşak Tehcir"in perde arkası

“Kanatlar Kayboldu” diyen yolcu havada kabin kapısını açmaya çalıştı

Brent petrol 59,40 dolardan işlem görüyor

ABD'den uluslararası adalete açık tehdit: Washington, Lahey'i hedef aldı

Meslek lisesi öğrencileri, elektrik panosuyla kodlama robotu üretiyor

İşgal propagandası Kudüs'te sahnelendi: Büyükelçiler Burak Meydanı'na götürüldü

Vali Şahin, Ankara’nın kalkınma ve afet hazırlığı çalışmalarını ele aldı

Altın fiyatları hafif satıcılı seyirde

5 ilde mali müşavirlere yönelik sahte fatura operasyonu: 43 gözaltı

Serbest piyasada döviz kurları ne kadar?

32 ilde DAİŞ operasyonu: 170 gözaltı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Malatya'da trenin çarptığı öğrenci hayatını kaybetti

Aksa Şanlıurfa Doğalgaz’dan İLKHA’ya ziyaret

İngiliz fırıncının Meksika ekmeğine hakareti sosyal medyada ulusal krize yol açtı

Yetimler Vakfı'ndan Kenya'da katarakt ameliyatı çalışması

Asgari ücret açıklanmadan gelen zamlara vatandaşlar tepki gösterdi

Siyonist rejimden yeni gasp: Tubas'ta onlarca dönüm araziye el konuluyor

Batman’da araç hoparlörüne gizlenmiş metamfetamin madde ele geçirildi