-
BIST 100
15777,88%-2,12
-
DOLAR
44,32% 0,07
-
EURO
51,17% -0,22
-
GRAM ALTIN
6058,38% -5,42
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
‘İş dünyası hükümetten ciddi adımlar bekliyor’
30 Eylül 2020, Çarşamba 18:29
30 Eylül 2020, Çarşamba 18:29
-
A+Buyut
-
A-Kucult
‘İş dünyası hükümetten ciddi adımlar bekliyor’
TÜM-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Seyhanlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Adil Seyhan, Covid-19 ve Pandemi döneminde, bütün dünyada olduğu gibi ülkemizin de ciddi sıkıntılar çektiğini ifade ederek, “Hükümetimizin sağlık sektöründe yaptığı yatırımları çok doğru ve isabetli buluyoruz. Ön görüsü açık, faydalı ve bir nebze olsun dünya kriterlerinden daha iyi bir Pandemi süreci sürdürüyor. Ekonomik olarak her vatandaş Pandemideki sıkıntılı bedeli ödemiştir, ödemeye de devam ediyor” dedi.
İş dünyasının ekonomisini canlı tutabilmek adına hükümetten sürdürülebilir bir ekonomi paketi, vergi barışı, maske cezalarının affı ve asgari ücret politikasında ciddi adımlar beklediklerini sözlerine ekleyen Seyhan, “Daha önceki açıklamamızda ekonomi önlemi ve stratejik plan konusunda gerekli adımların bir an önce atılmasını talep etmiştik. Hükümetimizin fedakârlıklarına karşılık her bireyin aynı duyarlılığı göstermesini bekliyoruz. Dış politikada başarılı olan hükümetimizi destekliyoruz” şeklinde konuştu.
AZERBAYCAN’A DESTEK
İç ve dış baskılara rağmen son derece rasyonel hamlelerle kritik eşiklerden geçen ülkemizi özellikle ekonomik anlamda kalkındırmak için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirme gayretinde olduklarını ifade eden Seyhan sözlerini şöyle tamamladı; “İçerde pandemiyle, dışarıda da var olma mücadelesi veren, alan hakimiyetini arttıran hükümetimize destek her vatandaşımızın boynunun borcudur. Zulme uğramış, işgal edilmiş, sömürülmüş neresi varsa oraya kadar uzanan bir strateji izleyen hükümetimizi takdir ediyoruz. Aynı kaderi paylaşan Azeri kardeşlerimizi de mücadelelerinde yalnız bırakmayarak yanlarında yer alabilme kudretine ulaştıran Rabbimize şükürler olsun. Şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet yaralılara da acil şifalar diliyoruz.”
Sosyal medyada çakarlı araç paylaşımı yapan kişiye cezai işlem
İşgalci siyonistler, Güney Lübnan'da bir köprüyü daha yıktı
Yapay zekâ ile müzik dolandırıcılığı: Milyonlarca dolarlık vurgun
Martta kar sürprizi: 3 ilde 103 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor
Londra'da Yahudi kuruluşuna ait 4 ambulans yakıldı
Lityum pil teknolojisinde önemli atılım: Menzili iki katına çıkarabilir
Washington Post: israil, İran'a saldırılarını savaş sona erse de sürdürecek
Şubat ayında uyuşturucu ve bahis operasyonlarında 6 bin 121 şüpheliye işlem
Ankara’da uyuşturucu operasyonu: 28 tutuklama
Sınır hattındaki demiryolu yeniden açılıyor
Moskova'da yangın: 3 ölü 4 yaralı
Batı Şeria’da 18 binden fazla saldırı: 34 şehit, 616 yaralı
İngiltere'de siyonist rejime silah desteğine karşı protestolar
Devrim Muhafızları: Her tehdide caydırıcılık seviyesinde karşılık vereceğiz
ABD "oyunun sonu"ndan söz ediyor, İran uzun savaşa hazırlanıyor
Hatem’ül‑Enbiya Karargâhı: Biz sadece kendimizi için savaşmıyoruz, ümmetin payını da savunuyoruz
Batman'da özel hastane ücretlerine tepki: Vatandaşlar mağdur ediliyor
Brent petrol 108,57 dolardan işlem görüyor
Enerji Ajansı Direktörü: Bölgedeki savaş küresel ekonomiyi büyük tehlikeye atıyor
Filistinlilerin araçları kundaklandı: Yahudi çeteler saldırılarını artırdı
Zelenskiy: Esir takası ihtimali var
Şanlıurfa'da elektrik direğini oyup kaçak hat çektiler
Tekirdağ’da uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı
Okullarda ikinci ara tatil sona erdi: 18 milyon öğrenci ders başı yaptı
Dolar ve Euro bugün ne kadar?
Erzurum’da kayganlaşan yolda kaza: 2 ölü, 5 yaralı
Altın sert çakıldı, 4 ayın dibini gördü
New York LaGuardia Havalimanı’nda uçak ile araba çarpıştı
Ülke genelinde yağışlı hava etkili olacak
Filistinli esirler sistematik işkence izleriyle özgürlüğe kavuştu
Yükleniyor







