• BIST 100

    10971,52%1,24
  • DOLAR

    42,03% 0,24
  • EURO

    48,46% -0,18
  • GRAM ALTIN

    5412,27% -0,31
  • Ç. ALTIN

    9047,60% 0,46

İşadamı Ekremoğlu; “İnsanlık için seferber olduk”

16 Şubat 2023, Perşembe 13:10
16 Şubat 2023, Perşembe 13:10
İşadamı Ekremoğlu; “İnsanlık için seferber olduk”
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

İşadamı Ekremoğlu; “İnsanlık için seferber olduk”

Kahramanmaraş merkezli depremde Batman’da evleri hasar gören 4 aileyi 4 gün boyunca şirketlerinin misafir odalarında ağırlayan Ekremoğulları Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve bölgenin kanaat önderlerinden Esat Ekremoğlu, kendi içlerinde de insanlık için adeta bir yardım ve dayanışma seferberliği yaptıklarını söyledi.
Ülke olarak birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduklarını dile getiren işadamı Ekremoğlu, “Allah bundan daha büyük acıları milletimize ve devletimize göstermesin. Çok canımız yandı, yüreğimiz parçalandı. Ülke olarak birlik beraberliğimizi, kardeşliğimizi, yardımlaşmayı, dayanışmayı ve birbirimize her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğunu bu depremde bir kez daha anladık. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar ve geride kalan milletimize de sabırlar diliyorum” dedi.

'3 tır yardım malzeme ve 150 araç gönderdik”
Depremin olduğu ilk saatlerde 3 tırlık yardım malzemelerini acil olarak deprem bölgelerine yetiştirdiklerini belirten Ekremoğlu; 'Depremi yüreğimizde ve damarlarımızda hissettik. Acımız büyük, yaralarımız derindir. Böyle bir günde elimi değil, bütün vücudumu taşın altına koyarım. Yeter ki deprem bölgesindeki insanlara bir damla su kadar faydamız olsun. Deprem gününden bu yana bütün şirketlerimizin araçlarını deprem bölgelerimizin hizmetine sunduk. Batman valiliğimizin talebi üzerine kooperatifimize bağlı 150 aracımızı ihtiyaç halinde gerekli yerlere gitmelerini sağladık. Bütün personellerimiz ve yanımızda olan gönüllü sevenlerimiz canla başla gece gündüz çalıştı ve çalışmaya devam ediyorlar. Bizler de koordine merkezimizde ekibimizi yönlendirdik. Son enkaz kalkıncaya kadar depremzede vatandaşlarımızın hizmetindeyiz” diye konuştu.

“200 odun sobası gönderdik”
Depremin ilk günlerinden sonra Batman Belediyesi yetkilileri tarafından acil ihtiyaçlar listesine kendilerinden talep edilen odun sobalarının siparişlerini kısa zamanda vererek deprem bölgelerine yetiştirdiklerini belirten Ekremoğlu; “Hatay merkeze 100 adet ve Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesine de 100 olmak üzere 200 adet odun sobası gönderip yetkililere teslim ettik. Her zaman devletimizin, milletimizin ve depremzedelerimizin yanındayız ve olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
[gallery ids=',123036,123037,123038,123039,123040,123041']

İzmir’de kestane hasadı: 240 ton ürün elde edildi

Hatay'da trafik kazası: 6 yaralı

Ukrayna'ya Patriot' hava savunma sistemleri konuşlandırıldı

Malatya'da "torbacı" operasyonu: 47 tutuklama

Afganistan'da 6.4 büyüklüğünde deprem

Siyonist işgalciler ateşkes anlaşmasını ihlal ediyor: Gazze'de 20 günde 194 ihlal

İstanbul’da bodrum katında çıkan yangında 4 kişi mahsur kaldı

Otomobilin çarptığı yaya yaralandı

HAMAS anlaşmaya bağlı kalarak 3 siyonist esirin cesedini daha Kızılhaç'a teslim etti

Muğla’da trafik kazası: 2 yaralı

OPEC+ ülkelerinden petrol üretimini artırma kararı

Dünya liderleri COP30 için Brezilya'da bir araya geliyor

Senegal'de Rift Vadisi Ateşi salgınında ölü sayısı artıyor

Edirne'de zincirleme kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Gazze konulu toplantı yarın İstanbul'da düzenlenecek

Burdur-Tefenni-Çavdır yolu hizmete açıldı

Yunanistan’da silahlı saldırı: 2 ölü, 4 yaralı

Suriye Dışişleri Bakanı Şeybani, Bahreyn'e gitti

Rusya yeni nükleer denizaltısı Habarovsk’u denize indirdi

ABD, Karayipler'de bir gemiyi daha vurdu: 3 ölü

Kuzey Makedonya’da yerel seçimin ikinci tur oylaması yapıldı

Bakan Fidan, Irak Cumhurbaşkanı Reşid tarafından kabul edildi

Asfaltın çökmesi sonucu oluşan çukur kazaya yol açtı

ABD'nin kamu borcu 38 trilyon doları aştı

Ermenistan'da 4.2 büyüklüğünde deprem

Mardin’de uyuşturucu operasyonu: 8 gözaltı

Diyarbakır’da yıkım sırasında 8 katlı bina çöktü

Hindistan haberleşme uydusunu uzaya fırlattı

Kabine yarın toplanıyor

Kassam, Assaf Hamami dahil 3 işgalci esirin cesedini çıkardı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


İzmir’de kestane hasadı: 240 ton ürün elde edildi

Hatay'da trafik kazası: 6 yaralı

Ukrayna'ya Patriot' hava savunma sistemleri konuşlandırıldı

Malatya'da "torbacı" operasyonu: 47 tutuklama

Afganistan'da 6.4 büyüklüğünde deprem

Siyonist işgalciler ateşkes anlaşmasını ihlal ediyor: Gazze'de 20 günde 194 ihlal

İstanbul’da bodrum katında çıkan yangında 4 kişi mahsur kaldı