Kahta’da hedef 5’te öğrenciler yarıştı

EĞİTİM 8.05.2024 17:40:04 0
Kahta’da hedef 5’te öğrenciler yarıştı
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Kahta’da hedef 5’te öğrenciler yarıştı

Adıyaman’ın Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen Hedef 5 Turnuvası, Gerger, Samsat ve Sincik ilçelerinden gelen öğrencilerin katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleşti.
Akıl ve zeka oyunları kapsamında anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde kıyasıya bir mücadeleye sahne olan turnuvada, öğrenciler stratejik düşünme ve problem çözme becerilerini sınadılar. Farklı stratejiler kullanarak rakiplerini yenmeye çalışan öğrenciler, turnuvaya büyük bir heyecan kattı.
Yaklaşık 210 öğrencinin katıldığı turnuva sonunda, her kategoride dereceye giren öğrencilere İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Bayram tarafından ödülleri takdim edildi.
Hedef 5 oyununun hem eğlenceli hem de zihinsel açıdan faydalı bir oyun olduğunu belirten Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başlı, turnuvanın, öğrencilerin stratejik düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirmeye katkıda bulunduğunu söyledi.
Müdür Başlı, “Bu yıl düzenlediğimiz Hedef 5 Turnuvası’nda bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Gerger, Samsat ve Sincik ilçelerinden gelen öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik, bizler için çok anlamlı bir deneyim oldu. Hedef 5 oyunu, sadece eğlenceli bir aktivite olmanın ötesinde, öğrencilerimizin stratejik düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirmesine de katkı sağlıyor. Bu turnuva, öğrencilerimizin bu becerilerini sergileyerek birbirleriyle yarışmalarına imkan tanıdı ve onların başarılarını kutlama fırsatı sundu.
Bu turnuvada emeği geçen Proje Koordinatörümüz Mehmet Özen, 'Fatih Kuzu ve tüm öğretmenlerimize, velilerimiz ile öğrencilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Şırnak'ta bazı bölgeler geçici özel güvenlik kararı

AB, Rusya'ya uyguladığı yaptırımların süresini uzattı

Hayfa'daki petrol rafinerisi kapatıldı

Suriye hava sahasını kapattı

Altun: israil’in, İran Radyo ve Televizyon Kurumuna saldırması katliamdır

İran'dan yeni misilleme! Tel Aviv ve Hayfa ateş altında

BM: Gazze'de gıda yardımı bekleyen sivillere saldırılar devam ediyor

İran, siyonist rejim televizyonlarına tahliye uyarısı yaptı

Güney Afrika’da sel felaketi: 90 ölü

ABD, Rusya'yla diplomatik temsilciliklere ilişkin müzakereleri iptal etti

Kazakistan ile Çin arasında 24 anlaşma imzalandı

ANFİDAP: Mutlak kötülük israile karşı insanlık yekvücut olmalı

ABD'nin USS Nimitz uçak gemisi Orta Doğu'ya gidiyor

Dışişleri Bakanı Fidan, BAE'li mevkidaşı ile görüştü

Hatay’da orman yangını

İran en büyük ve en yoğun füze saldırısına hazırlanıyor: Tel Aviv'i boşaltın!

Vali Yavuz: Gazze'de çocuklar dünyanın gözü önünde katledilmektedir

MASKİ'ye personel alımı kura çekimi ile yapıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kabadayılık taslayan israil kendi varlığını ve geleceğini riske atıyor

HÜDA PAR'dan Meclis Başkanı Kurtulmuş'a tebrik ziyareti

Siyonist işgalciler İran devlet televizyonunu vurdu

Pezeşkiyan: ABD, siyonist rejimi dizginlemezse daha acı karşılık vereceğiz

Bingöl’de orman yangını

Örtü yangınında 2 ev küle döndü

Bingöl’de göçmen kaçakçılığı operasyonu

Adana’da trafik denetimlerinde 10 bin 789 sürücüye ceza kesildi

İran: Bu gece israil'i daha sert vuracağız

Gazze'deki direniş, işgal kuvvetlerini etkisiz hale getirdi

Bolu'da ormanlık alanlara giriş yasaklandı

Kabine toplandı

Yükleniyor