• BIST 100

    10467,20%-0,16
  • DOLAR

    41,92% -0,05
  • EURO

    48,71% -0,28
  • GRAM ALTIN

    5573,60% -5,14
  • Ç. ALTIN

    9712,10% -1,50

Kan donduran olayda yürekleri dağlayan ayrılık

17 Aralık 2022, Cumartesi 11:10
17 Aralık 2022, Cumartesi 11:10
Kan donduran olayda yürekleri dağlayan ayrılık
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Kan donduran olayda yürekleri dağlayan ayrılık

Gaziantep’te eşiyle boşanma aşamasındaki İsmail Panoğlu, mahkemenin ilk çocuğunu öldürdüğünü ve 2 çocuğuna şiddet uyguladığını iddia edilen anneye geçici velayeti vermesi nedeniyle 5 yaşındaki kızından ayrıldı. Ailenin ayrılık anları ise yürekleri dağladı.
Gaziantep’te yaşayan İsmail Panoğlu, boşanma aşamasında olan eşi R.P.’nin ilk bebeğini doğumdan sonra ağzına peçete tıkayarak öldürdüğünü, diğer 2 çocuğuna da şiddet uyguladığını ve ölümle tehdit ettiğini iddia etmişti. Yaşanan olaylar ve süren davalar nedeniyle İsmail Panoğlu çocuklarının geçici velayetinin kendisine verilmesi talebiyle avukatı M. Burak Arslan ile birlikte Gaziantep 3. Aile Mahkemesi’ne dilekçe verdi. Aile Mahkemesi sıfatıyla dilekçeyi değerlendiren Gaziantep 3. Aile Mahkemesi hem davacı babayı hem de 5 yaşındaki kızı D.P’yi şaşırtan bir karar verdi. Daha önce çocuğunu kasten öldürmekten Gaziantep Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan ve hakkında iki çocuğu da işkence yaptığı ileri sürülen anne R. P’ye, Gaziantep 3. Asliye Mahkemesi tarafından verilen karar ile çocuklar D.P ile D.P’nin geçici velayeti anneye verildi.
Anne R.P’nin çocukları öldürmekle tehdit ettiğini ve şiddet uyguladığını belirten baba İsmail Panoğlu,istemeyerek de olsa, kızının birini annesine teslim ederken, yanında bulunan 5 yaşındaki D.P’yi de göz yaşları arasında anneye verilmek üzere polise teslim etti.
'Anneme gitmek istemiyorum, annem beni dövüyor”
Gördüğü şiddetten dolayı annesine gitmek istemeyen D. P, ayrılık günü geldiğinde ise annesinin yaptıklarını anlatarak, içerledi. Yaşadıklarını anlatırken sesi titreyen ve boğazı düğümlenen küçük kız, “Anneme gitmek istemiyorum, annem beni dövüyor. Kardeşim D.P yanımıza gelsin” diye konuştu.
“Bu çocuğu da öldürmesinden endişe ediyorum”
Mahkeme kararı nedeniyle çocuklarından ayrılmak zorunda kaldığını belirten baba İsmail Panoğlu, “Şu an çocuğumu annesine teslim etmeye geldim karakola annesine verilecek. Çocuk annesine gitmek istemiyor. Emniyet ekiplerine teslim ettim çocuğumu, annesi şiddet uyguluyor ve bir an önce Aile Mahkemesi çocuklarımın velayetini bana verilmesini istiyorum. Çünkü çocuklarımı ben daha iyi koruyorum annesi koruyamıyor. 6 ay önce tekrar şiddet uygulamıştı. Kızım D.P annesine gitmek istemiyor ağlıyor. Daha öncesinden ilk çocuğumuzu annesi R. P kasten öldürdü. Bu çocuğu da öldürmesinden endişe ediyorum. Annesi kızım D. P’yi 2 defadır kasten yaralıyor. Annesine teslim etmek istemiyorum. Hem D. P’yi hem de D. P’yi anneden alınıp bana teslim etmelerini istiyorum” ifadelerini kullandı.
Evlerinde son kez babasına sarılarak, babasından kendisini bırakmamasını isteyen küçük kız ile babası, defalarca birbirlerine sarılıp, öptüler.
[gallery ids=',69896,69897,69898,69899,69900,69901,69902,69903']

Rusya: Ukrayna'da barış konusundaki tutumumuz nettir

Adana’da otomobil sürücüsü ölü bulundu: Darp şüphesiyle 3 gözaltı

Şırnak merkezli narkotik operasyonunda 14 gözaltı

Lübnan tezkeresinin 2 yıl uzatılması Genel Kurul'da kabul edildi

Mardin’de yük boşaltma sırasında kontrolden çıkan kamyon minibüse çarptı

Bursa’da planlı su kesintileri 6 gün daha uzatıldı

Ateşkesin başlamasından bu yana Gazze'ye sadece 986 yardım tırı girdi

Mersin’de “Narkokapan” operasyonu: 3 suç örgütü çökertildi, 370 gözaltı

Umut Kervanı'ndan İskenderun ve Payas’ta gıda yardımı

Ensarullah lideri Husi: Askeri sanayide Arap ülkeleri arasında lideriz

HÜDA PAR Milletvekili Ramanlı, Erciyes Üniversitesi öğrencilerini Meclis’te ağırladı

Kamerun'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hile yapıldığı iddiasıyla protestolar başladı

Konya’da “O’nu Oku, O’nu Yaşa” Siyer Yarışmasına başvurular başladı

Adana'da bir sürücü, direksiyon başında hayatını kaybetti

Etiyopya'da tren kazası: 14 ölü

Antalya Havalimanı’na yeni hava trafik kulesi inşa edilecek

HÜDA PAR İdil İlçe Başkanlığından çağrı: "Ölüm Yolu" acilen bölünmüş yola dönüştürülmeli

Bakan Bak'tan Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne ziyaret

Mardin’de zincirleme kaza: Biri ağır 5 yaralı

HÜDA PAR'dan TOKİ’ye devredilen mera alanları için Ormanardı köyüne ziyaret

Doğal gaz yetkili uzmanı Arda: Hem ısı hem de enerji tasarrufu için bütün odaların petekleri çalıştırılmalıdır

Gaziantep'te 10 yıl 7 ay hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı

Gaziantep'te usulsüz tıbbi ilaç üretimi yapan şüpheli tutuklandı

"Yeşil Vatan Seferberliği" başlatılacak

Konya’da “İyilik iyi gelir” projesi kapsamında istişare toplantısı düzenlendi

Bingöl'de Yetimler Vakfı’ndan anlamlı etkinlik: Ailelerle kahvaltıda buluştular

"Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması Türkiye Finali" Gaziantep'te düzenlendi

Konya semalarında Orionid meteor yağmuru etkili olacak

Minguzzi cinayeti davasında karar açıklandı

Yetimler Vakfı Gaziantep’te 250 yetim çocuğa hayvanat bahçesi gezisi düzenledi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Rusya: Ukrayna'da barış konusundaki tutumumuz nettir

Adana’da otomobil sürücüsü ölü bulundu: Darp şüphesiyle 3 gözaltı

Şırnak merkezli narkotik operasyonunda 14 gözaltı

Lübnan tezkeresinin 2 yıl uzatılması Genel Kurul'da kabul edildi

Mardin’de yük boşaltma sırasında kontrolden çıkan kamyon minibüse çarptı

Bursa’da planlı su kesintileri 6 gün daha uzatıldı

Ateşkesin başlamasından bu yana Gazze'ye sadece 986 yardım tırı girdi