• BIST 100

    10853,49%0,99
  • DOLAR

    40,68% 0,07
  • EURO

    47,07% -0,18
  • GRAM ALTIN

    4415,04% 0,46
  • Ç. ALTIN

    7061,38% 0,32

Karaköprü’de gençler için bir yatırım daha hizmete açıldı

01 Ocak 2023, Pazar 03:10
01 Ocak 2023, Pazar 03:10
Karaköprü’de gençler için bir yatırım daha hizmete açıldı
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Karaköprü’de gençler için bir yatırım daha hizmete açıldı

Karaköprü Belediyesi ilçedeki gençler için kalıcı yatırımlar kazandırmaya devam ediyor. Başkan Metin Baydilli ile Atakent Mahallesindeki gençler için kazandırılan sentetik çim sahanın açılışı gerçekleştirilerek gençlerin hizmetine sunuldu.
Karaköprü Belediyesi ilçeyi kalkındırmak için yatırımlarını bir bir hizmete açıyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin ilçedeki gençler için girişimde bulunduğu, Gençlik ve Spor Bakanlığının katkılarıyla ilçe merkezine kazandırılan sentetik çim sahalardan biri daha hizmete açıldı.
Seyrantepe Mahallesinin ardından bugün de Atakent Mahallesindeki gençlerin spor yapması için kazandırılan sentetik çim saha için açılış töreni gerçekleştirdi. Törene AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarı, vatandaşlar ve çocuklar katıldı.
Açılış töreninde bir konuşma yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 2023 yılına girerken güzel bir hizmeti daha ilçeye kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, “Her geçen gün gözle görülür bir şekilde büyüyen Karaköprü’ye güzel hizmetler kazandırmaya devam ediyoruz. Biz gençlerimize çok değer veriyoruz ve onların daha güzel alanlarda spor yapabilmesi için semt sahaları yapıyoruz. Atakent Mahallemizdeki gençlerimizin spor yapabilmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığımızın hibeleriyle bu güzel tesisi kazandırdık ve açılışını gerçekleştiriyoruz. İnşallah yeni yılda da hizmetlerimiz devam edecektir. Gençler siz isteyin biz yapalım, semt sahamız Atakent Mahallemize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ie Türkiye’nin en güzel şehrinin gelişen ilçesinde böyle bir tesisin hizmete açılmasından dolayı çok gururlu olduklarını belirterek, “Gençlerimiz için güzel bir spor alanı olacak bu tesisin mahallemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan da, Karaköprü’nün hızlı büyüyen bir ilçe olduğuna değinerek buradaki genç nüfus için bu tür sosyal donatılara ihtiyaç duyulduğunu dile getirerek Karaköprü Belediyesinin de gençler için güzel sosyali sportif alanlar kazandırdığını kaydetti.
Atakent Mahalle Muhtarı Hasan Gümük de yapılan hizmetlerden memnun olduklarını belirterek mahalledeki çocuklar için güzel bir oyun alanı kazandırıldığını ifade etti. Muhtar Gümük, tüm hizmetleri için mahalle adına Başkan Baydilli’ye teşekkür etti.
Açılışın ardından Karaköprü Belediyesporun altyapısındaki çocuklar bir açılış maçı yaparken Milletvekili Cevheri ve Başkan Baydilli de maçı izleyip açılışa gelen çocuklar ve vatandaşlarla sohbet etti.
[gallery ids=',74775,74776,74777,74778']

Floris Kasırgası İngiltere'de etkili oluyor

Küresel Kararlılık Filosu ablukayı kırmak için Gazze'ye doğru yola çıkacak

Rusya: Orta Menzilli Nükleer Kuvvetler Anlaşması'na artık bağlı değiliz

Kluçevski Yanardağı’nda volkanik hareketlilik yeniden arttı

Ukrayna, Kırım'daki Rus savaş uçaklarına İHA saldırısı düzenledi

Dengesini kaybeden yaşlı kadın inşaat alanına düşerek yaralandı

Gümüşhane'de zincirleme kaza: 7 yaralı

BM: Gazze'de özellikle çocuklar arasında açlık korkunç boyutlara ulaştı

Bakan Yerlikaya: 57 adet sahte diploma tespit edildi, 37 kişi tutuklandı

Yüksek Askeri Şura yarın toplanıyor

Kars ve Ardahan'da şap hastalığı alarmı

Somali'de Afrika Birliği'ne bağlı güçlere çifte bombalı saldırı

Balıkesir'de arazi yangınına müdahale ediliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Başbakanı Starmer ile görüştü

Park halindeki otomobilin sürücü koltuğunda ölü olarak bulundu

Servis minibüsü ile otomobil çarpıştı: 1’i ağır 4 yaralı

İLKHA'nın haberi sonrası Bedri Nas onkoloji hastanesine sevk edildi

Gazze'de açlıktan ölenlerin sayısı 93'ü çocuk 180'e yükseldi

Balıkesir'de uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

Rusya: Ukrayna'nın askeri havaalanı altyapısı hedef alındı

İçişleri Bakanı Yerlikaya Ağrı'da çeşitli temaslarda bulundu

HÜDA PAR’dan ‘sahte diploma skandalı’ hakkında açıklama

Japonya'da sıcak çarpması nedeniyle 56 kişi öldü

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Dinç’ten Çamlıyayla’ya ziyaret

İspanya ve Portekiz orman yangınları ile mücadele ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesinden çocuklara feribot gezisi

Sakarya'da 1 kilogram kokain ele geçirildi: 1 tutuklama

ABD'den Hindistan'a Rusya suçlaması

Rusya'dan nükleer silah açıklaması

Sanal kumarın karanlık yüzü: İntihar riski ve aile yıkımları!

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Floris Kasırgası İngiltere'de etkili oluyor

Küresel Kararlılık Filosu ablukayı kırmak için Gazze'ye doğru yola çıkacak

Rusya: Orta Menzilli Nükleer Kuvvetler Anlaşması'na artık bağlı değiliz

Kluçevski Yanardağı’nda volkanik hareketlilik yeniden arttı

Ukrayna, Kırım'daki Rus savaş uçaklarına İHA saldırısı düzenledi

Dengesini kaybeden yaşlı kadın inşaat alanına düşerek yaralandı

Gümüşhane'de zincirleme kaza: 7 yaralı