Kaymakam başa geçti, metrelerce uzunlukta halay çekildi

Tarih: 09.03.2024 12:00
Kaymakam başa geçti, metrelerce uzunlukta halay çekildi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült
Haberi Sesli Oku

Kaymakam başa geçti, metrelerce uzunlukta halay çekildi

Mardin’de öğrencileri üniversite sınavına hazırlamak için düzenlenen eğitim kampında öğrencilerin moral bulması için halay çekildi, metrelerce uzunlukta olan halayın başına Kaymakam Ercan Kayabaşı geçti.
Mardin’in Nusaybin ilçesinde, İlçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı işbirliğinde düzenlenen TYT kampı, 5. gününde coşkulu anlara sahne oldu. Kaymakam Ercan Kayabaşı, kamptaki öğrencilerle bir araya gelerek halay çekti ve öğrencilere moral verdi. Programa, Benim Hocam ekibinden Bayram Meral, Kadir Gümüş, İlyas Güneş, Görkem Şahin ve Gökhan Öz katıldı. Kamp, öğrencilerin sınav motivasyonunu artırmak ve başarılarına destek olmak amacıyla düzenlenirken, Kaymakam Kayabaşı’nın öğrencilerle yakından ilgilenmesi ise katılımcıların memnuniyetini artırdı.
Programda konuşan Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, 'Öncelikle Benim Hocam ekibinin kıymetli hocalarına şükranlarımızı iletiyorum 3 yıldır ne zaman hocam gençler sizi bekliyor dediğimiz zaman programları yoğun olsa bile asla hayır demediler. Gençlerimiz bu salonları adeta doldurdular. Yine bu hafta 5 gün boyunca yoğunlaştırılmış bir kampla üniversiteye hazırlanan gençlerimize, yavrularımıza bir nebze olsun bizler de destek olmak istedik. Ben tekrardan gençlerimiz, öğrencilerimiz ve ilçem adına kıymetli hocalarımıza şükranlarımızı sunuyorum. Sınava hazırlanan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum' ifadelerini kullandı.
Benim Hocam ekibinin Matematik öğretmeni İlyas Güneş yoğun ilgiden memnuniyetini dile getirdi. Güneş, 'Bundan 3-4 ay önce buralara söyleşi için geldik. Gençlere kamp için söz verdik. 5 gün boyunca pazartesiden cumaya kadar da güzel bir şekilde program yaptık. Benim Hocam ekibi olarak kaymakamımıza ve çocuklarımıza çok teşekkür ederiz. Benim Hocam ekibi olarak gençlerin her zaman yanındayız. Umuyorum ki gençlerimizi gelecekte güzel yerlere, güzel üniversitelere uğurlayacağız' dedi.

Müslüman Kardeşler'den İran İslam Cumhuriyeti Rehberine destek mektubu

Merkez Bsı, Haziran ayı faiz kararını açıklayacak

UNRWA: Gazze'de sağlık sistemi kritik seviyede, hayati öneme sahip ilaçlar tükendi

Siyonistlerin işgali altındaki Mescid-i Aksa 6 gündür kapalı

Çanakkale açıklarında 37 düzensiz göçmen yakalandı

Madagaskar'da gıda zehirlenmesi: 17 ölü

Wutip Tayfunu Vietnam'ı vurdu

Çin': israil uluslararası hukuku ihlal ediyor

ABD basını: israil Büyükelçiliği'nde tahliyeler başladı

ANFİDAP: Gazze'deki soykırıma katılan çifte vatandaşlar yargılanmalı

Guterres: israil ve İran arasındaki askeri tırmanıştan derin endişeliyim

Yolcu otobüsü ile tır çarpıştı: 3 yaralı

ABD Merkez Bsı politika faizini sabit tuttu

ABD 3. uçak gemisini Orta Doğu'ya gönderiyor

Malatya’da husumetliler arasında silahlı kavga: 1 yaralı

İran siyonistleri ilk defa Hürremşehr füzeleri ile vurdu

Ermenistan Başbakanı Paşinyan Türkiye'ye gelecek

İran'dan siyonist işgalcilere yeni füze dalgası

ABD'li albay "israil karşıtı" açıklamaları gerekçesiyle görevden alındı

Dışişleri Bakanlığından siyonist rejime tepki

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Iraklı mevkidaşı Hüseyin ile görüştü

Trabzon'da çay yüklü kamyonet devrildi: 9 yaralı

HÜDA PAR: Türkiye, İran ve Pakistan arasında stratejik bir pakt ve güç birliği kurulmalı

Freni patlayan kamyonet araca çarptıktan sonra evin bahçesine girdi: 4 yaralı

HÜDA PAR Milletvekili Dinç, Mısır dönüşü konuştu: Kudüs için malımız da kanımız da feda olsun!

Finans ve ekonomide yapay zekâ İstanbul'da tartışıldı

İran Atom Enerjisi Kurumu Başkanı: Nükleer tesislerin durumu iyi

İşgalciler, Bureyc kampını bombaladı: 10 şehit

Kütahya'da 3.6 büyüklüğünde deprem

Umman Körfezi'nde iki petrol tankeri çarpıştı

Yükleniyor