• BIST 100

    9311,88%-2,19
  • DOLAR

    38,85% -0,32
  • EURO

    44,87% -0,99
  • GRAM ALTIN

    4344,50% 1,44
  • Ç. ALTIN

    6989,75% 1,74

Kılıçdaroğlu’nun gelişi öncesi Kahta’daki provokasyonun görüntüleri

GÜNDEM 23.04.2023 14:45:02 0
Kılıçdaroğlu’nun gelişi öncesi Kahta’daki provokasyonun görüntüleri

Kılıçdaroğlu’nun gelişi öncesi Kahta’daki provokasyonun görüntüleri

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adıyaman ziyaretiyle ilgili yaşanan provokasyonlar ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.
Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adıyaman’daki mezarlık ziyareti, Samsat ilçesindeki türbe ziyaretinde yaşanan gerginliğin ardından Kahta ilçesine yapılacak olan ziyaret iptal edilmişti. AK Parti Kahta İlçe Başkanlığının seçim koordinasyon merkezi önünde CHP’lilerin bulunduğu araçların tekmelendiği görüntüler bazı medya kuruluşlarına yansımıştı.
AK Parti Kahta ilçe Başkanı Osman Çetinkaya, yaşanan olayların CHP’lilerin yansıttığı gibi olmadığını, görüntüler ile yalanladı.
Görüntülerde, Kemal Kılıçdaroğlu’nu karşılamak için ilçe girişine giden ve zafer işareti yapan yaklaşık 80 kişilik gurubun ters istikamette olmasına rağmen AK Parti’nin seçim koordinasyon merkezinin önüne geldikleri ve sloganlar atarak küfrettikleri görülüyor.
Diğer bir görüntüde ise, AK Parti’nin seçim koordinasyon merkezinin önüne gelen 5-6 aracın içindekiler ile partililer arasında tartışma yaşandığı görülüyor.
Kemal Kılıçdaroğlu’nun gelişi öncesinde 2 ayrı provokasyonla karşı karşıya kaldıklarını ve bunların görüntülerin mevcut olduğunu kaydeden Osman Çetinkaya, “Kemal Kılıçdaroğlu’nun gelişi öncesinde iki farklı bir provokasyonla karşılaştık. Millet İttifakının miting alanından seçim koordinasyon merkezimizin olduğu yöne doğru bir gurup yürüyüş yaparak küfürler, sloganlar atarak provokasyon yaptı. İlk provokasyonda partililerimiz gayet sağduyulu davranarak, önümüzden geçmelerine müsaade ettik. Kitle kavşaktan tekrar dönüp tekrar seçim koordinasyon merkezine gelerek flamalarımızı parçalamak istediler. Bunlar Kahtalı değildi, dışardan gelen kişilerdi.
İkinci provokasyonda ise, CHP’li bir grup trafiğe kapalı alana araçlarıyla zorlu girip, camlardan partililerimize küfretmeye başladı. Bunun üzerine araç tekmeleme olayı yaşandı. Her iki provokasyona da partililerimiz müsaade etmedi. CHP milletvekillerinin yaptıkları paylaşımların tamamı yalan, tamamı geçek dışıdır. Paylaştıkları görüntülerin öncesini paylaşmamışlardır. Ne Kahtalılar, ne Adıyamanlılar böyle insan değil. Biz misafirperver insanlarız” dedi.

Tahran'dan net mesaj: Savaş yayılacak, ABD üsleri de hedefte

Şanlıurfa'daki samanlık yangını kontrol altına alındı

Diyarbakır’da 12 milyon 389 bin adet kök kenevir ele geçirildi

Orta Doğu'daki gerginlik akaryakıta zam olarak yansıdı

Batman Sanayi Sitesi’nde Radyatör Bakım Atölyesinde Yangın!

Siyonist rejim Mehrabad Askerî Havalimanı'na saldırdı

STK temsilcilerinden "Küresel Gazze Yürüyüşü"ne destek çağrısı

Maduro: Netanyahu 21'inci yüzyılın Hitler'i

Siyonist rejimin hava trafiği felç oldu

İran füzeleri siyonistlerin "Kalkan" hayallerini yıkıyor

HÜDA PAR Milletvekili Faruk Dinç, Mısır’da saldırıya uğradı

Mardin’de yaklaşık bin dönüm ekili buğday yandı

İran'ın misillemesi sürüyor: Rişon Leziyyon'da 3 ölü, 38 yaralı

ABD Büyükelçisi: Gece boyunca beş kez sığınağa gitmek zorunda kaldım

HAMAS: İran'ın kararlı yanıtı, siyonist rejimin cezasız kalmayacağını gösterdi

Doğu ve Karadeniz’e sağanak uyarısı

LGS merkezi sınavı yarın yapılacak

Manisa'da işçi servisi park halindeki tıra çarptı: 5'i ağır 20 yaralı

Tahran'da yeniden patlama sesleri duyuldu

Tel Aviv ve çevresine beşinci füze dalgası: Siyonist rejim sarsıldı

Çin, siyonist rejimin İran saldırısına tepki gösterdi

Siyonist rejim itfaiyesi: Büyük vakalara müdahale ediyoruz

İran: Siyonist rejim tüm kırmızı çizgileri aştı

Tel Aviv'de eşi görülmemiş yıkım: Siyonist rejim kayıpları gizlemeye çalışıyor

Siyonist rejimin İran'a saldırısında şehit sayısı 78'e yükseldi

İran BM Temsilcisi: ABD'nin işgalin terör saldırılarına ortak olduğu konusunda şüphe yok

Ankaralılar Mısır Büyükelçiliğine yürüdü: 'Refah Kapısı açılsın, abluka kalksın' talebi

İran Devrim Muhafızları: Düşman, füze dalgamızı durdurmada başarısız oldu

Putin, İran Cumhurbaşkanı ve işgalci Netanyahu ile görüştü

Trump, Prens Selman, Netanyahu ve Katar Emiri ile İran konusunda görüştü

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ