Kolej öğrencilerine Avrupa’da bilim ve kültür gezisi

Tarih: 30.05.2023 13:15
Kolej öğrencilerine Avrupa’da bilim ve kültür gezisi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Kolej öğrencilerine Avrupa’da bilim ve kültür gezisi

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri öğrencileri düzenledikleri yurt dışı bilim ve kültür gezileri çerçevesinde İsviçre, Fransa ve Almanya’da incelemeler yaptı. İdareci ve öğretmenlerinin rehberliğinde GKV Cern Bilim Gezi kafilesinde yer alan öğrenciler 6 gün süren gezilerinde üç ayrı ülkede incelemelerini tamamlayarak yurda döndü.
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri öğrencileri düzenlenen Yurt Dışı Bilim ve Kültür Gezileri çerçevesinde 37 öğrencinin yanı sıra idareci ve öğretmenlerden oluşan kafile İsviçre, Fransa ve Almanya’da incelemeler yaparak bu ülkelerdeki bilimsel çalışmaları yakından gözlerken bu ülke kültürlerini de inceleme fırsatı buldu. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Müdürü Engin Biba başkanlığında ki Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri kafilesinde öğrencilere rehberlik yapmak üzere GKV Özel Liseleri öğretmenlerinden Ekrem Dobooğlu, Özlem Ketteoğlu ve Fatma Zehra Doğan eşlik etti.
Yurt dışındaki incelemelerini tamamlayan öğrencilerin yurda dönmesinin ardından öğrenci velileri bu tür gezilerin çocuklarının ufkunun açılmasında ve farklı kültürlerin yanı sıra farklı ülkelerdeki bilim ve teknolojinin yakından incelenmesi ve geleceğe yönelik oluşturulacak hedeflere ilham vermesi açısından büyük önem taşıdığını ifade ederek gezinin geleneksel halde düzenlenmesini sağlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki’nin şahsında okul idareci ve öğretmenlerine teşekkür ettiler. GKV Cern Bilim Gezine katılan öğrenciler de 6 gün boyunca bir birinden farklı kültürleri, tarihi ve kültürel yapıların yanı sıra Avrupa’nın teknoloji açısından en önemli unsurlarını incelemenin kendileri için yeni deneyimler olduğunu ifade ederek organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiler.

İran'da siyonizm yanlısı içerikler paylaşan bir kişi yakalandı

Batman'da uyuşturucu operasyonu: 10 kilo skunk ele geçirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Saldırılar konusunda teyakküz halindeyiz, her türlü senaryoya hazırız

Faiz kararı yarın açıklanacak: Ekonomistler sabit kalmasını bekliyor

Adana'da park halindeki minibüs yandı

Guterres: Açlık içindeki Filistinlilerin öldürülmesi kabul edilemez

İran füzeleri, hahamların hurafelerini alay konusu yaptı!

İran'dan siyonist rejime 400 balistik füze: En az 24 ölü, 840 yaralı

Siyonist rejim Batı Şeria'da 60 Filistinliyi esir aldı

Gaziantep'te yağma suçundan aranan 2 kişi yakalandı

Vali Şıldak: Uyuşturucu ile mücadelede din adamlarına büyük görevler düşüyor

Gökhan: İslami düğünler kadın ve erkeğin mahremiyetini koruyor

Sanayi sitesindeki iş yerinde patlama: 3 işçi yaralandı

Adana'da zincirleme trafik kazası

Endonezya'da yanardağ patladı

Gaziantep'te 22 yıl hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

İran'dan nükleer tesislerin durumuna ilişkin açıklama

Yarım asırdan fazladır marangozluk mesleğini devam ettiriyor

Rusya'dan Kiev'e saldırı: 24 ölü

İçme suyu sıkıntısı yaşayan mahallenin sorunu çözüldü

Almanya'da 2024'te 3 binden fazla İslam düşmanlığı vakası yaşandı

İTTİHADUL ULEMA Başkan Yardımcısı Yalçın: Bu direniş burada durmayacak

Malatya'da uyuşturucu operasyonu: 9 gözaltı

Mısır Dışişleri Bakanı İranlı Mevkidaşı ve ABD temsilcisi ile görüştü

Adana’da sokak kavgası kanlı bitti: 1 ölü

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Siyonist rejim Batı Şeria'yı 6. günde de ablukada tuttu: 40 Filistinli esir alındı

Hanzala hacker grubundan siyonist rejime uyarı: Bu bir tehdit değil, bu bir vaat

Trump yönetimi "TikTok" için üçüncü kez uzatma kararı aldı

HAMAS: İran'a askerî müdahale bölgeyi patlama noktasına sürükler

Yükleniyor