Köylüye devletin şefkat elini her daim hissettiren Vali Hacıbektaşoğlu, köy sakinleriyle bir araya geldi

Köylüye devletin şefkat elini her daim hissettiren Vali Hacıbektaşoğlu, köy sakinleriyle bir araya geldi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült
GÜNDEM 4.05.2023 12:20:06 0

Köylüye devletin şefkat elini her daim hissettiren Vali Hacıbektaşoğlu, köy sakinleriyle bir araya geldi

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, köy ve mezra ziyaretlerine bugün de devam ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Devletin şefkat elini her daim köylülere hissettiren Vali Hacıbektaşoğlu, “Amacımız kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güven ikliminde yaşam kalitelerini yükseltmektir” dedi.
Vali Hacıbektaşoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük ile birlikte Eruh ilçesine bağlı Okçular, Yanıkses, Çizmeli, Bilgili, Bilgili köyüne bağlı Çayırlı mezrası, Kuşdalı köyüne bağlı Tatlıpınar mezrası ile Pervari ilçesine bağlı Doğanca, Erkent köyü ile Erkent köyüne bağlı Sığırlı mezrasını ziyaret etti.
Vali Hacıbektaşoğlu ilk olarak Okçular köyü Erkantepe üs bölgesi ile Okçular Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret etti.
Kahraman Mehmetçiklerle bir süre sohbet eden Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu, üs bölgesinde incelemelerde bulunarak, bölgenin güvenlik ve asayişi hakkında askeri yetkililerden bilgi aldı.
Daha sonra Okçular ve Yanıkses köylerini ziyaret eden Hacıbektaşoğlu, vatandaşların sorun, talep ve beklentilerini dinledi.
Yanıkses köyü ilkokulunu da ziyaret eden Vali Hacıbektaşoğlu, öğrencilerle sohbet etti, çeşitli hediyeler verdi.
Vali Hacıbektaşoğlu ve beraberindekiler daha sonra sırasıyla Pervari’ye bağlı Erkent, Doğanca ve Doğanca köyüne bağlı Sığırlı mezrası, Eruh, Kuşdalı köyüne bağlı Tatlıpınar mezrası, Bilgili köyü ve Çayırlı mezrası ile Çizmeli köyünü ziyaret etti.
Vatandaşların talep ve isteklerini yetkililere tek tek not aldıran Hacıbektaşoğlu, devletin tüm imkan ve kabiliyetlerinin vatandaşlar için seferber edildiğini, huzur ve güven ikliminde vatandaşların taleplerinin en kısa sürede bütçe imkanları dahilinde karşılanacağını dile getirdi.
Amaçlarının kırsalda yaşayan vatandaşların yaşam kalitelerini daha da yükseltmek olduğunu ifade eden Vali Hacıbektaşoğlu, vatandaşlara birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verdi. Ziyaret ettiği köy ve mezralarda çocuklarla da yakından ilgilenen Hacıbektaşoğlu, beraberinde getirdiği çeşitli hediye ve oyuncakları çocuklara dağıttı.
Vali Hacıbektaşoğlu’nun ziyaret programına, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, Eruh Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, Pervari Kaymakamı Necati Aktan, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Abdülmecit İlhan ve yatırımcı kurumların il müdürleri katıldı.

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’ndan İran Büyükelçiliği’ne ziyaret

Suriye Dışişleri Bakanı İle Alman mevkidaşı ile görüştü

TBMM, işgalin İran saldırganlığına karşı tezkereyi kabul etti

Siirt’te park halindeki otomobil alev alev yandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Katar Emiri işgalin İran'a saldırılarını görüştü

İran: Şu ana kadarki operasyonlarımız caydırıcıydı; cezalandırıcı operasyonlarımız çok yakında!

Malatya'da aracın çarptığı bisikletli çocuk hayatını kaybetti

Kamyonun çarptığı yaya ağır yaralandı

Malatya Büyükşehir Meclisi haziran ayı toplantıları sona erdi

İran'dan yeni füze fırlatıldı: Sirenler çaldı!

Bat Yam'da 88 bina İran füzeleriyle hasar gördü

İran Ordusu: 28 düşman hava aracı düşürüldü, işgale ait Hermes casus İHA’sı imha edildi

Rekabet Kurumu’ndan gıda laboratuvarlarına ceza

Gazze'deki direniş, ortak operasyonlarla işgalcileri öldürüp yaralıyor

Elektrik ve su sorunu küçükbaş hayvan üreticilerini bezdirdi

Genetik testler otizmi net göstermez, riski ortaya koyar!

Devrim Muhafızları: Operasyonlar siyonist rejim yıkılana kadar sürecek

Bakan Şimşek'ten cari açık mesajı

Nijeryalı Eğitimci İdriss: Eğer bu kadar insanın ölmesi sizi bir araya getiremiyorsa, diyecek söz yok

Vali Yavuz: Bağımlılık, yalnızca bedenleri değil, zihinleri ve iradeyi de esir almaktadır!

İran medyası: Tahran'ın füze harekatında siyonist istihbarat subayları öldü

Siyonist Katz: ABD, savunmamızda bize destek veriyor, bugün Tahran’a saldırılar düzenleyeceğiz

HÜDA PAR'dan valiliğe çağrı: Siyonist katilin İstanbul'umuzda konser vermesi büyük bir züldür

Şanlıurfa'da kamyonet şarampole devrildi: 1 kişi yaralandı

DMM, “Bakanlık koruması altındaki 5 çocuk intihara kalkıştı” iddialarını yalanladı

Türkiye’nin orman alanı 23,4 milyon hektara yükseldi

Ceyhan Belediyesi’nde başkanlık koltuğu yine Aydar ailesine geçti

Şanlıurfa’da tarla yangını: 100 dönüm buğday kül oldu

Gazze Şeridi'nde şehit sayısı 55 bin 493'e ulaştı

Kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Yükleniyor