• BIST 100

    9167,58%0,98
  • DOLAR

    38,57% 0,33
  • EURO

    43,89% 0,80
  • GRAM ALTIN

    4035,43% 0,80
  • Ç. ALTIN

    6526,84% 0,67

Kütahya’dan 22. tır dualarla uğurlandı

GÜNDEM 9.02.2023 18:10:16 0
Kütahya’dan 22. tır dualarla uğurlandı

Kütahya’dan 22. tır dualarla uğurlandı

Kütahya Belediyesi çalışanları ve gönüllülerin çalışmaları ile doldurulan tırlar teker teker deprem bölgesine gitmeye devam ediyor.
Bugüne kadar 21 tır deprem bölgesine dualarla gönderilirken, yükleme işlemleri tamamlanan 22. tır da Başkanı Işık’ın katılımı ile yolcu edildi.
Vatandaşların desteği ile Kütahya Belediyesi giriş katında toplanan deprem yardım malzemeleri, düzenli bir şekilde koli haline getirilerek tırlara yükleniyor.

Basına kısa bir açıklamada bulunan Başkan Işık, “Belediyemizin başlattığı deprem bölgesi yardım kampanyası devam ediyor. Bu kampanyaya şuana kadar yoğun ilgi gösteren tüm hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Şuanda 22’inci yardım tırımızı bölgeye göndermek üzere dualarla uğurluyoruz. Diğer tırların sarım işlemleri devam diyor. 1’inci ve 2’inci gün gönderdiğimiz tırlarımız Osmaniye, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illerimize ulaştılar. Oradan da geri dönüşler geldi. O bölgedeki insanlarımızın da ne kadar mutlu olduğuna şahit olduk. Vesile olan herkese teşekkür ediyorum. Rabbim hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza gani gani rahmet eylesin. Geride kalanlara sağlık ve sıhhat versin. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Kampanyamız bugün akşama kadar devam edecek. Duruma göre yarın devam edip etmeyeceğine karar vereceğiz. Gönüllülerimiz ve belediyemiz çalışanları çok emek vererek en düzenli şekilde bu kampanyaya katkı vermeye çalıştılar. Gelen her emaneti olması gereken koliye yerleştirip tırlarla bölgeye sevk konusunda büyük destek verdiler. Onlara da ayrıca teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Dün akşamüzeri yaklaşık 400’e yakın çalışanımız belediyemizin giriş katında sadece bu iş için görevliydi. Yine bugünde aynı şekilde gönüllülerimizin ve belediye çalışanlarımızın kampanyaya katkıları devam ediyor” dedi.
[gallery ids=',97809,97810']

Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı gece kapalı olacak

Erikli ve Pınar Su'ya 26 milyon TL rekabet cezası

Gazze'de katliam sürüyor: İşgalci rejimin saldırılarında 51 şehit, çok sayıda yaralı

ABD'de 6 yaşındaki Filistinli çocuğu katleden cani 53 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Siyonist rejimden Suriye'ye şimdiye kadarki en yoğun hava saldırıları

Meteorolojiden 5 il için sarı kodlu uyarı

ABD'nin Ukrayna'ya F-16 eğitiminin maliyeti 310 milyon dolar

Almanya'da bir araç kalabalığın arasına daldı: 3 yaralı

Hindistan'da şiddetli yağış ve toz fırtınası: 4 ölü

Kamyon ile hafif ticari araç çarpıştı, 2 yaralı.

Venezuela'dan Kolombiya'ya tepki

Tayland’da şarbon kaynaklı ilk ölüm

ABD’de trafik kazası: 7 ölü

Singapur erken genel seçim için yarın sandık başına gidecek

Nijerya'da kolera salgınında 34 can kaybı

Gündüz kuşağı yayınlarına son verilmesi çağrısı yapıldı

Bakan Memişoğlu: 2 bin 239 hekim ataması yapılacak

HÜDA PAR İl Başkanı Gülsever’den Sanayi Sitesinde işyeri yanan esnafa ziyaret

Şırnak'ta Kur'an-ı Kerim ziyafeti programı düzenlendi

Bolivya uçağı havada kayboldu

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Demir'den gündem değerlendirmesi

Adana'da 10 kilogram metamfetamin ele geçirildi: 6 tutuklama

Kırmızı bültenle aranan 4 suçlu bulundukları ülkelerden Türkiye'ye getirildi

BM: Gazze'de gıda stokları çoğunlukla tükendi, suya erişim imkansız hale geliyor

Şantiye alanında işçilerin kaldığı konteynerde yangın

Tünelde kaza yapan tır ikiye bölündü: 1 yaralı

HÜDA PAR Medya Başkan Yardımcısı Tanrıkulu, Van'da medya temsilcilerini ziyaret etti

Dışişleri Bakanlığı, Özgürlük Filosu gemisine saldırıyı kınadı

Yapıcıoğlu, Mersin’de STK temsilcileri ve hal esnafıyla buluştu

Ensarullah, milyonluk mitingde Hayfa'yı balistik füzeyle hedef aldıklarını duyurdu

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ