• BIST 100

    14183,03%0,27
  • DOLAR

    42,73% 0,04
  • EURO

    50,18% 0,01
  • GRAM ALTIN

    5943,69% -0,31
  • Ç. ALTIN

    9579,44% -0,27

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde üst düzey atamalar

11 Haziran 2025, Çarşamba 17:32
11 Haziran 2025, Çarşamba 17:32
Malatya Büyükşehir Belediyesi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine Dr. Mehmet Beytur, Genel Sekreter Yardımcılığına Rıza Murat Türksoy atandı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine uzun yıllar Türk Telekom'da görev yapan, 2019 yılından itibaren Türk Telekom Destek Hizmetleri ve Satınalma Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Dr. Mehmet Beytur vekâleten atandı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine de MEGSAŞ Genel Müdürlüğü görevini yürüten Rıza Murat Türksoy vekâleten atandı. Dr. Mehmet Beytur ile Rıza Murat Türksoy Büyükşehir Belediyesindeki görevlerine başladılar.

Dr. Mehmet Beytur Kimdir?

1968 Malatya doğumlu olan Dr. Mehmet Beytur, İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Akademik kariyerinde Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nde “İşletmelerde Dış Kaynaklardan Yararlanma” konulu doktora teziyle işletme alanında uzmanlaşan Beytur; ayrıca Marmara Üniversitesi’nde İslam ülkelerinin enerji kaynakları üzerine yüksek lisans yaptı.

1991 yılında Adapazarı PTT Başmüdürlüğü'nde Altyapı bakım ve işletme mühendisi olarak çalışmaya başlayan Dr. Mehmet Beytur, 1992- 2003 yılları arasında İstanbul'da farklı ilçe ve birimlerde Mühendis, Şef Mühendis ve Müdür Yardımcısı pozisyonlarında birçok teknik ve idari roller üstlenmiştir.

2003-2005 yılları arasında Merkezi İstanbul olan Türk Telekom Marmara Bölge Müdürlüğü'nde teknik alanlardan sorumlu olan Dr. Mehmet Beytur, 2005-2009 yılları arasında İstanbul Telekom İl Müdürlüğü görevini yürütmüştür. 2009-2019 yılları arasında İstanbul merkez olmak üzere Adapazarı, İzmit, Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli illerinde şirkete ait çalışmaları yürütmesinin yanı sıra ihtiyaç sebebiyle iki yıl süreyle Erzurum Bölge Müdürlüğü sorumluluğunu da üstlenmiştir.

Dr. Mehmet Beytur, 2019-2025 yılları arasında Türk Telekom Destek Hizmetleri ve Satınalma Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı olarak grup genelindeki tüm alanlarda çalışmalar yapmıştır. Genel Müdür Yardımcılığı görevi süresince aynı zamanda 1,5 yıl süreyle Teknoloji Genel Müdür Yardımcılığı ve 6 ay süreyle İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini de vekâleten yürütmüştür.

Dr. Mehmet Beytur, 1991 yılında mühendis olarak başladığı Türk Telekom'dan 2025 yılında emeklilik sebebiyle ayrılmıştır.

Dr. Mehmet Beytur aynı zamanda; Türk Telekom Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı, Türk Telekom Destek AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yarımcılığı, TTNET AŞ YK Üyeliği, TT Ventures Proje Geliştirme AŞ YK Üyeliği, TTES Elektrik Tedarik Satış AŞ YK Üyeliği, Net Ekran TV ve Medya Hizmetleri AŞ YK Üyeliği, 11818 Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri AŞ YK Üyeliği görevlerinde bulunmuştur.

Rıza Murat Türksoy Kimdir?

1964 yılında Malatya’nın Arapgir ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Malatya’da tamamladı. Elazığ Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünden 1985 yılında makine mühendisi olarak mezun olan Türksoy, çalışma hayatına 1986-1987 yıllarında özel sektörde makine mühendisi olarak başladı. 2006-2008 yıllarında Malatya İl Özel idaresinde Genel Sekreter Yardımcısı olarak çalışan Türksoy, 2015'ten itibaren Yeşilyurt Belediyesinde Kentsel Dönüşüm, Bilgi İşlem, Strateji, Yazı işleri, Hukuk, İmar ve Şehircilik Müdürlüklerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı olarak çalıştı. 2024 – 2025 yılları arasında Büyükşehir Belediyesi MEGSAŞ Genel Müdürü olarak görev yapan Türksoy, evli ve iki çocuk babasıdır. (İLKHA)

Antalya’da yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi

Almanya’da 50 milyar euroluk silah alımı paketi Meclis’ten geçti

İzmir açıklarında 79 düzensiz göçmen yakalandı

Afyonkarahisar’da araması bulunan FETÖ üyesi yakalandı

Zeytinburnu'nda bir bina kısmen çöktü: 3 araç kullanılamaz hale geldi

HÜDA PAR heyetinden Gökçeli (Talwarı) Köyü Derneğine ziyaret

AB’den Rusya’nın gölge filo tankerlerine yaptırım

Bingöl’de camiler çocuk sesleriyle şenlendi

Bingöl Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinden Filistin için anlamlı bağış

Kahramanmaraş’ta 1288 sentetik ecza hapı ele geçirildi

BMGK, Venezuela'nn talebi üzerine acil toplantı kararı aldı

Ramanlı: Bütçe açığı borçlanmayı, borçlanma faizi, faiz ise yoksulluğu büyütmektedir

Posta ve hızlı kargo taşımacılığında gümrük işlemlerine yeni düzenleme

Trump, Senegal ve Fildişi Sahili vatandaşlarının ABD'ye girişini yasakladı

Hakkında 90 yıl hapis cezası bulunan hükümlü İstanbul’da yakalandı

ABD’de özel bir jet piste çakıldı: 5 ölü

Rusya: Sözde barış güçleri, Rusya Silahlı Kuvvetleri için meşru hedef haline gelecek

Kurtulmuş’tan Güney Kore’ye Filistin çağrısı: Tarihin doğru tarafında yer alın

Konya-İstanbul YHT Hattı 11 yılda 13 milyon yolcuya hizmet verdi

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Demir Gaziantep'te basınla bir araya geldi

Peskov, Türkiye'nin Rusya'ya S-400 sistemlerini iade edeceği iddialarını yalanladı

OGM ülke genelinde orman denetimlerini sürdürüyor

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Demir Gaziantep'te çeşitli ziyaretlerde bulundu

Bakan Fidan, Gazze konulu toplantıya katılmak üzere ABD'ye gidiyor

Gaziantep'te haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 kişi yakalandı

IHO EBRAR, Etiyopya'da su kuyusu açtı, ekmek ve sıcak yemek dağıttı

Adıyaman'da aranan 3 şahıs yakalandı

Gaziantep'te kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Almanya: Ukrayna'ya destek için dondurulan Rus varlıkları kullanılmalı

ABD'den İran'a yönelik yeni yaptırım kararı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Antalya’da yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi

Almanya’da 50 milyar euroluk silah alımı paketi Meclis’ten geçti

İzmir açıklarında 79 düzensiz göçmen yakalandı

Afyonkarahisar’da araması bulunan FETÖ üyesi yakalandı

Zeytinburnu'nda bir bina kısmen çöktü: 3 araç kullanılamaz hale geldi

HÜDA PAR heyetinden Gökçeli (Talwarı) Köyü Derneğine ziyaret

AB’den Rusya’nın gölge filo tankerlerine yaptırım