Malatya Büyükşehir Belediyesi'nden öğrencilere ücretsiz deneme sınavı

GÜNDEM 23.12.2024 16:06:51 0
Malatya Büyükşehir Belediyesi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Malatya Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki merkezlerde ücretsiz olarak eğitim gören öğrenciler için gerçekleştirilen deneme sınavlarına 1300 öğrenci katılım sağladı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Semt Konakları ve Eğitim Merkezlerinde öğrencilerin başarı oranını arttırmak ve sınav kaygısını azaltmak amacıyla düzenlenen deneme sınavları her geçen gün amacına ulaşarak çıtayı yükseltiyor. Sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında eğitim ve öğretim alanına destek vermeye devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz eğitim gören öğrencilere eğitimde fırsat eşitliği sunmayı sürdürüyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'na bağlı eğitim merkezlerinde Kernek Külliyesi, Melekbaba Semt Konağı, Özalper Semt Konağı, Salköprü Semt Konağı, Şehit Ramazan Sarıkaya Eğitim Merkezi ve Yeşiltepe Semt Konaklarında 5,6,7 ve 8. sınıf ortaokul grubundan oluşan yaklaşık 1300 öğrenciye ücretsiz olarak deneme sınavı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen eğitimler ve denemelerle öğrencilerin bilgi birikimleri artırılırken, sosyal becerilerinin de gelişmesine katkıda bulunuluyor. Ayrıca, eğitim merkezlerinde öğrencilere verilen bu ücretsiz eğitimler, ekonomik anlamda ailelere maddi anlamda büyük destek sağlıyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin bu kapsamda gerçekleştirdiği deneme sınavları, öğrencilerin eğitim sürecinde daha sağlam adımlarla ilerlemesine olanak tanırken, aynı zamanda geleceklerine önemli katkılar sunuyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Semt Konakları ve Eğitim Merkezlerinde yapılan deneme sınavlarında kendi sınıf seviyelerinde ilk 5' e giren öğrencilere çeşitli etkinlikler yapılacağı ve hediyeler verileceği de bildirildi. (İLKHA)

İnşaat üretimi yıllık yüzde 9,5 arttı

6 ilde FETÖ operasyonu: 40 şüpheli yakalandı

Kahvehanede horoz dövüşüne polis baskını

Yine yardım noktasında katliam: En az 50 şehit, yüzlerce yaralı

Siyonistler işgal topraklarından kaçıyor: Deniz yoluyla Rum Kesimi’ne akın

Siyonist işgalciler Nablus'ta cami bastı

İran Tel Aviv'i vurdu, siyonist rejim Tebriz'e saldırdı

Altın fiyatları dalgalı seyirde

Adana'da kontrolden çıkan araç bariyerlere çarptı

Dolar kuru bugün ne kadar?

Kuzey Ege'den Doğu Anadolu'ya kuvvetli rüzgâr uyarısı

Gözler faiz kararına çevrildi: Ekonomistler sabit kalmasını bekliyor

Macron: İran'da rejimi zorla değiştirmek stratejik bir hata

G7’den ‘kendini savunma’ çıkışı: Siyonistlerin işgal ve saldırıları meşrulaştırılıyor

Axios: Netanyahu, Trump'ı İran'a saldırıya teşvik ediyor

Gazze'de katliam bitmiyor: 55 şehit

İngiltere, Tel Aviv ve Kudüs'teki diplomatlarının ailelerini geri çekti

Trump'tan küstah tehdit: Tahran derhal tahliye edilmeli, anlaşmayı imzalamalıydılar

Siyonist rejimde 24 bina yerle bir oldu, binlerce kişi tahliye edildi

Küresel Gazze Yürüyüşü'ne katılanlar Türkiye'ye dönmeye başladı

Şırnak'ta bazı bölgeler geçici özel güvenlik kararı

AB, Rusya'ya uyguladığı yaptırımların süresini uzattı

Hayfa'daki petrol rafinerisi kapatıldı

Suriye hava sahasını kapattı

Altun: israil’in, İran Radyo ve Televizyon Kurumuna saldırması katliamdır

İran'dan yeni misilleme! Tel Aviv ve Hayfa ateş altında

BM: Gazze'de gıda yardımı bekleyen sivillere saldırılar devam ediyor

İran, siyonist rejim televizyonlarına tahliye uyarısı yaptı

Güney Afrika’da sel felaketi: 90 ölü

ABD, Rusya'yla diplomatik temsilciliklere ilişkin müzakereleri iptal etti

Yükleniyor