• BIST 100

    10746,98%0,04
  • DOLAR

    40,59% 0,02
  • EURO

    47,10% 1,43
  • GRAM ALTIN

    4394,42% 2,22
  • Ç. ALTIN

    7018,29% 1,30

Malatya'da "İpekyolu Kariyer Toplantısı" yapıldı

10 Ocak 2025, Cuma 07:15
10 Ocak 2025, Cuma 07:15
Malatya
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Malatya Valisi Seddar Yavuz başkanlığında gerçekleştirilen İpekyolu Kariyer Toplantısı, Malatya'daki üniversiteler ve ilgili kurumların iş birliğinde düzenlenecek olan kariyer fuarının detaylarını ele almak üzere toplandı.

Toplantıda konuşan Vali Seddar Yavuz, "Bugün, Malatya için önemli bir etkinlik olan Kariyer Fuarı hazırlıkları kapsamında bir aradayız. Kamu kurumlarımız arasında iş birliğini ve koordinasyonu daha etkili hale getirmek, fuarın başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesi için gereken adımları atmak amacıyla bu toplantıyı düzenlemiş bulunuyoruz" dedi.

Kamu kurumları ve özel sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşecek bu etkinliğin Malatya ve ülke adına önemli kazanımlar sağlayacağını belirten Vali Yavuz, "Kariyer fuarı, gençlerimize iş gücü piyasasında daha güçlü kariyer fırsatları sunmak ve vatandaşlarımızın kamu sektörü hakkında daha fazla bilgi edinmelerini sağlamak adına kritik bir rol oynayacaktır" ifadelerini kullandı.

Bununla birlikte, toplantının kamu kurumlarının yetkilileri arasında bilgi ve tecrübelerin paylaşılması için bir fırsat sunduğunu belirten Yavuz, "Bugün burada, kamu kurumlarımızın yetkilileri olarak bilgi ve tecrübelerimizi paylaşarak daha verimli ve etkin bir iş birliği modeli geliştirme imkânı bulacağız. Bu toplantı aynı zamanda uluslararası iş birliklerini güçlendirmek, bilgi paylaşımını artırmak ve kamu sektöründeki insan kaynakları politikalarını daha sağlam bir temele oturtmak için önemli bir fırsat sunmaktadır" dedi.

Son olarak, Vali Yavuz, Malatya Valiliği ve diğer kamu kurumlarının desteğiyle faydalı bir etkinlik gerçekleştirmek istediklerini belirterek, "Valiliğimizin ve diğer kamu kurumlarımızın desteğiyle inşallah Malatya’mız ve ülkemiz için faydalı bir etkinliği hep birlikte hayata geçireceğiz. Amacımız, gençlerimizi daha güçlü kariyer fırsatlarıyla buluşturmak ve kamu-özel sektör iş birliğini geliştirerek hizmet kalitesini artırmaktır. Toplantımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Görüşmelerimizin verimli geçmesini diliyor, basın mensuplarımıza da desteklerinden ötürü şükranlarımı sunuyorum. Hepinize saygılarımı sunarım" dedi.

Toplantının ardından, fuarın hedefleri ve detaylı hazırlık süreçleri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Fuarın başarılı bir şekilde gerçekleşmesi için yapılması gereken adımlar ve kurumların katkı sağlamak için atacakları adımlar üzerinde görüş alışverişi yapıldı. (İLKHA)

Siyonist çeteler Filistinlilere ait zeytin ağaçlarını söktü, tarım arazilerine zarar verdi

Pervari'de mera ıslah ve amenajman projesi hayata geçirildi

HAMAS'tan silahsızlanma iddialarına ilişkin açıklama: Söz konusu bile değil

BESO Başkanı Çiftçi'den esnafa dolandırıcılık uyarısı: Mail order yöntemiyle tuzağa düşmeyin

Yakıt yüklü tanker kontrolden çıktı, sürücünün refleksi facianın önüne geçti

Batmanlılardan "Çöp aktarma istasyonu" tepkisi: Bu proje buraya uygun değil

Siirt'te iki araç çarpıştı: Kazada ölen ya da yaralanan olmadı

İran, Nahid-2 uydusunu yerli fırlatıcıyla uzaya göndermeye hazırlanıyor

Siirt’te kayıp şahıs insansız hava aracı ile bulundu

Siirt’te maddi hasarlı trafik kazası: 1 yaralı

HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanı Günaydın: Gençlik ve aileyi hedef alan içerikler, milli güvenlik sorunudur

Vietnam'da şiddetli yağışlar sele yol açtıı: 8 ölü

Filistin İslami Cihad Hareketi’nden ABD Temsilcisine Tepki

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 7 yaralı

Malatya'da trafik kazası sonrası kavga: 2 Yaralı

Rus ordusu Donbass’ta ilerleyişini sürdürüyor

Muğla açıklarında 22 düzensiz göçmen kurtarıldı

Mersin'de Milyonfest'e tepki: Gençlerimiz Gayri Ahlaki Hayata Özendiriliyor

AB hava yolculuklarında yeni dönem

Eski cumhurbaşkanına 12 yıl ev hapsi cezası

ABD'de silahlı saldırı: 4 ölü

Deprem sonrası bakır madeninde göçük: 6 işçi öldü

Angola'da akaryakıt zammı protestoları: 30 ölü, 277 yaralı

Ermenistan ve ABD'den ortak askeri tatbikat

Şanlıurfa’da ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü

Yatağa bağlı kalmış 4 çocuk babası, ameliyat için hayırseverlerden yardım bekliyor

Siyonist analist: israil tarihinin en büyük yenilgilerinden biriyle karşı karşıya

Batman'da ambulans ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Palandöken: Serbest piyasa vatandaşın lehine işlemeli

Yahudi çeteler Batı Şeria'da Filistinlilere saldırdı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Siyonist çeteler Filistinlilere ait zeytin ağaçlarını söktü, tarım arazilerine zarar verdi

Pervari'de mera ıslah ve amenajman projesi hayata geçirildi

HAMAS'tan silahsızlanma iddialarına ilişkin açıklama: Söz konusu bile değil

BESO Başkanı Çiftçi'den esnafa dolandırıcılık uyarısı: Mail order yöntemiyle tuzağa düşmeyin

Yakıt yüklü tanker kontrolden çıktı, sürücünün refleksi facianın önüne geçti

Batmanlılardan "Çöp aktarma istasyonu" tepkisi: Bu proje buraya uygun değil

Siirt'te iki araç çarpıştı: Kazada ölen ya da yaralanan olmadı