• BIST 100

    9271,41%-0,73
  • DOLAR

    39,54% 0,16
  • EURO

    45,52% 0,21
  • GRAM ALTIN

    4301,48% 0,02
  • Ç. ALTIN

    6927,68% 0,00
GÜNDEM
24 Şubat 2023 Cuma 03:35
Son Güncelleme: 01 Ocak 0001 Pazartesi 12:00

Manavgat Belediyesi’nden depremzede çocuklara etkinlik

Manavgat Belediyesi’nden depremzede çocuklara etkinlik
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Manavgat Belediyesi’nden depremzede çocuklara etkinlik

Manavgat Belediyesi, kente gelen depremzede çocuklarda travma oluşmasının önüne geçmek, onları sosyal yaşama adapte etmek ve felaketin izlerini bir nebze de olsa silmek amacıyla sosyal etkinlikler düzenliyor.
Manavgat Belediyesi, büyük deprem felaketi sonrasında Manavgat’a gelen çocuklar için özel bir etkinlik düzenledi. Manavgat Belediyesi Hizmet Binası ve Manavgat Belediyesi Kitap Kafe bahçelerinde düzenlenen etkinliklere, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, başkan yardımcıları, birim müdürleri, Manavgat Belediyesi’nin kreş öğretmenleri ve depremzede ailelerin çocukları katıldı. Etkinliğe Manavgat’taki depremzede ailelere destek amacıyla gelen gönüllüler ressam Gizem Akdağ ve Mimar Yasemin Aydan da katıldı.

Başkan Sözen’den yüz boyaması
Çocukları sosyal yaşama adapte etmek ve felaket sonrası kalıcı travma oluşmasını engellemek amacıyla düzenlenen etkinliklerde Belediye Kültür Müdürlüğü ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü organizeli olarak çalışmalar yürüttü. Etkinliklerde çocukların mutluluğu için belediye bahçesini ve kitap kafeyi özel olarak hazırlayan Manavgat Belediyesi çalışanları, pamuk şeker ikramı, palyaço, oyuncaklar, boyama kitapları, balon, animasyon ve çeşitli oyun etkinlikleriyle minikleri eğlendirdi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de tüm çocuklarla bire bir ilgilenerek, çocukların yüzlerini boyadı. Depremzede aileler, günler sonra çocuklarının yüzlerinin güldüğünü belirterek en zor günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti.

Sözen; “Onların mutluluğu her şeyden önemli”
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat’a gelen depremzede çocuklar ve aileleri için tüm imkanlarını seferber ettiklerini söyledi. Başkan Şükrü Sözen, “ Büyük felaket sonrası Manavgat’ımıza gelen tüm depremzedelerimizin yanında olmaya özen gösteriyoruz. Çocuklarımızı mutlu edebilmek ve normal yaşama dönüşlerine katkı sağlamak amacıyla her gün etkinlikler düzenliyoruz. Onların yüzlerinde tebessüm oluşturabildiysek ne mutlu bizlere. Bu zor günleri birlikte atlatacağız. Etkinliğimize emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Manavgat Belediyesi, kentimize gelen tüm vatandaşlarımıza ev sahipliği yapmaya devam edecektir. Çocuklarımızın bundan sonraki yaşamlarının en güzel bir şekilde geçmesini de yürekten temenni ediyorum” dedi.

Adana'da zincirleme trafik kazası

Endonezya'da yanardağ patladı

Gaziantep'te 22 yıl hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

İran'dan nükleer tesislerin durumuna ilişkin açıklama

Yarım asırdan fazladır marangozluk mesleğini devam ettiriyor

Rusya'dan Kiev'e saldırı: 24 ölü

İçme suyu sıkıntısı yaşayan mahallenin sorunu çözüldü

Almanya'da 2024'te 3 binden fazla İslam düşmanlığı vakası yaşandı

İTTİHADUL ULEMA Başkan Yardımcısı Yalçın: Bu direniş burada durmayacak

Malatya'da uyuşturucu operasyonu: 9 gözaltı

Mısır Dışişleri Bakanı İranlı Mevkidaşı ve ABD temsilcisi ile görüştü

Adana’da sokak kavgası kanlı bitti: 1 ölü

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Siyonist rejim Batı Şeria'yı 6. günde de ablukada tuttu: 40 Filistinli esir alındı

Hanzala hacker grubundan siyonist rejime uyarı: Bu bir tehdit değil, bu bir vaat

Trump yönetimi "TikTok" için üçüncü kez uzatma kararı aldı

HAMAS: İran'a askerî müdahale bölgeyi patlama noktasına sürükler

YKS’ye giden yolda ‘kaygı’ tuzağına düşmeyin!

İran 5 Mossad casusunu yakaladı

HAMAS ve Rusya, Moskova'da Gazze'deki soykırımı ve İran'a yönelik saldırıları görüştü

Don vurdu, fiyatlar uçtu: Malatya'nın kayısısı kırmızı etle yarışıyor

İran'dan vatandaşlarına WhatsApp uyarısı: Telefonlarınızdan silin

İran hava savunması işgalin F-35 savaş uçağını ve casus İHA'sını düşürdü

Brent petrol 74,63 dolara geriledi

Dünya Sağlık Örgütü uyardı: Gazze sağlık sistemi yakın çöküş aşamasında

Siyonist Rejim, Filistin Telekomünikasyon altyapısını hedef almaya devam ediyor

Batman'da verim yarı yarıya düştü!

Faruk Dinç: Kudüs için canımız da malımız da kanımız da feda olsun

Altın fiyatlarında son durum

Döviz kurlarında son durum

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Adana'da zincirleme trafik kazası

Endonezya'da yanardağ patladı

Gaziantep'te 22 yıl hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

İran'dan nükleer tesislerin durumuna ilişkin açıklama

Yarım asırdan fazladır marangozluk mesleğini devam ettiriyor

Rusya'dan Kiev'e saldırı: 24 ölü

İçme suyu sıkıntısı yaşayan mahallenin sorunu çözüldü