• BIST 100

    9747,07%3,80
  • DOLAR

    38,76% 0,02
  • EURO

    43,04% -1,36
  • GRAM ALTIN

    4030,97% -2,71
  • Ç. ALTIN

    6542,97% -2,62

Medıcal Point ulu çınarları unutmadı

GÜNDEM 24.03.2023 11:50:07 0
Medıcal Point ulu çınarları unutmadı

Medıcal Point ulu çınarları unutmadı

Medical Point Gaziantep Hastanesi Yaşlılar Haftası için yaşlılık ve sağlıkla ilgili farkındalığın artırılması maksadıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Moral Evini ziyaret etti.
Yaşlılar Haftası nedeniyle ulu çınarları ziyaret ederek onları hiçbir zaman unutmadıklarının mesajını vermek istediklerini söyleyen Medical Point Gaziantep Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ekber Şahin, “Yaşlılarımızın hayat kalitesinin artırılması ve korunması amacıyla, düzenli fiziksel aktivite ve egzersiz alışkanlığı, kısa ve uzun dönemde sağlıklı yaş almanın en önemli belirleyicisidir. Bu oluşumda, Yaşlılar Haftası nedeniyle ulu çınarlarımızı ziyaret ederek onları hiçbir zaman unutmadığımızın mesajını vermek istedik. Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Sayın Yusuf Çelebi’ye ve ekibine yaşlılarımız için gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı şükranlarımı sunarım” dedi.
Nöroloji Uzm. Dr. Figen Şensoy ise, 'Günümüz toplumlarında eğitim ve gelir düzeyindeki artış, beslenme alışkanlıklarının farklılaşması, bulaşıcı hastalıkların kontrolü gibi faktörler beklenen yaşam süresinin artmasına neden olmuştur. Gelişmiş ülkelerde öne çıkan yaşlanma olgusu, artık gelişmekte olan ülkeler açısından da önem kazanmakta bu sebeple ülkemizde yaşlı nüfus giderek artmaktadır. Yaşlı nüfusun artan oranı yaşlılara sunulan sağlık hizmetlerinin de çeşitlenmesini gerektirmektedir. Alzheimer hastalığı da yaşlı nüfusun artması ile de artış gösterebilmektedir. Bu tür hastalarımızın medikal tedavilerinin yanı sıra rehabilitasyonunda da Moral Evi gibi kurumların da önemi oldukça büyüktür” şeklinde konuştu.
Medical Point Gaziantep Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ekber Şahin, Nöroloji Uzm. Dr. Figen Şensoy, Başhemşire Yardımcısı N. Gökçe Türk, Kurumsal İletişim Müdürü Seval Türk, Moral Evi’nde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Yusuf Çelebi ve Moral Evi Birim Sorumlusu Eda Tağman ile bir araya geldi.

Gine'de seçim kararı

Rusya: Polonya'nın başkonsolosluğumuzu kapatma kararına karşılık vereceğiz

Irak’ta kum fırtınası etkili oldu

Malatya'da tır ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı

HÜDA PAR İl Başkanı Durmaz’dan ‘Engelliler Haftası’ mesajı

Nijerya'da silahlı saldırı: 23 ölü

Motosiklet ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Muğla'da 23 düzensiz göçmen yakalandı

Terörsüz bir Türkiye, güçlü ekonominin yolunu açar

DSÖ: Gazze'deki insanlar açlıktan ölüyor, gıda ile ilaçlar ise sınırın hemen ötesinde

Iğdır'da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

HAMAS, ABD'li siyonist esir İdan Alexander'ı serbest bıraktı

HAMAS'tan Gazze'de kıtlık uyarısı: Kıtlık felaket boyutunda

Dışişleri Bakanı Fidan, ABD'li mevkidaşı Rubio ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenski ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rusya-Ukrayna krizine çözüm bulmada katkı vermeye hazırız

Malatya'daki gıda işletmelerine karekod uygulaması uyarısı

Akaryakıta zam geliyor

Malatya'ya 40 yeni hekim atandı

Rusya: Donetsk yönünde ilerleyişimiz devam ediyor

Endonezya'da tekne kazası: 7 ölü, 34 yaralı

Çorum'da trafik kazası: 4 yaralı

Siirt'te "Gazze İçin İntifada” programı yoğun katılımla gerçekleşti

ANFİDAP: Soykırımcının sanatçısı sahneye çıkamaz!

Esnaf ve vatandaşlar: Akaryakıtın yüksek olması sebze ve meyve fiyatlarına yansıyor

TESK Genel Başkanı Palandöken: Toplumun refahında sosyal güvenlik kilit nokta

Polonya, Krakow'daki Rus konsolosluğunu kapattı

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nden gönüllülere afet ve yangın eğitimi

Meteorolojiden Malatya için kuvvetli yağış uyarısı

Boykot Çalışma Grubu Başkanı Okumuş: Boykot, israilin ekonomik can damarını hedef alıyor

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ