• BIST 100

    9078,43%-1,59
  • DOLAR

    38,44% -0,10
  • EURO

    43,53% -0,41
  • GRAM ALTIN

    3973,14% -2,37
  • Ç. ALTIN

    6483,07% -2,19

Merinosspor Yaz Okulunda mutlu son

GÜNDEM 11.08.2023 13:10:10 0
Merinosspor Yaz Okulunda mutlu son

Merinosspor Yaz Okulunda mutlu son

Merinosspor Gençlik ve Spor kulübü tarafından okulların kapanmasının ardından ücretsiz olarak açılan Voleybol yaz okulu, yapılan sertifika dağıtım töreni ile tamamlandı. Yapılan tören ile Yaz okuluna katılan 250 öğrenciye sertifikaları verildi.
Yasemin Erman Balsu Anadolu Lisesi bahçesinde yapılan sertifika törenine Gaziantep Gençlik Spor İl Müdürü Muhittin Özbay, Milli Eğitim müdürlüğünden yetkililer, Merinos spor yönetim kurulu üyeleri, Merinosspor ve yaz okulu antrenörleri, yaz okuluna katılan öğrenciler ve veliler katıldılar.
“Merinosspor olarak alt kategorilerde 10 takımımız mücadele etmektedir”
250 Yaz Okulu öğrencisinin hazır bulunduğu törende bir konuşma yapan Merinosspor Kulüp Başkanı Ali Atalar yaz okulu açılmasındaki temel amacın kız çocuklarını spor ile tanıştırmak ve onları hayata kazandırmak olduğunu belirtti. Atalar, “Merinos Gençlik ve Spor Kulübü olarak kurulduğumuz günden beri yetenekli kız çocuklarımızı voleybola kazandırmak ve onların eğitim hayatına katkıda bulunmak temel hedefimiz olmuştur. Şu anda 250 kız çocuğumuzu voleybol ile tanıştırdık ve eğitim verdik. Bunların içerisinden yetenekli olan kızlarımızı altyapı takımlarımıza alarak değerlendireceğiz. Ayrıca okullar kapanmadan önce Gaziantep’teki tüm okullarda taramalar yaparak boy ve kiloları standartlara uygun kızlarımızı tespit ettik ve antrenmanlara başlattık. Bunların içerisinden de kendini geliştiren ve yetenekli kızlarımızı yine alt yapımızda değerlendireceğiz. Merinosspor olarak alt kategorilerde 10 takımımız mücadele etmektedir. Ayrıca profesyonel 2. ligde bir, 1. ligde de Sultan ligi hedefi olan bir takımımız bulunmaktadır. Sertifika almaya hak kazanan tüm sporcularımızı kutluyorum” dedi.
“Hayatınızda spor yok ise bir eksik var demektir”
Gaziantep’te başta spor salonu kazandırma konusunda büyük emekleri olan ve tüm spor dallarında önemli katkısı olan Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay törende yaptığı konuşmada eğitimle birlikte spor yapmanın önemine değindi. Özbay, “Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak göreve geldiğimiz günden beri spor tesisi yapma ve sporcu yetiştirme konusunda önemli adımlar attık. Gaziantep’imizin güzide kulübü Merinosspor olmak üzere tüm spor kulüplerimiz bu konuda büyük katkı sunmuştur. Yaptığı faaliyetleri konusunda kendilerini tebrik ediyorum. Açılan bu yaz okulunun kız çocuklarımız açısından çok çok önemli olduğu biliyor ve tüm sporcularımızı kutluyorum. Burada bulunan her bir kızımız yarın avukat, doktor, bilim insanı olacak ve sporla birlikte hayatını sürdürecek. Hayatınızda spor yok ise bir eksik var demektir. Bu arada çocuklarını teşvik eden ve her gün onları spor salonlarına taşıyan velilerimize de teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından kursa katılan öğrencilere Gençlik ve Spor il Müdürü ve Kulüp başkanı tarafından katılım sertifikaları verildi.

Meteorolojiden sel ve su baskını uyarısı

Abdulmelik el-Husi: ABD uçak gemileri Yemen direnişinden kaçıyor

UNRWA: 3 bin yardım tırı Gazze sınırında bekletiliyor

HAMAS'tan ABD'ye tepki: UNRWA'nın yasaklanmasına verilen destek, siyonist soykırıma ortaklıktır

Kassam Tugayları'ndan Refah'ta siyonistlere pusu

Siyonist rejim Şam'da başkanlık sarayı yakınına hava saldırısı düzenledi

Pakistan ordusundan gerçek mühimmatla tatbikat

Rusya ve Kuzey Kore arasında Tumen Nehri üzerinde köprü inşasına başlandı

Trump ulusal güvenlik danışmanını kovdu

Gazze'den dünyaya "çocukların açlıktan ölmemesi" için çağrı

Filipinler'de otobüs kazası: 12 ölü

Kütahya'da 3.8 büyüklüğünde deprem

Antalya'da zincirleme trafik kazası: 1 yaralı

ABD’yi fırtına vurdu: 6 ölü

Mardin’de fırtına etkisini sürdürüyor: Ağaçlar devrildi, camlar kırıldı

Ankara için kuvvetli yağış uyarısı

Bingöl’de Valilikten fırtına uyarısı

Yalova'da uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama

Bingöl’de fırtına: çatılar uçtu, maddi zarar büyük

BM: Gazze'de bebeklerin yüzde 92'si açlık tehlikesi altında

Diyarbakır'da sanayi sitesindeki patlama anı kameralara yansıdı

Meteorolojiden 16 il için sarı kodlu alarm!

Bakan Kurum: Muhalefete rağmen 81 ilimizi afetlere hazırlayacağız

Diyarbakır'da sanayi sitesinde patlama

Yapıcıoğlu: Şiddetin ve gözyaşının durması için elimizden gelen bütün çabayı ortaya koyacağız

Antalya'da 3.9 büyüklüğünde deprem

HÜDA PAR Bağlar İlçe Başkanı Zeren'den Nevroz Parkı'na mescit çağrısı

Rus gazının Türk Akımı üzerinden Avrupa'ya ihracatı yüzde 13 arttı

Diyarbakır'da çatının uçma anı kameraya yansıdı

ABD-İran görüşmeleri ertelendi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ