• BIST 100

    9167,58%0,98
  • DOLAR

    38,54% 0,33
  • EURO

    43,62% 0,20
  • GRAM ALTIN

    4016,84% 0,33
  • Ç. ALTIN

    6526,84% 0,67

Mevlid-i Nebi etkinliğine katılan Gaziantepli çocuklar: Çok sevinçliyiz

GÜNDEM 15.04.2025 11:42:13 0
Mevlid-i Nebi etkinliğine katılan Gaziantepli çocuklar: Çok sevinçliyiz

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Gaziantep'te düzenlenen Mevlid-i Nebi programına katılan çocuklar, yıllardır yapılmayan etkinliği özlediklerini kaydetti.

Gaziantep'te uzun bir aradan sonra düzenlenen Mevlid-i Nebi etkinliği, Peygamber sevdalısı vatandaşları bir araya getirdi.

Etkinliğe çocuklar ve gençler aileleriyle birlikte yoğun ilgi gösterdi.  Programa katılan çocuklar, Peygamber Efendimize olan sevgilerini dile getirdi.

"Gaziantep'te olmasına çok sevindik"

Etkinliğe ailesiyle birlikte katıldığını söyleyen Muhammed Furkan Elmaoğlu, "Kutlu doğum etkinliğine ailemle birlikte geldim. Kaç senedir Gaziantep'te kutlu doğum olmuyordu. Mevlid-i Nebi etkinliğini çok seviyoruz. Gaziantep'te olduğu için çok mutluyuz, her sene olmasını dileriz. Her yıl katılım göstermek isteriz. Çok güzel bir programdı. Peygamber Efendimizin doğduğu ayı kutlamak için yapılıyor. Bu etkinliği düzenleyenlerden Allah razı olsun. Biz de katıldık, her sene de katılacağız. Gaziantep'te olması çok iyi olur çünkü evimiz burada, ulaşım kolay oluyor." şeklinde konuştu.

"Emeği geçenlere teşekkür ediyorum"

Arkadaşları ve ailesiyle birlikte programa katıldığını belirten Ahmet Furkan Altın, "Peygamber Efendimizin Mevlid-i Nebi etkinliğini kutlamak için geldik. Uzun zamandır Gaziantep'te böyle etkinlikler olmuyordu. Bugün burada olduğu için çok teşekkür ediyoruz. Başta Peygamber Sevdalıları Vakfı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

"Uzun zamandır yapılmıyordu, çok sevindik"

Muhammed Yusuf Yılmaz ise etkinlikte bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Arkadaşlarımla ve ailemle geldim. Uzun zamandır Gaziantep'te kutlu doğum etkinliği yapılmıyordu. Burada olması bizi çok mutlu etti. Coşkuyla katılım sağlayacağız inşallah. Programı düzenleyenlerden Allah razı olsun, teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

"Gururu duydum"

Etkinliğe ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte katıldığını belirten Kadir Yılmaz, "Yıllardır Gaziantep'te Mevlid-i Nebi olmuyordu. İki yıl Batman'a, iki yıl da Diyarbakır'a gittim. Gaziantep'te olması bizim için çok sevindirici ve gurur verici."  şeklinde konuştu.

"Peygamberimizi çok seviyorum"

Programa abisi ve ablasıyla katıldığını söyleyen Muhammed Furkan Atmaca, "Peygamber Efendimizi çok seviyorum. Bu programı da çok seviyorum. Uzun zamandır yapamıyorduk, katılmak istedim. Allah izin verirse Diyarbakır'daki programa da katılacağız." dedi. (İLKHA)

Muğla ve Manisa’da FETÖ Operasyonu

Şanlıurfa'da işçilerin kaldığı 50 konteyner yandı

Bakan Memişoğlu duyurdu: 2 bin 239 hekim atanacak

Yetimler Vakfı: 2025 Kurban organizasyonuna hazırız

TL'yi güçlendirecek yeni ekonomik adımlar yürürlüğe girdi

Antalya'da ruhsatsız silah operasyonunda 6 şüpheli gözaltına alındı

Şanlıurfa merkezli "Change Araç" operasyonu: 15 gözaltı

Bursa'da uyuşturucu operasyonu: 34 tutuklama

Türkiye ile KKTC arasında İktisadi ve Mali İşbirliği Anlaşması Resmi Gazete’de yayımlandı

Katil rejim, sivillerin yaşadığı ev ve çadırları bombaladı: 19 şehit

EPDK, Petrol Ofisi’nin Antalya Terminali hizmet tarifelerini güncelledi

Alp kardeşlerden örnek davranış: Harçlıklarını Umut Kervanı'na bağışlıyorlar

İstanbul'da çocukların canını tehlikeye atan iki okul servisi sürücüsüne ceza

Gazze'de basın tarihinin en büyük katliamı: 210 gazeteci şehit edildi

e-YDS 2025/6 bugün dört ilde yapılacak

İç Anadolu ve Akdeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli sağanak bekleniyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün KKTC'ye gidecek

Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı gece kapalı olacak

Erikli ve Pınar Su'ya 26 milyon TL rekabet cezası

Gazze'de katliam sürüyor: İşgalci rejimin saldırılarında 51 şehit, çok sayıda yaralı

ABD'de 6 yaşındaki Filistinli çocuğu katleden cani 53 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Siyonist rejimden Suriye'ye şimdiye kadarki en yoğun hava saldırıları

Meteorolojiden 5 il için sarı kodlu uyarı

ABD'nin Ukrayna'ya F-16 eğitiminin maliyeti 310 milyon dolar

Almanya'da bir araç kalabalığın arasına daldı: 3 yaralı

Hindistan'da şiddetli yağış ve toz fırtınası: 4 ölü

Kamyon ile hafif ticari araç çarpıştı, 2 yaralı.

Venezuela'dan Kolombiya'ya tepki

Tayland’da şarbon kaynaklı ilk ölüm

ABD’de trafik kazası: 7 ölü

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ