• BIST 100

    11012,12%-0,33
  • DOLAR

    41,58% 0,00
  • EURO

    48,80% 0,05
  • GRAM ALTIN

    5158,80% 0,00
  • Ç. ALTIN

    8356,45% 0,00

Mezun olduğu okulun öğretmenleriyle bir araya geldi

25 Kasım 2022, Cuma 13:35
25 Kasım 2022, Cuma 13:35
Mezun olduğu okulun öğretmenleriyle bir araya geldi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Mezun olduğu okulun öğretmenleriyle bir araya geldi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, mezun olduğu İstiklal İlkokulu öğretmenleri ve öğrenciliği döneminde okulda görev yapan öğretmenleriyle bir araya gelerek Öğretmenler Günü’nü kutladı.
Öğretmenler Günü dolayısıyla eski okulunda öğretmen ve öğrencilerle buluşan Başkan Fatma Şahin, öğrencileri de ziyaret ederek, onlarla aynı sıralara oturdu ve öğrencilik günleri anılarını paylaştı. Büyükşehir Belediyesince okula yapılan düzenlemeleri inceledi. Özel günün anısına program sonunda Başkan Fatma Şahin’e diploması takdim edildi. Programın katılımcıları arasında İstiklal İlkokulu emektar, eski Müdür Yardımcısı Asım Şıraz da vardı.
'Bir ana, bir öğretmen'
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, programda yaptığı konuşmada, rahmetli olan öğretmenlerini anarak, eğitim döneminin zorluklarına değindi.
Fatma Şahin, “Hep hakkını vermeye çalıştım, eksikler elbet var. Ben hep şunu diyorum iş yaparsan hata yaparsın. Ama beni yetiştiren kişilerden biri ana, biri de öğretmendir. Sizler beni yetiştirdiniz, hepinize teşekkür ediyorum' dedi.
Emektar öğretmeni Asım Şıraz’ın hem disiplinli hem de şefkatli olduğunu belirten Şahin sözlerine şöyle devam etti:
“Hocam acayip bir adamdı. Hem disiplini hem şefkati sağlamak Gözünün içine baktığımız zaman bir ışık görürdük hem de çok iyi yetişmemiz gerektiğini hissederdik. O duruş o kadar netti ki, çok özeldi bizim için. Kendi çocuklarımıza tecrübemizi aktarmamız da hiç kolay değil. Bizim çocuklarımız, bizim yaşadığımız zorlukların birçoğunu yaşamadılar. O yüzden bunu sürdürülebilir kılmak, nesilden nesile aktarmak, iyi evlat, hayırlı evlat yetiştirmek, en büyük dileğim ve duam. Allah’ın izniyle inşallah sizlerin elinden bu çocuklar da yeni Vehbi Dinçerler, yeni Kamil Ocaklar ve yeni Fatma Şahinler yetiştirecekler.”
Konuşmasının ardından Fatma Şahin’e İstiklal ilkokulu ile bağlarını hiç koparmadığı ve okuluna katkılarından dolayı İstiklal İlkokulu Müdürü Hakan Akgörlü tarafından diploması verildi.
'Mezun olan 3 öğrenci bakanlık yaptı
İstiklal İlkokulunun emektar öğretmenlerin olan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in ilkokul döneminde müdür yardımcısı olan Asım Şıraz ise İstiklal İlkokulu’nun tarihinden bahsederek, 'Bu okulda binlerce kişi yetişti. Ben sadece birkaç tanesinden bahsedeceğim. İstiklal ilkokulunda okuyup ta mezun olanlardan 3 tane bakan görev yaptı. Bunlar Kamil Ocak, Vehbi Dinçerler, Fatma Şahin hanımefendi. İki tane de Gaziantep Belediye başkanı var, bunlar da Ömer Arpacıoğlu ve Fatma Şahindir. İstiklal ilkokulu iyi bilinen, iyi tanınan okullar sırasındaydı hala da öyle” sözlerine yer verdi.
Fatma Şahin emektar öğretmen Asım Şıraz’a teşekkür plaketi sundu.
[gallery ids=',63000,63001']

BM'den siyonist rejimin 6 ve 8 yaşındaki iki kardeşi alıkoymasına tepki

Gazze'de katliam sürüyor: 64 şehit

Gazze'ye yol alan Küresel Sumud Filosu'na siyonist rejim tehdidi artıyor

Sumud Filosu, bu gece yüksek riskli bölgeye giriyor

Kocaeli’de drift atan ehliyetsiz sürücüye 91 bin TL ceza

Malavi'de altın madeninin çökmesi sonucu 8 kişi öldü

Sumud Filosu: İtalya'nın yaptığı koruma değil, sabotaj

Trump, ABD'de hükümetin kapanma ihtimalini kabul etti

Avusturya, casusluk şüphesiyle bir Rus diplomatı sınır dışı etti

THY, Ermenistan ve Romanya'ya düzenli seferler başlatacak

Filipinler'de 6,9 büyüklüğünde deprem

İşgalciler sabahtan bu yana Gazze'de 64 kişiyi şehit etti

Bakan Bayraktar: Elektrik ve doğal gaza kış öncesi zam yok

Bakan Işıkhan: Yüzde 47 olan sendikalaşma 77'ye ulaştı

Diyarbakır Valiliği’nden 4 kişinin hayatını kaybettiği kuyu faciasına ilişkin açıklama

Anket: Amerikan halkının israile verdiği destekte büyük düşüş

Bakan Fidan, Fransız mevkidaşıyla görüştü

Katar: Trump'ın planının açıklığa kavuşturulması ve müzakere edilmesi gerekiyor

Merdiven boşluğuna sıkışan kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı

Çanakkale 112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen her 2 çağrıdan 1’i asılsız

Kassam: Mücahitlerimiz sıfır mesafeden işgal askerlerini öldürüp yaraladı

Gazze Şeridi'nde şehit sayısı 66 bin 97'ye yükseldi

Ankara'da bir esnaf işlettiği marketi 'Boykot Market'e çevirdi

Diyarbakır’da temizlik için girdikleri kuyuda 4 kişi hayatını kaybetti

MGK bildirisi açıklandı

İşgalciler, daha önce serbest bıraktıkları 40 kişiyi yine alıkoydu

Bursa’da kuraklık nedeniyle planlı su kesintileri yapılacak

Brüksel Havalimanı 14 Ekim’deki tüm uçuşları iptal etti

Malatya'da bir hasta, "Geyik boynuzu böbrek taşı"ndan ameliyatla kurtuldu

Türkiye-İran dostluğuna Van-Hoy kardeşliğinin katkısı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


BM'den siyonist rejimin 6 ve 8 yaşındaki iki kardeşi alıkoymasına tepki

Gazze'de katliam sürüyor: 64 şehit

Gazze'ye yol alan Küresel Sumud Filosu'na siyonist rejim tehdidi artıyor

Sumud Filosu, bu gece yüksek riskli bölgeye giriyor

Kocaeli’de drift atan ehliyetsiz sürücüye 91 bin TL ceza

Malavi'de altın madeninin çökmesi sonucu 8 kişi öldü

Sumud Filosu: İtalya'nın yaptığı koruma değil, sabotaj