• BIST 100

    14182,78%0,27
  • DOLAR

    42,80% 0,19
  • EURO

    50,20% 0,04
  • GRAM ALTIN

    5953,52% -0,02
  • Ç. ALTIN

    9607,06% 0,00

MHP’li vekil sahaya çıktı

17 Nisan 2023, Pazartesi 14:30
17 Nisan 2023, Pazartesi 14:30
MHP’li vekil sahaya çıktı
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

MHP’li vekil sahaya çıktı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı olan Doç. Dr. Ali Muhittin Taşdoğan sahaya çalışmalarına başladı.
14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için sahaya inen MHP Gaziantep Milletvekili Doç. Dr. Ali Muhittin Taşdoğan, vatandaşlarla bire bir temas halinde olacak. Gaziantep’in çalışkan vekili olarak bilinen Gaziantep Milletvekili Taşdoğan’a Gazianteplilerin ilgisi de gözlerden kaçmıyor. Vatandaşları ve esnafı ziyaret ederek Cumhur İttifakı’nı anlatıp oy isteyen MHP Milletvekili Taşdoğan, 2018 yılında elde edilen sonuçtan daha iyisini hedeflediklerini ifade etti. İl başkanlığı dönemi ve vekilliği süresince çıtayı hep yükseğe taşıyarak çalıştıklarını vurgulayan Taşdoğan, “Cumhur İttifakı, gücünü milletten alan, yol haritası, rotası belli olan bir vatan ittifakıdır. Bizde bu şuur ile çalışmalarımıza başladık. MHP olarak, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatıyla düzenlenen, Adım Adım 2023, İl İl Anadolu, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma ve Köyüm Benim programları ile hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Onlarla, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin önemini, Cumhur İttifakını, iç ve dış gelişmeleri paylaşıyoruz. Gittiğimiz her yerde Milliyetçi Hareket Partisi olarak çok güzel tepkilerle karşılaştık. Gaziantep’te de Cumhur İttifakı’na karşı güzel tepkiler alıyoruz. İnşallah, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerle birlikte Cumhur İttifakı sandıktan açık ara farkla çıkacaktır. Milletin takdiriyle MHP meclis çalışmalarında da en yüksek temsil ile hizmetine devam edecektir. Biz de bu duygu ve düşüncelerle Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin emir ve talimatları çerçevesinde hareket ederek, hedefe ulaşmak için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.
'Yaparsa Cumhur ittifakı yapar'
Çalışmalarını öncelikli olarak deprem bölgelerindeki vatandaşlara yönelik yapacaklarını ifade eden Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, depremzedelerin yaralarını birlikte saracaklarını ve sıkmadık el, gezmedik alan bırakmayacaklarını söyledi. Çalışmalarında esnafın ve vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyen Taşdoğan, “Deprem bölgesindeki yaraları sarmak üzere yoğun bir çaba içerisindeyiz. Öncelikle burada kalıcı konutların tamamlanması için yapılan çalışmaları yakından takip edeceğiz. Bunun yanı sıra vatandaşlarımızı ve esnafımızı her zaman olduğu gibi yalnız bırakmayacağız. Çünkü yaparsa Cumhur İttifakı yapar. Biz ülkemize ve şehrimize hizmet etmek için buradayız. Özellikle esnafımız ekonominin can damarıdır. Bu konuda da saha çalışmalarımızda onları sık sık ziyaret ederek, MHP olarak sorunlarını ve taleplerini dinleyerek çözüme kavuşturmaya özen ve önem göstermeyi sürdüreceğiz. Bize ulaştırılan sorun ve taleplerin çözülebilirliğine göre anında müdahil olarak gerekli görüşmeleri yapacağız. Böylelikle çözüm noktasındaki hızımızı da sahaya yansıtmaya çalışacağız. Çünkü, Cumhur İttifakı, halkın ve milletin ittifakıdır. Milliyetçi Hareket Partisi bu milletin partisidir. Bizde bu düstur ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Seçimin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını da şimdiden temenni ediyorum” diye konuştu.

ABD'den uluslararası adalete açık tehdit: Washington, Lahey'i hedef aldı

Meslek lisesi öğrencileri, elektrik panosuyla kodlama robotu üretiyor

İşgal propagandası Kudüs'te sahnelendi: Büyükelçiler Burak Meydanı'na götürüldü

Vali Şahin, Ankara’nın kalkınma ve afet hazırlığı çalışmalarını ele aldı

Altın fiyatları hafif satıcılı seyirde

5 ilde mali müşavirlere yönelik sahte fatura operasyonu: 43 gözaltı

Serbest piyasada döviz kurları ne kadar?

32 ilde DAİŞ operasyonu: 170 gözaltı

Ülke genelinde yağış beklenmiyor

Gazze'de patlamamış mühimmat can almaya devam ediyor

Sudan'da katliam sürüyor: Delenc'te siviller öldürüldü, mültecilere yönelik ihlaller belgelendi

Aksa Tufanı bahanesiyle idama giden yol: Filistinli esirler için özel mahkeme hazırlığı

Trump'tan Kiev'e çağrı: Planı değerlendirin, zaman daralıyor

Batı Şeria'da tarıma ağır darbe: Yahudi çeteler 3 binden fazla ağaca zarar verdi

Gazze için ABD, Katar, Mısır ve Türkiye cuma günü masada

Antalya’da yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi

Almanya’da 50 milyar euroluk silah alımı paketi Meclis’ten geçti

İzmir açıklarında 79 düzensiz göçmen yakalandı

Afyonkarahisar’da araması bulunan FETÖ üyesi yakalandı

Zeytinburnu'nda bir bina kısmen çöktü: 3 araç kullanılamaz hale geldi

HÜDA PAR heyetinden Gökçeli (Talwarı) Köyü Derneğine ziyaret

AB’den Rusya’nın gölge filo tankerlerine yaptırım

Bingöl’de camiler çocuk sesleriyle şenlendi

Bingöl Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinden Filistin için anlamlı bağış

Kahramanmaraş’ta 1288 sentetik ecza hapı ele geçirildi

BMGK, Venezuela'nn talebi üzerine acil toplantı kararı aldı

Ramanlı: Bütçe açığı borçlanmayı, borçlanma faizi, faiz ise yoksulluğu büyütmektedir

Posta ve hızlı kargo taşımacılığında gümrük işlemlerine yeni düzenleme

Trump, Senegal ve Fildişi Sahili vatandaşlarının ABD'ye girişini yasakladı

Hakkında 90 yıl hapis cezası bulunan hükümlü İstanbul’da yakalandı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


ABD'den uluslararası adalete açık tehdit: Washington, Lahey'i hedef aldı

Meslek lisesi öğrencileri, elektrik panosuyla kodlama robotu üretiyor

İşgal propagandası Kudüs'te sahnelendi: Büyükelçiler Burak Meydanı'na götürüldü

Vali Şahin, Ankara’nın kalkınma ve afet hazırlığı çalışmalarını ele aldı

Altın fiyatları hafif satıcılı seyirde

5 ilde mali müşavirlere yönelik sahte fatura operasyonu: 43 gözaltı

Serbest piyasada döviz kurları ne kadar?