Milletvekili Alkayış, 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı

Tarih: 24.07.2023 15:15
Milletvekili Alkayış, 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült
Haberi Sesli Oku

Milletvekili Alkayış, 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı

24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla açıklama yapan AK Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, mesaj yayımladı.
Milletvekili Mustafa Alkayış, insanlara haber ulaştırma yolunda her türlü sıkıntıya göğüs gererek toplumu bilgilendiren, onların meraklarını gideren, gece gündüz demeden özveriyle çalışan basın mensuplarının bayramını kutladı.
Alkayış, “Ahlaki değerlere bağlı olarak doğru habercilik peşinde koşan ve yalnızca gerçekleri topluma aktararak insanların haber almalarını sağlayan bütün basın mensuplarımızın ortaya koymuş oldukları gayretler takdire şayandır. Basın mensuplarımız; savaş, kargaşa, açlık-susuzluk demeden canlarını tehlikeye atarak görevlerini yerine getirmeye, insanları bilgilendirmeye çalışmaktadırlar. Bizler bugün dünyanın her bir yanından haber alabiliyor ve dünyayı tanıma imkanını elde edebiliyorsak, bunu basın emekçilerine borçluyuz.
Teknolojinin gelişmesiyle birlikte günümüzde basın alanında çok sayıda yenilik ortaya çıkmıştır. Basılı kaynaklar aynı zamanda dijital olarak, yani bilgisayar ortamında da yayımlanabilmektedir. Ayrıca, cep telefonlarımıza sığdırılan sosyal medya ile dünyanın en ücra yerindeki haber veya videolar anında bilgimize sunulabilmektedir. Kısacası, bilgiye ulaşmak artık kolaylaşmıştır. Bu kolaylığın mutfak kısmında, yine gayretleriyle en büyük teşekkürü hak eden basın mensuplarımız vardır.
Yeri geldiğinde gündemi ve akışı değiştiren yeri geldiğinde yanlış giden bir durumu ya da yapılan bir haksızlığı önleyen basının ülkemizdeki ve dünyadaki gücü tartışılamaz derecede önemlidir. Basınımızın, elindeki bu büyük gücün yanında, gerçekleri aktarmak ve doğru haberciliğin peşinden koşmak ilkesinden vazgeçmemesi bu camianın çalışanları için birer onurdur. Bu vesileyle, basın mensuplarımızın 24 Temmuz Basın Bayramı’nı yürekten kutluyor, kendilerine görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Ermenistan Başbakanı Paşinyan Türkiye'ye gelecek

İran'dan siyonist işgalcilere yeni füze dalgası

ABD'li albay "israil karşıtı" açıklamaları gerekçesiyle görevden alındı

Dışişleri Bakanlığından siyonist rejime tepki

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Iraklı mevkidaşı Hüseyin ile görüştü

Trabzon'da çay yüklü kamyonet devrildi: 9 yaralı

HÜDA PAR: Türkiye, İran ve Pakistan arasında stratejik bir pakt ve güç birliği kurulmalı

Freni patlayan kamyonet araca çarptıktan sonra evin bahçesine girdi: 4 yaralı

HÜDA PAR Milletvekili Dinç, Mısır dönüşü konuştu: Kudüs için malımız da kanımız da feda olsun!

Finans ve ekonomide yapay zekâ İstanbul'da tartışıldı

İran Atom Enerjisi Kurumu Başkanı: Nükleer tesislerin durumu iyi

İşgalciler, Bureyc kampını bombaladı: 10 şehit

Kütahya'da 3.6 büyüklüğünde deprem

Umman Körfezi'nde iki petrol tankeri çarpıştı

Benzin ve motorine zam

Aliyev, Türkiye'ye gelecek

Mardin’de soğan hasadı başladı: Çiftçi emeğinin karşılığını alamamaktan şikayetçi

Bingöl'de dağ keçisi çobanlara eşlik etti

Rusya: Ukrayna’da iki yerleşim birimini ele geçirdik

Adana'da park halindeki 2 araç yandı

Gazze'de işgalin bugünkü saldırılarında 47 kişi şehit oldu

Gaziantep'te av yasağına uymayan bir şahıs yakalandı

Şanlıurfa'da Barutçu Hanı’nda restorasyon çalışmaları başladı

Karlıova’da çatı katında yangın paniği

Diyarbakır'da trafik kazası: 2 yaralı

Guterres, Gazze’de yardım bekleyenlerin katledilmesiyle ilgili soruşturma istedi

Mehdi el-Meşhat: İran kolay hedef değil

Şanlıurfa’da isyanın yaşandığı cezaevi yıkılıyor

Yerinde dönüşüm ve hibe-kredileri için son gün 30 Haziran

Bingöl'de 15.300 kök kenevir ele geçirildi

Yükleniyor