• BIST 100

    9167,58%0,98
  • DOLAR

    38,54% 0,33
  • EURO

    43,62% 0,20
  • GRAM ALTIN

    4016,84% 0,33
  • Ç. ALTIN

    6526,84% 0,67

Muavinini ezerek öldüren şoförün mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı

GÜNDEM 9.01.2024 16:10:23 0
Muavinini ezerek öldüren şoförün mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı

Muavinini ezerek öldüren şoförün mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde şehirlerarası otogarda muavini olan Abbas İşler’i ezerek öldüren şoförün ifadesi ortaya çıktı. Şoför Sebahattin İnce ifadesinde, “Abbas ile ağız münakaşasına girdik. Tesis personeli o esnada araya girdi. Abbas diklenince ben de kendisine cam bardağı attım. Sonrasında Diyarbakır’a doğru yola çıktık” dedi.
Olay, 27 Aralık 2023 tarihinde Ergani Şehirlerarası Otogarında meydana geldi. Bursa-Diyarbakır seferini yapan Sebahattin İnce yönetimindeki SD 3321 plakalı otobüs, Ergani’de yolcu indirmek için mola verdi. Bu esnada otobüs muavini Abbas İşler ile şoför arasında kavga çıktı. İşler’in yakınlarının da kavgaya dahil olmasıyla İnce, şoför koltuğuna geçip yolcuların da içinde olduğu otobüsü hareket ettirdi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde, İşler’in otobüsü durdurmak istediği, o esnada otobüsün üzerinden geçtiği görülüyor.
Panikle olay yerini terk eden Sebahattin İnce, Ergani çıkışında uygulama noktasında polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. İnce, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilip, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İnce mahkemede verdiği ifadede, Malatya’da mola verdiği tesiste İşler’in kendisi ile ilgili “Masaya kadın getirmiş ben böyle yapmazdım” dediğini duyduğunu ve tartışmanın o esnada başladığını belirtti.

“Yolcuların eşyalarının üzerinden geçmişim diye düşündüm”
Muavin Abbas İşler ile ağız münakaşasına girdiklerini ifade eden İnce, “Tesis personeli tartışmada araya girdi. Abbas diklenince ben de kendisine cam bardağı attım. Sonrasında Diyarbakır’a doğru yola çıktık. Ergani’ye geldiğimizde yolcumuzu terminalden indirmek için durduğumda kalabalık bir grubu dışarıda görünce kapıyı açmadım. Diğer şoför, aracın kapısını açmamı söyledi. Dışarıda bekleyen kişiler beni araçtan alarak dışarı çıkardılar. Kalabalık bir grup beni dışarıda dövdü, onlar beni dövünce ben de kendimi arabanın içine attım. Aracın kapıları sensörlü olduğu için kapanmıyordu. Ben de bu şahısların elinden kaçmak için aracı çalıştırarak olay yerinden uzaklaşmak istedim. Arkamdan gelen kişileri ben görmedim. Araca bindiğimde bir ses geliyordu ama kimsenin arabanın camına vurduğunu görmedim. Panik halinde aracı çalıştırıp hareket ettiğim için Abbas’ı fark etmeyerek araçla üzerinden geçmişim. Daha sonra olayı öğrendim. Aracın etrafında yolcuların eşyaları olduğu için de üzerinden geçmişsem de bu eşyaların üzerinden geçmişim diye düşündüm” dedi.

Kuzey Kore'den ABD'ye nükleer mesaj

Cizre-Nusaybin kara yolunda trafik kazası: 6 yaralı

Yemen'in yeni Başbakanı Salih Bin Brik oldu

Singapur'da seçimleri Başbakan Wong'un partisi kazandı

Malatya’da uyuşturucudan 2 tutuklama

İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu Malatya’da incelemelerde bulundu

İşgal rejimi Gazze Şeridi'ndeki gıda kaynaklarını sistematik olarak yok ediyor

Motosiklet hafif ticari araçla çarpıştı: 2 yaralı

Yemen Başbakanı istifa etti

Şüpheli şahısların üzerinden 1 kg metamfetamin ele geçirildi

ABD ambargoyu kaldırdığı Vietnam'a 24 adet F-16 savaş uçağı veriyor

Singapur genel seçim için sandık başına gitti

Yapıcıoğlu: siyonizm, bölge barışının önündeki en büyük engeldir

Bataklığa düşen uçağın yolcuları kurtarılmayı bekledi

Yapıcıoğlu: siyonistlerle karşılaşmak için her türlü askeri hazırlığı yapmamız lazım

Pakistan uzun menzilli balistik füzesini test etti

Otomobil ile minibüs çarpıştı: 2 ölü, 8 yaralı

Çin'de helikopter kazası: 1 ölü, 4 yaralı

Avustralya'da seçimleri iktidardaki İşçi Partisi kazandı

Şanlıurfa'da maddi hasarlı trafik kazası

ABD, Suudi Arabistan'a 3.5 milyar dolarlık silah satacak

HÜDA PAR heyetinden Bingöl köylerine ziyaret

Hindistan Pakistan'dan yapılan ithalatı yasakladı

Oğraş: Zorunlu eğitim gençlerin iş gücü piyasasında yer edinmesini zorlaştırmaktadır

Sanayi sitesi esnafından yüzde 300 kira zammına tepki: Kepenkler kapatıldı

Endonezya'da 6 büyüklüğünde deprem

Siirt'te Kur’an-ı Kerim ziyafeti etkinliği

Anamur'dan hacı adayları kutsal topraklara dualarla uğurlandı.

Vali Kızılkaya’dan uyarı: Yol konforuna aldanmayın, hız kurallarına uyun

Mardin’de 4 katlı binada yangın paniği

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ