GÜNDEM 10.12.2022 21:55:02 0

Muharrem İnce: “Ne Cumhur, ne Millet; tek yol Memleket”

Muharrem İnce: “Ne Cumhur, ne Millet; tek yol Memleket”
Haberi Sesli Oku

Muharrem İnce: “Ne Cumhur, ne Millet; tek yol Memleket”

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 'Bizim sloganımız net. ‘Ne Cumhur, ne Millet; tek yol Memleket. Ne sağdan, ne soldan Atatürk’ün yolundan, diyoruz. Türkiye’yi karış karış geziyoruz.' dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Adıyaman’da partilileri tarafından meşaleler ile karşılandı. Altınşehir Mahallesi Gökkuşağı Caddesi üzerinde esnafları ve kafelerdeki üniversite öğrencileriyle konuşan İnce, gençlerle bol bol selfie çekindi. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği İnce, onlara ülkelerini terk etmemelerini, bu ülkenin gençlere ihtiyacı olduğunu söyledi. Gazetecilere açıklamalarda bulunan İnce, “Ne zaman Adıyaman’a gelsem çocukluğum aklıma gelir. Benim çocukluğum tütün tarlalarında geçti. Sabahın 4’ünde kalkıp tütün kırmaya giderdik. Adıyaman’a geldiğimde aklıma o günler gelir. Ne yazık ki bu 20 yıllık hükümetler, Türkiye’de, Adıyaman’da özellikle tütünü bitirdi. Tabi ki sigara kötü bir şeydir. Ben iyi bir şeydir demiyorum, sigarayı savunmuyorum. Tütünü savunuyorum, ekmek parasını savunuyorum. Millete Adıyaman tütünü yasaklayıp, Amerikan tütünü içiriyorlar. Bu emperyalistlere, küresel güçlere teslim olmaktır. Bu zincirleri kıracağız. Tütünde yaptıklarını, şeker pancarında yaptıklarını, pek çok üründe yaptıklarını biliyoruz. Bu insanları doğrudan doğruya yoksullaştırmaktır” dedi.
Atatürk’ün yolundan gittiklerini kaydeden İnce, “Bizim sloganımız net. ‘Ne Cumhur, ne Millet; tek yol Memleket. Ne sağdan, ne soldan Atatürk’ün yolundan diyoruz. Türkiye’yi karış karış geziyoruz. Türkiye’de ayak basmadığımız hiçbir il, hiçbir ilçe kalmayacak” ifadelerini kullandı.
[gallery ids=',67844,67845,67846']

Kuzey Kore'den ABD'ye nükleer mesaj

Cizre-Nusaybin kara yolunda trafik kazası: 6 yaralı

Yemen'in yeni Başbakanı Salih Bin Brik oldu

Singapur'da seçimleri Başbakan Wong'un partisi kazandı

Malatya’da uyuşturucudan 2 tutuklama

İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu Malatya’da incelemelerde bulundu

İşgal rejimi Gazze Şeridi'ndeki gıda kaynaklarını sistematik olarak yok ediyor

Motosiklet hafif ticari araçla çarpıştı: 2 yaralı

Yemen Başbakanı istifa etti

Şüpheli şahısların üzerinden 1 kg metamfetamin ele geçirildi

ABD ambargoyu kaldırdığı Vietnam'a 24 adet F-16 savaş uçağı veriyor

Singapur genel seçim için sandık başına gitti

Yapıcıoğlu: siyonizm, bölge barışının önündeki en büyük engeldir

Bataklığa düşen uçağın yolcuları kurtarılmayı bekledi

Yapıcıoğlu: siyonistlerle karşılaşmak için her türlü askeri hazırlığı yapmamız lazım

Pakistan uzun menzilli balistik füzesini test etti

Otomobil ile minibüs çarpıştı: 2 ölü, 8 yaralı

Çin'de helikopter kazası: 1 ölü, 4 yaralı

Avustralya'da seçimleri iktidardaki İşçi Partisi kazandı

Şanlıurfa'da maddi hasarlı trafik kazası

ABD, Suudi Arabistan'a 3.5 milyar dolarlık silah satacak

HÜDA PAR heyetinden Bingöl köylerine ziyaret

Hindistan Pakistan'dan yapılan ithalatı yasakladı

Oğraş: Zorunlu eğitim gençlerin iş gücü piyasasında yer edinmesini zorlaştırmaktadır

Sanayi sitesi esnafından yüzde 300 kira zammına tepki: Kepenkler kapatıldı

Endonezya'da 6 büyüklüğünde deprem

Siirt'te Kur’an-ı Kerim ziyafeti etkinliği

Anamur'dan hacı adayları kutsal topraklara dualarla uğurlandı.

Vali Kızılkaya’dan uyarı: Yol konforuna aldanmayın, hız kurallarına uyun

Mardin’de 4 katlı binada yangın paniği

Yükleniyor