GÜNDEM 14.09.2024 12:24:35 0

Narin Güran cinayetiyle ilgili tutuklu sayısı 11'e yükseldi

Narin Güran cinayetiyle ilgili tutuklu sayısı 11
Haberi Sesli Oku

Diyarbakır'da Narin Güran cinayetine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında adli kontrol şartıyla serbest bırakılan şüpheli R.A., tekrar gözaltına alınarak tutuklandı.

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde çuval içerisinde üzeri taşla saklanmış vaziyette 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor.

Yürütülen soruşturmada Anne Yüksel Güran, Ağabey Enes Güran, amcası Fuat Güran, kuzeni Muhammed Kaya, yengesi Maşallah Güran ile kızı Birsen Güran, halasının eşi Mehmet Şevket Kaya, tutuklu amca Salim Güran'ın işçisi Mehmet Selim Atasoy ve itirafçı Nevzat Bahtiyar tutuklanmıştı.

Narin'in annesi ve ağabeyinin 'Kasten Öldürme Suçuna İştirak', diğer aile üyeleri ise 'Delilleri Yok Etme ve Suçluyu Kayırma' suçlamasıyla yoğun güvenlik önlemleri altında cezaevine konuldu.

Tutuklama talebiyle sevk edilen tutuklu amca Salim Güran'ın işçilerinden R.A. ise suç tarihi itibari ile 15 yaşından küçük olduğu gerekçesiyle serbest bırakılmıştı.

R.A, serbest bırakılmasına ilişkin yapılan itiraz sonucu ikinci kez gözaltına alındı. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen R.A, çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nde 'Delilleri Yok Etme ve Suçluyu Kayırma' suçlamasıyla tutuklandı. Böylece olayla ilgili tutuklu sayısı 11'e yükseldi.

R.A.'nın tutuklanmasıyla birlikte; aralarında Narin'in annesi, ağabeyi ve amcalarının da bulunduğu tutuklu sayısı 11'e yükselmiş oldu. (İLKHA)

Singapur'da seçimleri Başbakan Wong'un partisi kazandı

Malatya’da uyuşturucudan 2 tutuklama

İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu Malatya’da incelemelerde bulundu

İşgal rejimi Gazze Şeridi'ndeki gıda kaynaklarını sistematik olarak yok ediyor

Motosiklet hafif ticari araçla çarpıştı: 2 yaralı

Yemen Başbakanı istifa etti

Şüpheli şahısların üzerinden 1 kg metamfetamin ele geçirildi

ABD ambargoyu kaldırdığı Vietnam'a 24 adet F-16 savaş uçağı veriyor

Singapur genel seçim için sandık başına gitti

Yapıcıoğlu: siyonizm, bölge barışının önündeki en büyük engeldir

Bataklığa düşen uçağın yolcuları kurtarılmayı bekledi

Yapıcıoğlu: siyonistlerle karşılaşmak için her türlü askeri hazırlığı yapmamız lazım

Pakistan uzun menzilli balistik füzesini test etti

Otomobil ile minibüs çarpıştı: 2 ölü, 8 yaralı

Çin'de helikopter kazası: 1 ölü, 4 yaralı

Avustralya'da seçimleri iktidardaki İşçi Partisi kazandı

Şanlıurfa'da maddi hasarlı trafik kazası

ABD, Suudi Arabistan'a 3.5 milyar dolarlık silah satacak

HÜDA PAR heyetinden Bingöl köylerine ziyaret

Hindistan Pakistan'dan yapılan ithalatı yasakladı

Oğraş: Zorunlu eğitim gençlerin iş gücü piyasasında yer edinmesini zorlaştırmaktadır

Sanayi sitesi esnafından yüzde 300 kira zammına tepki: Kepenkler kapatıldı

Endonezya'da 6 büyüklüğünde deprem

Siirt'te Kur’an-ı Kerim ziyafeti etkinliği

Anamur'dan hacı adayları kutsal topraklara dualarla uğurlandı.

Vali Kızılkaya’dan uyarı: Yol konforuna aldanmayın, hız kurallarına uyun

Mardin’de 4 katlı binada yangın paniği

Hindistan'da dini festival sırasında izdiham: 6 ölü, 30 yaralı

Prof. Dr. Yılmaz: Malatya'da çok iyi karaciğer nakil cerrahları yetişiyor

Batman'da uyuşturucu operasyonu

Yükleniyor