EĞİTİM 21.07.2024 10:41:56 0

Nüket Ersoy YKS şampiyonlarını ağırladı

Nüket Ersoy YKS şampiyonlarını ağırladı
Haberi Sesli Oku

Nüket Ersoy YKS şampiyonlarını ağırladı

Yükseköğretim Kurumları Sınavında çeşitli Türkiye derecesi elde eden Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri öğrencileri, GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy’u makamında ziyaret ederek mutluluklarını Ersoy’la paylaştılar.
Tercih döneminde dikkatli meslek seçimleri yapılması yönünde tavsiyelerde bulunan Ersoy, öğrencilere sevebilecekleri ve ülke kalkınmasına katkılar sağlayacak meslekler tercih etmelerini önerdi.
Kuruluşunun 60. yılını kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları başarı zincirine öğrencilerinin YKS 2024 derecelerini de ekleyerek yeni ilklere imza attı. Yükseköğretim Kurumları Sınavında çeşitli dereceler elde eden GKV Özel Liseleri öğrencileri, elde ettikleri başarıları Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy’la paylaştı. Ersoy’u makamında ziyaret eden öğrencilere GKV Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel ve okul idarecileri de eşlik etti. Elde edilen sonuçlardan duyduğu memnuniyeti dile getiren GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, öğrencilerin tercih dönemine girdiğini ve bu süreçte sevebilecekleri bir alanda tercih yapmaları gerektiğini ifade ederek, “Başarılarınızdan dolayı hepinizi yürekten kutluyorum. Bizleri gururlandırdınız, onurlandırdınız. Önümüzde geleceğinizi etkileyecek tercih dönemi var. Bu süreci iyi değerlendirerek yaşamınızın bir parçası olacak alan tercihlerinizi sevebileceğiniz ve sizleri başarılara ulaştıracak alanlarda yapmanızı temenni ediyorum. Ülkemizin sizlere ve mesleki olarak elde edeceğiniz başarılara ihtiyacı var. İnanıyorum ki ülkemizin gelişmesi, kalkınması ve geleceğini olumlu etkileyecek alanlarda yüksek öğrenim eğitiminizi tamamlayacaksınız” dedi.
“Gaziantep’e dönerek kentinize hizmet edin”
Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy üniversite eğitimini tamamladıktan sonra öğrencilerin Gaziantep’e dönmesi yönünde de dileklerini dile getirerek, “İnanıyorum ki eğitimlerinizi tamamladıktan sonra doğup büyüdüğünüz kentiniz olan Gaziantep’e gelerek bu kentin gelişmesine, kalkınmasına yönelik büyük hizmetler gerçekleştireceksiniz. Okullarımızın Kurucusu Merhum Cemil Alevli Almanya’da ki eğitimini tamamladıktan sonra Gaziantep’e dönmüş ve kent sanayisinin gelişmesinde en önemli yatırımları gerçekleştirerek bu alanda büyük başarılar elde etmiştir. Gaziantep’in ve ülkemizin sizlere, çalışmalarınıza ve desteğine ihtiyacı var. Bu kent bizim, bu ülke bizim. Üniversite yaşamlarınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Ziyarete katılan öğrencilerle uzun uzun sohbet eden Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy daha sonra öğrencilerle günün anısına hatıra fotoğraf çektirdi.
Gaziantep Kolej Vakfı 60. yıl mezunları gururlandırdı
Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy’u ziyaret eden öğrenciler daha sonra GKV Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel’i de makamında ziyaret ederek mutluluklarını paylaştı. Gürsel’de öğrencilere tercih döneminde kurum olarak gerekli rehberlik desteğini vereceklerini ve öğrencilerin Türkiye’nin en prestijli üniversitelerine doğru tercihlerle yerleşebilmeleri için Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları rehberlik birimlerinin tercih döneminin bitimine kadar hizmet vermeye devam edeceğini ifade ederek başarılı öğrencileri kutladı.

Cizre-Nusaybin kara yolunda trafik kazası: 6 yaralı

Yemen'in yeni Başbakanı Salih Bin Brik oldu

Singapur'da seçimleri Başbakan Wong'un partisi kazandı

Malatya’da uyuşturucudan 2 tutuklama

İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu Malatya’da incelemelerde bulundu

İşgal rejimi Gazze Şeridi'ndeki gıda kaynaklarını sistematik olarak yok ediyor

Motosiklet hafif ticari araçla çarpıştı: 2 yaralı

Yemen Başbakanı istifa etti

Şüpheli şahısların üzerinden 1 kg metamfetamin ele geçirildi

ABD ambargoyu kaldırdığı Vietnam'a 24 adet F-16 savaş uçağı veriyor

Singapur genel seçim için sandık başına gitti

Yapıcıoğlu: siyonizm, bölge barışının önündeki en büyük engeldir

Bataklığa düşen uçağın yolcuları kurtarılmayı bekledi

Yapıcıoğlu: siyonistlerle karşılaşmak için her türlü askeri hazırlığı yapmamız lazım

Pakistan uzun menzilli balistik füzesini test etti

Otomobil ile minibüs çarpıştı: 2 ölü, 8 yaralı

Çin'de helikopter kazası: 1 ölü, 4 yaralı

Avustralya'da seçimleri iktidardaki İşçi Partisi kazandı

Şanlıurfa'da maddi hasarlı trafik kazası

ABD, Suudi Arabistan'a 3.5 milyar dolarlık silah satacak

HÜDA PAR heyetinden Bingöl köylerine ziyaret

Hindistan Pakistan'dan yapılan ithalatı yasakladı

Oğraş: Zorunlu eğitim gençlerin iş gücü piyasasında yer edinmesini zorlaştırmaktadır

Sanayi sitesi esnafından yüzde 300 kira zammına tepki: Kepenkler kapatıldı

Endonezya'da 6 büyüklüğünde deprem

Siirt'te Kur’an-ı Kerim ziyafeti etkinliği

Anamur'dan hacı adayları kutsal topraklara dualarla uğurlandı.

Vali Kızılkaya’dan uyarı: Yol konforuna aldanmayın, hız kurallarına uyun

Mardin’de 4 katlı binada yangın paniği

Hindistan'da dini festival sırasında izdiham: 6 ölü, 30 yaralı

Yükleniyor