• BIST 100

    16585,73%-1,05
  • DOLAR

    43,92% 0,12
  • EURO

    51,91% 0,09
  • GRAM ALTIN

    7434,92% 1,41
  • Ç. ALTIN

    11883,52% 0,57

Oba Türkan-İhsan Özgüçlü Anadolu Lisesi ilk mezunlarını verdi

14 Mayıs 2024, Salı 10:00
14 Mayıs 2024, Salı 10:00
Oba Türkan-İhsan Özgüçlü Anadolu Lisesi ilk mezunlarını verdi
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Oba Türkan-İhsan Özgüçlü Anadolu Lisesi ilk mezunlarını verdi

Kurulduğu günden bu yana Gaziantep’in en gözde liseleri arasında yer alan Oba Türkan-İhsan Özgüçlü Anadolu Lisesi, düzenlenen kep töreniyle birlikte okul ilk mezunlarını verdi.
2023-2024 eğitim öğretim yılının sonlarına gelinmesiyle birlikte birçok eğitim kurumunda kep törenleri düzenlenerek mezun olan öğrenciler uğurlanıyor. Akademik başarılarının yanı sıra sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif başarılarla da adından sıkça söz ettiren Oba Türkan-İhsan Özgüçlü Anadolu Lisesi de ilk mezunlarını verdi.
Okul bahçesinde düzenlenen kep törenine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Oba Makarna Yönetim Kurulu Üyesi İpek Cıncıkcı, Okul Müdürü Bülent Tülek, idareciler, öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı. Gerçekleşen törende Oba Türkan-İhsan Özgüçlü Anadolu Lisesi’nin bu yıl ilk mezunlarını verdiğini ifade eden Okul Müdürü Bülent Tülek, 2023-2024 eğitim-öğretim yılında elde edilen başarılardan da söz ederek kurumun ilk mezunlarını kutlayıp 8-9 Haziran tarihleri arasında üniversite sınavlarına girecek öğrencilere başarılar diledi.

“Nitelikli ve çağdaş eğitim en büyük önceliğimizdir”
Eğitimin sadece bireylerin geleceğe hazırlanması açısından değil aynı zamanda bir ulusun ve bir devletin geleceğinin doğru inşa edilmesinde en önemli unsurlar arasında yer aldığını ifade eden Oba Makarna Yönetim Kurulu Üyesi İpek Cıncıkcı, kep törenindeki konuşmasında Oba Makarna’nın Türkiye’nin güçlü global markaları arasında yer aldığını hatırlattı. Cıncıkcı, kurum olarak eğitimi son derece önemsediklerini ve eğitimin en büyük öncelikleri arasında yer aldığını sözlerine ekleyerek okulun ilk mezunlarını kutladı. Öğrencilerin başarısı için gecesini gündüzüne katan idareci ve öğretmenlerin yanı sıra öğrenci velilerine de teşekkür eden Cıncıkcı, Oba Türkan-İhsan Özgüçlü Anadolu Lisesi’nde eğitim öğretim gören öğrencilerin başarısı için gerekli her türlü desteği verdiklerini bundan sonraki süreçte de vermeye devam edeceklerini dile getirdi. Üniversite eğitimlerini tamamlayan öğrencilere Oba Makarna olarak her zaman destek olacaklarını, gençlerin kariyer yolculuklarını birlikte inşa etmek için sabırsızlandıklarını ifade eden Cıncıkcı, 8-9 Haziran 2024 tarihleri arasında üniversite sınavlarına girecek olan tüm öğrencilere başarılar diledi.

Başarılı öğrencilere törenle plaketleri verildi
Oba Türkan-İhsan Özgüçlü Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törende okulda görev yapan öğretmenler adına bir konuşma yapan okul öğretmenlerinden Şükrü İslamtürk’ün ardından okul birincisi Abdulgahani Sawas duygularını dile getirdi. Yapılan konuşmaların ardından okulu dereceyle bitiren öğrencilerden okul birincisi Abdulghani Sawas, okul ikincisi Sedrah Althaıjah ve okul üçüncüsü Selen Erdem’e günün anısına başarı plaketleri verildi. Okul müdürü Bülent Tülek ve okul birincisi Abdulghani Sawas tarafından yaş kütüğüne 2023-2024 mezunları adına yıldız çakıldı. Bayrak flama devir teslim töreninin ardından 2023-2024 yılında mezun olan öğrenciler sahneye davet edilerek başarı belgeleri törenle takdim edildi.
Gecenin finalinde ise sahnede heyecanla bekleyen öğrenciler keplerini atarak mezun olmanın mutluluğunu yaşadı.

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, İranlı mevkidaşı Arakçi ile görüştü

Bolivya’da düşen askeri uçakta 15 kişi öldü, 30’dan fazla yaralı

Dışişleri Bakanlığı: İran ile olan üç sınır kapımız açık durumda

Gaziantep’te "Kardeşlik Sofrası" kuruldu

İran: ABD-israil saldırılarında şu ana kadar 201 kişi öldü, 747 kişi yaralandı

İran, Hürmüz Boğazı'nı kapattı

Siirt’te otomobil şarampole yuvarlandı: 1 ölü, 1 yaralı

Mardin’de 3 araç şarampole yuvarlandı: 1’i ağır 9 yaralı

Erdoğan: Netanyahu'nun kışkırtmalarıyla başlayan ABD–israil saldırılarından derin bir üzüntü ve endişe duyuyoruz

Ağrı’da yorgun düşen vaşak kameralara yansıdı

İran, Bahreyn'de ABD'ye ait üs ve hedefleri vurdu

Yapıcıoğlu: Erbakan Hoca Antisiyonist ve Antiemperyalist bir perspektife sahipti

Kassam Tugayları: ABD-israil saldırıları yalnızca İran’a değil tüm İslam dünyasına yöneliktir

Memur-Sen Malatya'dan 28 Şubat mesajı: Vesayetle tam hesaplaşma şart

İşgalci ABD-siyonist rejim saldırısında ilkokul hedef alındı: 85 çocuk şehit edildi

BM Güvenlik Konseyi Orta Doğu'daki gelişmeleri ele almak üzere acil toplanacak

Memur-Sen: İran’a yönelik saldırı insanlık dışı bir zorbalık

Yapıcıoğlu: İslam ülkeleri dayanışma içinde hareket etmeli

BM: Orta Doğu'da askeri tırmanış endişe verici, taraflar derhal müzakere masasına dönmeli

HÜDA PAR'dan 28 Şubat açıklaması: Darbe dönemine ait tüm fişlemeler temizlenmeli

Bingöl'de feci kaza: 2 ölü, 3 yaralı

ABD, Lübnan'daki vatandaşlarına ülkeyi terk etmeleri çağrısı yaptı

Mil-Diyanet Sen: İslam ülkeleri müşterek hareket etmeli

Çin: İran'ın egemenliğine ve toprak bütünlüğüne saygı gösterilmeli

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde büyük iyileştirme: Asansörler ve acil servis yenileniyor

Siirt’te karla mücadele sürüyor: Kapanan köy yolları açılıyor

Battalgazi Belediyesi'nden 28 Şubat'a tanıklık eden fotoğraf sergisi

İletişim Başkanı Duran: Gerilimin tırmanması kabul edilemez, barış için diyalog şart

Dışişleri Bakanlığı: Tarafları saldırılara bir an önce son vermeye davet ediyoruz

İran, Katar'daki ABD'ye ait erken uyarı radarını imha etti

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, İranlı mevkidaşı Arakçi ile görüştü

Bolivya’da düşen askeri uçakta 15 kişi öldü, 30’dan fazla yaralı

Dışişleri Bakanlığı: İran ile olan üç sınır kapımız açık durumda

Gaziantep’te "Kardeşlik Sofrası" kuruldu

İran: ABD-israil saldırılarında şu ana kadar 201 kişi öldü, 747 kişi yaralandı

İran, Hürmüz Boğazı'nı kapattı

Siirt’te otomobil şarampole yuvarlandı: 1 ölü, 1 yaralı