• BIST 100

    15446,37%1,25
  • DOLAR

    43,25% -0,02
  • EURO

    50,30% 0,29
  • GRAM ALTIN

    6496,66% 1,91
  • Ç. ALTIN

    10416,37% 0,00

Oba Türkan-İhsan Özgüçlü Anadolu Lisesi ilk mezunlarını verdi

14 Mayıs 2024, Salı 10:00
14 Mayıs 2024, Salı 10:00
Oba Türkan-İhsan Özgüçlü Anadolu Lisesi ilk mezunlarını verdi
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Oba Türkan-İhsan Özgüçlü Anadolu Lisesi ilk mezunlarını verdi

Kurulduğu günden bu yana Gaziantep’in en gözde liseleri arasında yer alan Oba Türkan-İhsan Özgüçlü Anadolu Lisesi, düzenlenen kep töreniyle birlikte okul ilk mezunlarını verdi.
2023-2024 eğitim öğretim yılının sonlarına gelinmesiyle birlikte birçok eğitim kurumunda kep törenleri düzenlenerek mezun olan öğrenciler uğurlanıyor. Akademik başarılarının yanı sıra sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif başarılarla da adından sıkça söz ettiren Oba Türkan-İhsan Özgüçlü Anadolu Lisesi de ilk mezunlarını verdi.
Okul bahçesinde düzenlenen kep törenine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Oba Makarna Yönetim Kurulu Üyesi İpek Cıncıkcı, Okul Müdürü Bülent Tülek, idareciler, öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı. Gerçekleşen törende Oba Türkan-İhsan Özgüçlü Anadolu Lisesi’nin bu yıl ilk mezunlarını verdiğini ifade eden Okul Müdürü Bülent Tülek, 2023-2024 eğitim-öğretim yılında elde edilen başarılardan da söz ederek kurumun ilk mezunlarını kutlayıp 8-9 Haziran tarihleri arasında üniversite sınavlarına girecek öğrencilere başarılar diledi.

“Nitelikli ve çağdaş eğitim en büyük önceliğimizdir”
Eğitimin sadece bireylerin geleceğe hazırlanması açısından değil aynı zamanda bir ulusun ve bir devletin geleceğinin doğru inşa edilmesinde en önemli unsurlar arasında yer aldığını ifade eden Oba Makarna Yönetim Kurulu Üyesi İpek Cıncıkcı, kep törenindeki konuşmasında Oba Makarna’nın Türkiye’nin güçlü global markaları arasında yer aldığını hatırlattı. Cıncıkcı, kurum olarak eğitimi son derece önemsediklerini ve eğitimin en büyük öncelikleri arasında yer aldığını sözlerine ekleyerek okulun ilk mezunlarını kutladı. Öğrencilerin başarısı için gecesini gündüzüne katan idareci ve öğretmenlerin yanı sıra öğrenci velilerine de teşekkür eden Cıncıkcı, Oba Türkan-İhsan Özgüçlü Anadolu Lisesi’nde eğitim öğretim gören öğrencilerin başarısı için gerekli her türlü desteği verdiklerini bundan sonraki süreçte de vermeye devam edeceklerini dile getirdi. Üniversite eğitimlerini tamamlayan öğrencilere Oba Makarna olarak her zaman destek olacaklarını, gençlerin kariyer yolculuklarını birlikte inşa etmek için sabırsızlandıklarını ifade eden Cıncıkcı, 8-9 Haziran 2024 tarihleri arasında üniversite sınavlarına girecek olan tüm öğrencilere başarılar diledi.

Başarılı öğrencilere törenle plaketleri verildi
Oba Türkan-İhsan Özgüçlü Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törende okulda görev yapan öğretmenler adına bir konuşma yapan okul öğretmenlerinden Şükrü İslamtürk’ün ardından okul birincisi Abdulgahani Sawas duygularını dile getirdi. Yapılan konuşmaların ardından okulu dereceyle bitiren öğrencilerden okul birincisi Abdulghani Sawas, okul ikincisi Sedrah Althaıjah ve okul üçüncüsü Selen Erdem’e günün anısına başarı plaketleri verildi. Okul müdürü Bülent Tülek ve okul birincisi Abdulghani Sawas tarafından yaş kütüğüne 2023-2024 mezunları adına yıldız çakıldı. Bayrak flama devir teslim töreninin ardından 2023-2024 yılında mezun olan öğrenciler sahneye davet edilerek başarı belgeleri törenle takdim edildi.
Gecenin finalinde ise sahnede heyecanla bekleyen öğrenciler keplerini atarak mezun olmanın mutluluğunu yaşadı.

Gaziantep'te 112 Acil'e gelen asılsız çağrılara idari para cezası

Güney Afrika'da öğrenci servisi kamyonla çarpıştı: 12 ölü

Şırnak'ta 2025 yılında bin 483 trafik kazası meydana geldi

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Yekgirtu Genel Sekreteri Bahaddin ile görüştü

Hindistan'dan BRICS hamlesi: Dijital para birimlerinin birbirine bağlanması önerildi

Batman'da uzun namlulu silah ve mühimmat ele geçirildi

Kassam Komutanı Mahmud el-Mebhuh şehadetinin yıldönümünde anılıyor

Tüketici hakem heyeti başvurularında parasal sınır güncellendi

Belaruslu bilgisayar korsanı, birçok ülkeden 3 bin kişiyi mağdur etti

Batman'da dernek yöneticilerine beyanname süreci için teknik destek

Şanlıurfa’da BİGEP’le okula devamsızlığa çözüm aranıyor

Gazze'de 100 günlük ateşkesin maskesi düştü: Soykırım devam ediyor

Şırnak'ta kar nedeniyle kapanan yolları açma çalışmaları devam ediyor   

Adana’da bir haftalık asayiş uygulamalarında 111 tutuklama

Uyanık’tan Yerel Medya İçin Abonelik ve Destek Çağrısı

Uyuşturucu, kumar ve bahis toplumun en yıkıcı sorun alanları hâline geldi

Batman'daki Aile Destek Merkezleri'nde yarıyıl tatili başladı

Bursa’da husumetli iki aile arasındaki kan davası barışla sona erdi

Japonya, erken genel seçime gidiyor

HAMAS: Siyonist rejimin zindanlarındaki esirlere yönelik zulüm insanlık suçudur

Siirt AFAD, arama kurtarma eğitimini tamamladı

Köylerde mahsur kalan vatandaşlar kurtarıldı, çığ düşen yol açıldı

Yoğun kar ve tipi nedeniyle Pınarbaşı-Malatya karayolu trafiğe kapatıldı

Afganistan'da savaştan kalma cisim patladı: Bir çocuk hayatını kaybetti

Bingöl Karlıova’da kar yağışı devam ediyor

Siirt’te kar yağışıyla birlikte kaza haberleri gelmeye başladı

Malatya'da yoğun kar yağışı nedeniyle trafiğe ilave tedbirler alındı

Siirt’te balkondan düşen 74 yaşındaki kadın hayatını kaybetti

Suriye ordusu Tişrin Barajı'nı kontrol altına aldı

Siirt’te keklik, yaban tavşanı ve tilki avı sezonu kapandı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Gaziantep'te 112 Acil'e gelen asılsız çağrılara idari para cezası

Güney Afrika'da öğrenci servisi kamyonla çarpıştı: 12 ölü

Şırnak'ta 2025 yılında bin 483 trafik kazası meydana geldi

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Yekgirtu Genel Sekreteri Bahaddin ile görüştü

Hindistan'dan BRICS hamlesi: Dijital para birimlerinin birbirine bağlanması önerildi

Batman'da uzun namlulu silah ve mühimmat ele geçirildi

Kassam Komutanı Mahmud el-Mebhuh şehadetinin yıldönümünde anılıyor