• BIST 100

    16050,09%-1,29
  • DOLAR

    44,35% 0,05
  • EURO

    51,48% 0,05
  • GRAM ALTIN

    6379,61% 0,06
  • Ç. ALTIN

    10740,95% 0,00

Pandemi sonrası hızla artıyor

11 Temmuz 2020, Cumartesi 12:54
11 Temmuz 2020, Cumartesi 12:54
Pandemi sonrası hızla artıyor
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Pandemi sonrası hızla artıyor

Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs salgını sonrası özellikle dijital varlık platformlarına bireysel ve kurumsal şirketlerin ilgisi daha da arttı. Son yılların yükselen dijital para piyasası, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de aktif bir şekilde kullanılıyor. Her geçen gün sektöre yeni borsalar katılıyor. ‘Türkiye’nin güvenilir, hızlı ve 7/24 telefonla ulaşılabilen Kripto Para Borsası olma’ hedefiyle geçen yıl kurulduğunu belirten Tomya da, yüksek hacimli dijital varlık işlem platformu olmayı başardığını duyurdu.

Uzmanlara göre bugün itibari ile 5 binin üzerinde kripto para çeşidi olan ve 800 milyar dolar işlem hacmine ulaşmış bir piyasa olan dijital para piyasası her gün daha da hareketleniyor. Kullanıcılarına dijital para borsalarında hizmet vermeye başlayan ‘Tomya’ adlı dijital varlık işlem platformu, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC), Tether (USDT) alım satım işlemlerini gerçekleştirdiğine dikkat çekti.

“24 SAAT CANLI MÜŞTERİ HİZMETİMİZ VAR”

7/24 canlı müşteri hizmetleri desteği sunduğuna, yatırımcılarının ihtiyaçlarını dinlediğine ve Live-Chat üzerinden yatırımcılarıyla ayrı ayrı ilgilendiğine de vurgu yapan Tomya, piyasaya yeni giren yatırımcılara destek olma konusunda hassas davrandığını da ifade etti. Finans, teknoloji ve yazılım alanlarında profesyonel bir ekiple hizmet verdiğini hatırlatan Tomya, Türkiye’nin en önde gelen isimlerinden Ahmet Mergen ile çalıştığını kaydetti.

Yenilikçi, dürüst ve profesyonel bakış açısı ile hareket ettiklerini belirten TOMYA Genel Müdürü Elisaveta Kisyova, “Sektörün sürekli yenilenen ve gelişen bir yapısı olduğu için biz de Tomya’yı yaratırken bu konuya çok dikkat ettik. Her gün yenilenen ve gelişen bir piyasada ihtiyaçları karşılamak istiyorsanız altyapınızı bu özelliklere göre kurgulamanız gerekiyor. Tomya olarak altyapı için Türkiye’nin en iyi mühendisleriyle çalışıyoruz. Marka haline gelmiş siber güvenlik ve yazılım mühendisleri ile çalışarak platformumuzun güvenliğini en üst seviyeye çıkardık ve Global borsalara örnek olacak şekilde tasarladık. Platformumuz hızlı bir şekilde para yatırma ve çekme işlemlerini yapabilmeniz için de halihazırda altı bankayla anlaşmalı olarak çalışıyoruz ve sayısını giderek arttırıyoruz. Dijital varlık işlem platformu olarak yatırımcılarımıza en iyisini en ulaşılabilir şekilde sunmaya çalışıyoruz ve bunun için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

admin

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Aydın açıklarında 34 düzensiz göçmen yakalandı

Fatih Dönmez: Dünya genelindeki ekonomik büyüme ve istikrarı tehdit ediliyor

Kocaeli’de 22 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı

Almanya Cumhurbaşkanı, İran savaşı nedeniyle ABD'yi kınadı: "Uluslararası hukukun ihlali ve feci hata"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan Özgür Özel'e tepki

Gazze'de işgalciler bir çocuğu şehit etti

Lübnan'dan siyonistlere roket atışı: Bir ölü çok sayıda yaralı

Balıkesir açıklarında sürüklenen lastik bottaki kişi kurtarıldı

Batman’da silahlı kavga: Yaralılar var

Kontrolden çıkan kamyonet şarampole yuvarlandı

İşgalcilerin Lübnan'a bugünkü saldırılarında 17 kişi şehit oldu

Öğretmenlerin alan değişikliğine bağlı yer değiştirme atamaları 28 Nisan'da yapılacak

Malatya'da 2 araç çarpıştı: 1 yaralı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Klasik ittifaklar çözülürken yeni ittifaklar kuruluyor

Malatya'da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Ağrı'da gerçekleştirilen operasyonda 8 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev ile telefonda görüştü

Polise silahla mukavemet eden hükümlü yakalandı

Hepatit sinsi ilerleyebiliyor!

Malatya'da otomobil yayaya çarptı: 2 yaralı

Konya'da maddi hasarlı trafik kazası

İran ile Çin dışişleri bakanları görüştü

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Özgür Özel'e tepki

Meteoroloji'den Ege Denizi için fırtına uyarısı

İranlı General Abdullahi: Sahadaki gerçekleri kavrayan Trump, bazı ülke liderlerine sığındı

Arakçi: Bölgesel istikrar halkların iradesine saygıyla mümkün

Diyarbakır barajlarında kontrollü su tahliyesi başlatıldı

Atasoy: Uyuşturucu politikaları insan hakları ve halk sağlığı temelinde şekillenmeli

Batman'da öğrenciler için "Bilim ve Teknoloji" semineri düzenlendi

Diyarbakır'da yoğun yağış yol çökmesine neden oldu

Yükleniyor

loading
Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Aydın açıklarında 34 düzensiz göçmen yakalandı

Fatih Dönmez: Dünya genelindeki ekonomik büyüme ve istikrarı tehdit ediliyor

Kocaeli’de 22 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı

Almanya Cumhurbaşkanı, İran savaşı nedeniyle ABD'yi kınadı: "Uluslararası hukukun ihlali ve feci hata"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan Özgür Özel'e tepki

Gazze'de işgalciler bir çocuğu şehit etti

Lübnan'dan siyonistlere roket atışı: Bir ölü çok sayıda yaralı