GÜNDEM 14.12.2024 16:07:28 0

Peygamber Sevdalıları, yetim çocuklara siyer kitabı hediye etti

Peygamber Sevdalıları, yetim çocuklara siyer kitabı hediye etti
Haberi Sesli Oku

Peygamber Sevdalıları tarafından her yıl düzenlenen "O'nu Oku, O'nu Yaşa" Siyer-i Nebi yarışmasına yetim çocukların da katılması için siyer kitabı hediye edildi.

Gaziantep Peygamber Sevdalıları, "O'nu Oku, O'nu Yaşa" temasıyla düzenlenecek olan Siyer-i Nebi Yarışmasına yetim çocukların katılımını sağlamak için Yetimler Vakfı Gaziantep Temsilciliği aracılığıyla siyer kitabı hediye etti.

Gaziantep Peygamber Sevdalıları Dernek Başkanı Muhammed Ata Yaçin tarafından yüzlerce yetim çocuğa dağıtılmak üzere verilen kitaplar Yetimler Vakfı Gaziantep Temsilcisi Eyüb Yüzgeç tarafından kabul edildi.

"Tüm imkanlarımızla herkese ulaşmaya çalışıyoruz"

Gaziantep Peygamber Sevdalıları Dernek Başkanı Muhammed Ata Yaçin açıklamasında, "Peygamber Sevdalıları olarak 14'üncüsünü düzenlediğimiz siyer yarışmasında halkın her kesimine ulaşmaya çalışıyoruz. Kadınların, erkeklerin, çocukların, gençlerin ve yaşlıların bu sınava girmeleri için elimizden gelem tüm çabayı sarf ediyoruz. Bu vesileyle toplumun en nadide gülleri, en nazlı olanları ve toplumun en çok sevilmeye muhtaç olan yetimlerimizi de unutmadık. Bu vesileyle Yetimler Vakfını ziyaret ederek onların yetimleri olan bütün çocukların siyer yarışmasına dahil olmaları için Yetimler Vakfı'na siyer kitabı hediye etti." dedi.

"Yetimleri gönlüne girebilmenin yolu Peygamberi anlamaktan geçer"

Yetimler Vakfı Gaziantep Temsilcisi Eyüb Yüzgeç, "Yetimler Vakfı Gaziantep Temsilciliği olarak ilimizdeki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yetimlerimizin maddi ve manevi noktada ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bu minvalde Peygamber Sevdalılarının her yıl düzenlediği siyer yarışmasına yetimlerimizi kaydedip siyer kitabı hediye ettik. Yetimlerin gönüllerine girebilmenin yolu ancak yetim bir Peygamberin hayatını okuyup ve bilmekle anlaşılacağından ve huzur vereceğine inanıyoruz. Bu vesileyle yarışmaya girecek olan yetimlerimize başarılar diliyorum. Bu hayra vesile olan Peygamber Sevdalılarına çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Siyonist Bakan Smotrich: Profesyonelce çalışıyoruz, Filistin devletini fiilen öldürüyoruz

İşgalciler Nur Şems Mülteci Kampı'nı haritadan silmeye çalışıyor

Siyonist rejimden sivillerin sığındığı okula saldırı: En az 30 şehit, 100'e yakın yaralı

Ankara-Niğde Otoyolu’nda kaza: Ters yönde giden araç 4 can aldı

Hindistan cami bombaladı

Pakistan, Hindistan'a ait 5 savaş uçağı ve 1 İHA'yı düşürdüğünü açıkladı

Pakistan Başbakanı Şerif: Hindistan'ın saldırıları bir savaş eylemi; gerekli cevap veriliyor

Pakistan, 2 Hint savaş uçağını düşürdü

Hindistan, Pakistan'a ve Azad Keşmir'e saldırı başlattı

El Mesire TV: Amerika, Yemen’e boyun eğmek zorunda kaldı

Ensarullah liderlerinden El Meşat: Gazze'ye yönelik desteğimiz bedeli ne olursa olsun değişmeyecek

Umman: ABD ile Ensarullah arasında Kızıldeniz'de ateşkes sağlandı

Türkiye'den işgalci rejimin bölgedeki saldırılarına tepki

UNRWA Komiseri Lazzarini'den işgalci rejimin yardım dağıtım planlarına tepki

Hindistan'da yağış ve fırtınalar nedeniyle 14 kişi öldü

Güvenli taşıt değil, güvenli sürücü önemli

Teknofest şampiyonları Vali Yavuz'u ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile bir araya geldi

Yazar Dr. Turan: Kudüs, bir cihan hâkimiyeti simgesidir

Malatya'da LGS öğrencilerine motivasyon semineri verildi

Malatya'da TOKİ beton santralleri istişare toplantısı yapıldı

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan ile Putin görüştü

Mardin’de “Mera Islah Projeleri” sayesinde 85 bin hayvanın ihtiyacı karşılanacak

Battalgazi Belediye Başkanı Taşkın: Rezerv alanlar hızla yükseliyor

Bingöl'de kardeşini kasten öldürmek suçundan aranan şahıs yakalandı

Doğal ihtiyaçlar zamanında karşılanmalı

Ağrı'dan 175 hacı adayı kutsal topraklara uğurlandı

HÜDA PAR heyetinden Bingöl Dörtyol esnafına ziyaret

Umut Kervanı kurban organizasyonuyla Gazze'ye umut olacak

Merz, Almanya'nın yeni başbakanı oldu

Yükleniyor