• BIST 100

    10914,10%-1,32
  • DOLAR

    42,08% 0,09
  • EURO

    48,34% -0,27
  • GRAM ALTIN

    5369,29% -0,96
  • Ç. ALTIN

    8820,78% -1,13

Projeleri ile Batman da yılın öğretmeni seçildi

25 Kasım 2020, Çarşamba 12:22
25 Kasım 2020, Çarşamba 12:22
Projeleri ile Batman da yılın öğretmeni seçildi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Projeleri ile Batman da yılın öğretmeni seçildi

Projeleri ile Batman'da yılın öğretmeni seçildi

BATMAN - Batman'da görev yapan din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Nursema Nergiz Kara, 2020-2021 eğitim öğretim yılında hayata geçirdiği 20'ye yakın proje ile yılın öğretmeni seçildi.

Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Nursema Nergiz Kara, 2020-2021 eğitim öğretim yılında çeşitli dallarda 20'ye yakın projeyi hayata geçirdi. Yaptığı projelerle dikkat çeken öğretmen Kara, yılın öğretmeni seçildi. Kara, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un da bulunacağı programa online olarak katılacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Kara, 8 yıldır öğretmenlik yaptığını söyledi. Kara, 'Şu anda TOKİ Kazım Karabekir İlkokulunda din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olarak görev yapıyorum. 2020-2021 eğitim öğretim yılında yılın öğretmeni seçildi. Çok mutlu ve gururluyum. Normal şartlarda Ankara'da 24 Kasım Öğretmenler Günü programında bulunarak Batman'ımızı temsil edecektim fakat pandemiden ötürü programımız online olarak gerçekleştirilecek. Programımıza Bakanımız Ziya Selçuk katılacak ve ben de Batman'ımıza temsilen orada bulunacağım için gerçekten çok mutlu ve onurlu hissediyorum. Birçok projelerim ve çalışmalarım bulunuyor. Yaklaşık 20 projede bulundum. Bu projelerim basının ve toplumun beğenisini kazandı. Kitabımı okuyorum madalyamı kapıyorum, yeşil bir Batman için haydi çocuklar doğum ekmeye, trafikte yayı, trafiğe can ver, değerler aramızda gibi projelerin bulunmaktadır. Bu projelerimden en önemlisi özellikle yeşil bir Batman için haydi çocuklar tohum ekmeye projesi oldu. Bu proje kapsamında çocuklar evde yedikleri meyve sebzenin çekirdeklerini kurutup getirdiler ve okulda belirlediğimiz uygulama alanlarına tarım uygulama alanlarına bu tohumları ektik bu şekilde doğaseverliği öğretmiş olduk çocuklara sadece bu değil bu projem kapsamında Türkiye'de sınıf şeklinde ilk olan tarım atölyesini kurduk' dedi.

Tarım atölyelerinde çocukların tohuk ekmeye devam ettiğini belirten Kara, 'Tarım atölyesinde çocuklarımız tohumları ekmeye devam etmektedir. Yaklaşık 20 tane projeye imza attım. Bu projelerimin bir kısmı hala devam etmektedir. Çocuklar pandemi döneminde bu projelerin bir kısmına devam edemese de uzaktan eğitim de bunu sürdürmeye çalışıyoruz. Ölçme değerlendirme merkezi ile beraber aynı zamanda dördüncü sınıfa yönelik bir fasikül çalışmasında sorularım bulunmakta ve sekizinci sınıf öğrencilerine yönelik çıkmış sorularla ilgili videolarım bulunmaktadır ve bu çalışmalarım devam etmektedir. E-Twinnig kapsamında kitabımı okuyorum madalyamı kapıyorum projem ulusal kalite etiketi aldı ve yine gelenekten geleceği gibi e-Twinnig projelerime devam etmektedir. EBA gibi uzaktan eğitim platformlarında daha birçok derecem oldu. Bu derecelerimden bir tanesi EBA'da 18 bin puanla birinciliğimdir. Birde spor dallarında turnuvalarda il birinciliklerim bulunmaktadır. İl Milli Eğitim Müdürümüz ve idareci arkadaşlarım öğretmen arkadaşlarım öğrencilerim ve velilerime bu süreçte bana hep destek oldukları için çok teşekkür ederim. Bütün öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum. Umarım pandeminin geçtiği daha güzel eğitim öğretim yıllarında birlikte daha güzel çalışmalara imza atarız herkese tekrar öğretmenler gününüz kutlu olsun diyorum' diye konuştu.

Projeleri ile BatmanProjeleri ile BatmanProjeleri ile BatmanProjeleri ile Batman

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / OSMAN ARSLAN

Elazığ’da çatıda çıkan yangın korkuttu

Irak işgalinin baş mimarlarından Dick Cheney 84 yaşında öldü

Afganistan’daki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 27’ye yükseldi

Gaziantep’te 318 hafız umreyle ödüllendirilecek

Putin: Oreşnik'in seri üretimi başladı

İzmir açıklarında 28 düzensiz göçmen yakalandı

Rus buğdayı, Azerbaycan üzerinden Ermenistan'a sevk edildi

Beyaz Saray: Trump, pazartesi günü Suriye Cumhurbaşkanı Şara ile görüşecek

Aydın açıklarında 23 düzensiz göçmen yakalandı

EGM: Koruyucu eldiven zorunluluğu bisiklet ve mopedleri kapsamıyor

Kassam, bir işgal askerinin cesedini daha teslim etti

Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Komisyonu'nun Türkiye ile ilgili raporunu "reddetti"

Uçurumdan düşerek ağır yaralanan adam için ambulans helikopter devreye girdi

Güney Sudan'da silahlı çatışmalar nedeniyle 445 binden fazla kişi yerinden edildi

Endonezya'daki sel felaketinde 20'den fazla kişi kayıp

Hac kurası yarın çekiliyor

İşgalciler ateşkes boyunca Gazze'de 240 kişiyi şehit etti

Burs ve kredi başvuru sonuçları açıklandı

Hindistan'da tren kazası: 8 ölü

Cumhurbaşkanı Erdoğan; Lübnan, Gana, Filistin, Gine ve Japonya büyükelçilerini kabul etti

Adana’da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 210 kişi tutuklandı

MSB'den "Suriyeli öğrenciler" hakkında çıkan iddialara ilişkin açıklama

Diyarbakır’da silahlı kavga: 2 ölü, 2 yaralı

HÜDA PAR Sözcüsü Ramanlı'dan 'mafya ve çeteleşme' uyarısı: Adalet duygusu ve devlete güven sarsılıyor

Kassam, bir işgal askerinin cesedini daha buldu

Malatya'daki kitap fuarına katılan şair ve yazarlar: İnsanların ilgisi oldukça iyi

Umut Kervanı’ndan Muradiye’de yardım dağıtımı

Gaziantep’te hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 şahıs yakalandı

Gaziantep'te araması bulunan FETÖ üyesi yakalandı

Din Görevlileri Mesleki Eğitim ve Gelişim Seminerleri tamamlandı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Elazığ’da çatıda çıkan yangın korkuttu

Irak işgalinin baş mimarlarından Dick Cheney 84 yaşında öldü

Afganistan’daki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 27’ye yükseldi

Gaziantep’te 318 hafız umreyle ödüllendirilecek

Putin: Oreşnik'in seri üretimi başladı

İzmir açıklarında 28 düzensiz göçmen yakalandı

Rus buğdayı, Azerbaycan üzerinden Ermenistan'a sevk edildi