• BIST 100

    10971,52%1,24
  • DOLAR

    42,05% 0,00
  • EURO

    48,51% -0,02
  • GRAM ALTIN

    5417,14% 0,10
  • Ç. ALTIN

    8987,69% 0,00

Ramanlı, ölüm yolunu trafiğe kapattı

29 Temmuz 2024, Pazartesi 12:39
29 Temmuz 2024, Pazartesi 12:39
Ramanlı, ölüm yolunu trafiğe kapattı
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

.

Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, dün 4 kişinin öldüğü kazanın yaşandığı yolu trafiğe kapatıp eylem yaptı. Kazada ihmali bulunanlar hakkında da suç duyurusunda bulunan Ramanlı, yeni can kayıplarının yaşanmaması için yolda acilen önlem alınmasını istedi.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı partililerle birlikte, dün gece yaşanan feci kaza sonucu 1’i bebek 4 kişinin hayatını kaybettiği ve 2 kişinin ağır yaralandığı yolu trafiğe kapatarak yola kırmızı boya döktü.

Batman-Siirt Çevreyolu, Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında dün akşam saatlerinde bir hafif ticari araç, düğün töreni çıkışında yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara çarptı.

Kazada aynı aileden olan 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı.

Kazanın ardından HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, İl Başkanı Davut Şahin ve beraberindeki partililerle birlikte bugün sabah saatlerinde kazanın meydana geldiği yerde yolu trafiğe kapattı.

Milletvekili Ramanlı, kanı temsilen yola kırmızı renkli boya döktü.

Burada açıklama yapan Ramanlı, yeni can kayıplarının yaşanmaması için yolda acilen önlem alınmasını istedi.

"Artık kanlarımız akmasın"

Dün gece Organize Sanayi Bölgesi yolunda çok feci bir kazanın meydana geldiğini hatırlatan Ramanlı, "İkisi çocuk olan 4 vatandaşımızı, kardeşimizi kaybettik. Yıllardır bu yolun düzeltilmesi ve orta refüjün aydınlatılması için çağrıda bulunuyoruz. Bugün bu sebeple bu yolu trafiğe kapattık. Artık yeter diyoruz. Artık kanlarımız akmasın. İnsanlarımız ölmesin diyoruz. Burada tedbir almak çok zor değil. Aksine çok kolaydır. Bu yolun bir an önce yapılmasını istiyoruz." dedi.

"Herkes elinden geleni yapmalı"

Açıklamasının devamında Ramanlı, "HÜDA PAR olarak ben, il başkanımız ve il teşkilatımız olarak burada bir farkındalık çalışması yapmak istedik. Bütün bakanlardan genel müdürlerine, valisinden şeflerine kadar herkesin artık buraya odaklanmasını, işini gücünü bırakıp buradaki tehlikeli yolun düzeltilmesi için elinden geleni yapması çağrısında bulunuyoruz." diye konuştu.

Basın açıklamasının ardından Ramanlı ve beraberindeki partililerin yaklaşık 5 dakika ulaşıma kapanan yolu boşaltması sonucu yeniden ulaşım normale döndü.

İhmali bulunan yetkililer hakkında suç duyurusu yapıldı

Milletvekili Ramanlı, daha sonra adliyeye giderek 4 kişinin öldüğü kazada ihmali bulunanlar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Adliye çıkışı gazetecilere kısa bir açıklama yapan Milletvekili Ramanlı, Cumhuriyet Başsavcısıyla görüştüklerini, bu yolun yapımında ihmal gösteren bütün yetkililerin soruşturulması ve onlar hakkında bir soruşturma başlatılması için suç duyurusu dilekçelerini verdiklerini söyledi.

"Bununla istiyoruz ki bu yol bir an önce artık yapılsın" diyen Ramanlı, "Her türlü meşru yolu kullanmak suretiyle biz bu yolu yaptırmaya kararlıyız. Kimsenin artık mazeretlerin arkasına saklanmaması gerekiyor. Bu yolun yapımında ihmal göstererek, bu kazaların oluşmasına sebebiyet veren kim olursa olsun; İster yerel yönetimler, isterse de merkezi idare olsun bütün sorumluların soruşturulması ve varsa bir ihmalleri ki bize göre çok net bir biçimde var. Yargılanmaları ve hak ettikleri cezayı almalarını istiyoruz. Bu hukuki sürecin takipçisi olacağız." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler: Ramanlı yolunu trafiğe kapattı

Onlarca siyonist, Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi

Batman'da mahalle sakinleri: Alt yapı çalışması çileye dönüştü, iki aydır içme suyu boşa akıyor

Ticaret Bakanlığı’ndan “Kurasız Hac” reklamlarına ceza

Batı Şeria'da 2 Filistinli şehit edildi

Ticari kuantum bilgisayarlara bir adım daha: IBM’den hata düzeltme atılımı

Ekim ayı enflasyon rakamları açıklandı

Brent petrol 65,21 dolardan işlem görüyor

Manisa’da trafik kazası: Sürücü ve eşi hayatını kaybetti

Bursa bölgesi, organ bağışında Türkiye birincisi oldu

Şanlıurfa’da iyilik buluşması: Kermesin geliri Gazze’ye ve yoksullara

Şanlıurfa’da ruhsatsız silah operasyonu

Şanlıurfa’da ruhsatsız silah operasyonu

Şanlıurfa’da uyuşturucu ve silah operasyonu

Şanlıurfa’da düzenlenen narkotik operasyonunda 7 kilo skunk ele geçirildi

Sulanabilir arazi 7,3 milyon hektara ulaşması hedefleniyor

Siber suç operasyonu: 539 şüpheli yakalandı

İtalyan'da çığ felaketi: 5 ölü

Ekim ayı enflasyon verileri bugün açıklanacak

Türkiye, Gazze Zirvesi'ne İstanbul'da ev sahipliği yapacak

Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den sis ve yağış uyarısı

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yoğun gündemle toplanacak

İzmir’de kestane hasadı: 240 ton ürün elde edildi

Hatay'da trafik kazası: 6 yaralı

Ukrayna'ya Patriot' hava savunma sistemleri konuşlandırıldı

Malatya'da "torbacı" operasyonu: 47 tutuklama

Afganistan'da 6.4 büyüklüğünde deprem

Siyonist işgalciler ateşkes anlaşmasını ihlal ediyor: Gazze'de 20 günde 194 ihlal

İstanbul’da bodrum katında çıkan yangında 4 kişi mahsur kaldı

Otomobilin çarptığı yaya yaralandı

HAMAS anlaşmaya bağlı kalarak 3 siyonist esirin cesedini daha Kızılhaç'a teslim etti

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Onlarca siyonist, Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi

Batman'da mahalle sakinleri: Alt yapı çalışması çileye dönüştü, iki aydır içme suyu boşa akıyor

Ticaret Bakanlığı’ndan “Kurasız Hac” reklamlarına ceza

Batı Şeria'da 2 Filistinli şehit edildi

Ticari kuantum bilgisayarlara bir adım daha: IBM’den hata düzeltme atılımı

Ekim ayı enflasyon rakamları açıklandı

Brent petrol 65,21 dolardan işlem görüyor